Angi Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Cu 240 ma dadeam cu a doua mea mobra, acu' vreo 10 ani. Ce vremuri, mon cher E adevarat c-o fi de vina si motoru' din dotare, da' acu' cand mai prind 140-150 am impresia ca am intrecut orice masura ........taloanele de pensie ma asteapta.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 ha ha Low rider /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=748979 @Eru ai scapat o poza cu un KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2011 Autor Share Postat Octombrie 20, 2011 Cu ce ai prins tu 240 la ora? i am pus "NOS" R.ului..... m am gandit ca o sa apara carcotasii" sa se mire de viteza la R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Nu ai nevoie de outze pentru asta E suficienta putina indemanare si exercitiu Iti garantez ca pilotul din filmulet nu face asta pentru prima data, a stricat el cateva chestii pe care nu le-a filmat nimeni, si de care nu e mandru Intamplator, e pe un GS, dar se poate face cu orice motocicleta Sunt de acord cu tine, tb sa ai ceva indemanare+exercitiu pt asa ceva, dar tb sa ai outze sa incerci prima data. Mai pici, te stergi de praf, mai scapi motoru...si pana la urma reusesti sa faci o manevra ca asta cu ditamai vaca pe macadam. E mare lucru sa perseverezi si sa ajungi la nivelul asta (respect). Si e totusi treaba de curaj. Mie mi-a placut manevra, nu motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 (editat) ha ha Low rider /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=748979 @Eru ai scapat o poza cu un KTM apropos de offroad sau outze ) Editat Octombrie 20, 2011 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Mah da' fraieri sunt benveistii astia..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 (editat) ha ha Low rider /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=748979 @Eru ai scapat o poza cu un KTM Nu am scapat-o accidental ci am pus-o voit ca sa nu ma acuze rauvoitorii ca promovez anumite marci..in plus am zis sa aiba omu' o poza si pe mobra lui nu numai pe a mea . Daca vreti sa vedeti caderi va dau si niste filme ca o dau pe jos de cateva ori pe we in ultima vreme. Low rider strikes again : Editat Octombrie 21, 2011 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Nu am scapat-o accidental ci am pus-o voit ca sa nu ma acuze rauvoitorii ca promovez anumite marci..in plus am zis sa aiba omu' o poza si pe mobra lui nu numai pe a mea . Daca vreti sa vedeti caderi va dau si niste filme ca o dau pe jos de cateva ori pe we in ultima vreme. Low rider strikes again : Mi-as da un ou pt ktm-ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Mi-as da un ou pt ktm-ul asta Io mi-as da toata ouale din frigider... si ieri erau 2 cutii de 6! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21, 2011 Autor Share Postat Octombrie 21, 2011 Io mi-as da toata ouale din frigider... si ieri erau 2 cutii de 6! si @cavalerul baiEti pentru rubrica de TROCURI/SCHIMBURI si alte jocuri cu "oua" apelati cu incredere BURSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Mi-as da un ou pt ktm-ul asta Cam cat reprezinat un ou in euro? Daca e ok sunt sigur ca ti-l da ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 i am pus "NOS" R.ului..... m am gandit ca o sa apara carcotasii" sa se mire de viteza la R Credeam ca ai mers cu GSA-ul cu 240... Cu K stiu ca nu trece de 130... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21, 2011 Autor Share Postat Octombrie 21, 2011 (editat) Credeam ca ai mers cu GSA-ul cu 240... Cu K stiu ca nu trece de 130... mai bine incepi sa te documentezi de k" uri ca la primavara iese din garantie.... iar la 240 am ajuns ca mi.am cuplat magnetul pe masina aia LOTUS de politie si ma tot tragea Editat Octombrie 21, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Mie imi place cum a iesit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 (editat) Salutare! Vin cu o tema asa de banala, de nu ma gandeam ca eu o sa o scriu vreodata... Vreau sa trec la BMW. Am / am avut: Varadero, Varadero, Moto Guzzi, IJ. Ce sa aleg intre GS 2005, 40.000 km, ceva extra-optiuni si un Adventure 2007, 100.000 km? Aceeasi bani: 8.000 EUR plus nu-stiu-cat, probabil... La ce sa ma zgaiesc? Am gasit si GS din 2005, standard, la 90.000 km, cu 5.000 EUR... Fiind in topicul BMW ma gandesc ca nu e potrivit sa va intreb daca Africa Twin nu ar fi o optiune, deasemenea...? De ce schimb Varadero? Oare, de ce il schimb? Aaaa... Editat Octombrie 26, 2011 de GAMO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 eu as alege Adventure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Ce sa aleg intre GS 2005, 40.000 km, ceva extra-optiuni si un Adventure 2007, 100.000 km? Aceeasi bani: 8.000 EUR plus nu-stiu-cat, probabil... La ce sa ma zgaiesc? Indiscutabil GS-ul cu 40.000, bineinteles presupunand ca are ABS. ADV 2007 cu 100.000km e al lui Ianachim... deci e oferta de la Bavaria... GS-ul de 40.000 tot de acolo? Daca da, sa ti-l dea cu service de 40.000 facut ca altfel te costa mult service-ul de 40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Salutare! Vin cu o tema asa de banala, de nu ma gandeam ca eu o sa o scriu vreodata... Vreau sa trec la BMW. Fiind in topicul BMW ma gandesc ca nu e potrivit sa va intreb daca Africa Twin nu ar fi o optiune, deasemenea...? De ce schimb Varadero? Oare, de ce il schimb? Aaaa... oare de ce? serios. Mie imi place cum a iesit... chair elegant. superrrr. mi ai dat idei pentru japoneza mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 oare de ce? serios. chair elegant. superrrr. mi ai dat idei pentru japoneza mea Pai, de ce sa schimb Vara? Mai ajung pe macadam, forestier... Fara pasiune. Doar ca Google Map nu stie ca drumurile noastre se continua cu calea vacii. M-am dat cu GS si GSA de mai multe ori si mi-a placut cat de elastica este transmisia, ciclistica, franele si comportarea masinii la franare. Mai e imaginea GS care musca... Indiscutabil GS-ul cu 40.000, bineinteles presupunand ca are ABS. ADV 2007 cu 100.000km e al lui Ianachim... deci e oferta de la Bavaria... GS-ul de 40.000 tot de acolo? Daca da, sa ti-l dea cu service de 40.000 facut ca altfel te costa mult service-ul de 40. Da, ma gandeam la GSA de la Bavaria. Nu stiu cat de greu e kilometrajul de 100.000 pentru masina asta. Ma gandesc ca mai duce. Nici nu stiu cum i-a putut face asa de repede... Am vandut o Varadero la 75.000 si era brici. Am vandut Moto Guzzi pe la 80.000. Avea viata. eu as alege Adventure Nu ma ajuti mai mult, te rog? De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Da, ma gandeam la GSA de la Bavaria. Nu stiu cat de greu e kilometrajul de 100.000 pentru masina asta. Ma gandesc ca mai duce. Nici nu stiu cum i-a putut face asa de repede... Noi stim cum i-a facut, pur si simplu a mers mult... Putin ajutor ai gasi in revista Motociclismo nr. 42 /index.php?/topic/639327-iata-si-adevaratul-nr-42/ Acum, oricare ar fi avantajele ADV in ochii multora (eu de exemplu am ales GS simplu), statistic si logic vorbind o motocicleta de 100.000 are toate sansele sa se strice mai repede decat una aproape identica de numai 40.000 iar defectele pot fi scumpe de remediat. In plus, candva vei vrea sa vinzi motocicleta aia... si una e sa aiba de exemplu 130.000 (cand nu stiu cine ti-ar mai lua-o prea usor) si alta ar fi sa aiba numai 70.000... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 (editat) Noi stim cum i-a facut, pur si simplu a mers mult... Putin ajutor ai gasi in revista Motociclismo nr. 42 /index.php?/topic/639327-iata-si-adevaratul-nr-42/ _____________________________________________________________________________________________ Multumesc frumos! Gasit revista! Da, a mers omul. Cu pasiune. Bravo lui! Se vorbeste de peste 100.000 km, in martie. Azi motorul are 99.410 km: http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-bmw-r1200gs%20adventure%202007-din-2007-411580.html. Aparent corecta prognoza de interventie tehnica 40.000 km - 100.000 km. Hmm... Editat Octombrie 26, 2011 de GAMO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Nu ma ajuti mai mult, te rog? De ce? Pe mine Adventure-ul ma incalzeste la suflet, imi place la nebunie rezervorul ala imens si protectia care ti-o oferta. la 100.000km intradevar pare mult. dar daca o iei pt tine, pentru sufletul tau si ai grija de ea nu vad ce bucurii neplacute ar putea sa-ti faca. Se zicea ca boxerul asta merge 400.000km fara interventii la motor. Gs-ul normal nu-mi place ca nu are jantele spitate si protectia mai mica la vant. important e sa alegi cu inima nu cu capul, era un articol in top gear al lui james may in care zicea ceva de genul: avea o prietena care era innebunita dupa o masina rosie, dar si-a luat-o gri pt a avea o putea vinde mai usor cand va fi cazul. Mai zicea ca oamenii se gandesc la ce se intampla atunci cand trebuie s-o vanda in loc sa se gandesca ca o vor folosi 3-4 ani si in timpul asta nu vei conduce masina ta de vis ci masina altuia. Oricare alegere o faci s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Ce sa aleg intre GS 2005, 40.000 km, ceva extra-optiuni si un Adventure 2007, 100.000 km? Aceeasi bani: 8.000 EUR plus nu-stiu-cat, probabil... Ce inaltime ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Pe mine Adventure-ul ma incalzeste la suflet, imi place la nebunie rezervorul ala imens si protectia care ti-o oferta. la 100.000km intradevar pare mult. dar daca o iei pt tine, pentru sufletul tau si ai grija de ea nu vad ce bucurii neplacute ar putea sa-ti faca. Se zicea ca boxerul asta merge 400.000km fara interventii la motor. Gs-ul normal nu-mi place ca nu are jantele spitate si protectia mai mica la vant. important e sa alegi cu inima nu cu capul, era un articol in top gear al lui james may in care zicea ceva de genul: avea o prietena care era innebunita dupa o masina rosie, dar si-a luat-o gri pt a avea o putea vinde mai usor cand va fi cazul. Mai zicea ca oamenii se gandesc la ce se intampla atunci cand trebuie s-o vanda in loc sa se gandesca ca o vor folosi 3-4 ani si in timpul asta nu vei conduce masina ta de vis ci masina altuia. Oricare alegere o faci s-o stapanesti sanatos cavalere, drept ai spus. am citit si eu articolul respectiv si spun si eu oamenilor fix acelasi lucru. eu mi-am luat 1150 gs adventure la banii cu care imi luam linistit un 1200 gs. stiu ca am dat cam mult pe el, dar e motorul meu de suflet, mi-a placut la nebunie de cand l-am vazut prima data si l-am luat cat mai original posibil si cu km putini. sfatul meu pt tine este sa probezi ambele motoare si sa vezi pe care te simti mai bine. si daca te hotarasti pe gsa, mai cauta oferte sau mai asteapta pana in primavara poate mai reusesti sa strangi ceva bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 27, 2011 Admin Share Postat Octombrie 27, 2011 E un baiat pe aici, prin zona, Bogdan Harea, intreaba-l si pe el, vezi ce sfat iti da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate