22iulian Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 (editat) Gata sezonul 2011 S-a retras la hibernare Editat Decembrie 16, 2011 de 22iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 16, 2011 Autor Share Postat Decembrie 16, 2011 Gata sezonul 2011 S-a retras la hibernare ai ma ce dracu ..... macar DORU o tine pe MARMURA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 (editat) ai ma ce dracu ..... macar DORU o tine pe MARMURA Cine ? Marmura e rece ! Eu am incalzire in pardoseala ,..NA ! Editat Decembrie 16, 2011 de 22iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Cine ? Marmura e rece ! Eu am incalzire in pardoseala ,..NA ! Te-ai cam grabit. La noi a iesit soarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Gata sezonul 2011S-a retras la hibernare domnu' spune-mi si mie de unde ai luat fracu portocaliu ca vreau si eu si spune-mi si marimea ca noi avem cam aceeasi statura multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 domnu' spune-mi si mie de unde ai luat fracu portocaliu ca vreau si eu si spune-mi si marimea ca noi avem cam aceeasi statura multumesc http://www.romimoto.ro/Catalog-IMBRACAMINTE-Imbracaminte-de-ploaie-Combi-de-ploaie-intreg-62/Combi-ploaie-COMIC-6810-170009 Salutare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Sauna la purtator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 19, 2011 Admin Share Postat Decembrie 19, 2011 Pai cum altfel crezi ca-si mentine fizicul ala de manechin? Inaltut, frumusel, are si mobra 'regina a alpilor', dar-ar noroku peste el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Pai cum altfel crezi ca-si mentine fizicul ala de manechin? Inaltut, frumusel, are si mobra 'regina a alpilor', dar-ar noroku peste el.. Mai, tu ai pus ochii pe el, nebunaticule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 19, 2011 Admin Share Postat Decembrie 19, 2011 Mda, partida buna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 toata lumea vrea GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 toata lumea vrea GS ...dar putini recunosc asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 (editat) ...dar putini recunosc asta! Am o rugaminte pt cei care au 1200gs Acum ca sezonul sa terminat cred.... se poate sa imi imprumute careva un set de suporti de coburi.Daca le are zgariate sau ma rog le revopsesc electrostatic cadou,iar daca sunt in stare perfecta gasim o solutie de revansare.Ma intereseaza maxim 24 de ore si le trimit inapoi.Sper sa ma puteti ajuta careva.Va multumesc anticipat si va doresc sarbatori fericite la toti. Editat Decembrie 20, 2011 de lauramarginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Am o rugaminte pt cei care au 1200gs Rugamintea ta cred ca este de fapt adresata posesorilor de GS Adventure, celor care au suporti pt. cutiile metalice. Chiar ma intrebam, ca am vazut ca te-a tot recomandat lumea si pe topicul asta, daca ai facut cutii si pt. BMW, avand in vedere toba de esapament... (iar daca nu sunt facute special, se vede ca naiba, asimetric) Fie faci cutia stanga mai ingusta, fie faci forma specifica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 toata lumea vrea GS Ai dreptate, recunosc ca si eu vreau GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 ...dar putini recunosc asta! asa e. unii au si alte Icoane in casa am o curiozitate, ai imprumuta GS ul tau cuiva sa se dea cu el ? si recunosc,as vrea si eu un al motor , mega cruiserul de 1800 de la Suzuki. vezi ca daca vede Harea semnatura ta in care este evolutia motoricletelor ( dupa tine) vine si te ciufuletste cum sa pui mai o japoneza de 1200 si ST in "spatele" gsa-ului? carcotas :-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 20, 2011 Autor Share Postat Decembrie 20, 2011 Ai dreptate, recunosc ca si eu vreau GS uite cum facem daca eu as primi o cadou ti as da o instant ce dracu visati la porcariile astea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Chiar pt asta am nevoie de un set de suporti ................................ am mai facut asimetrice da ma interesa sa fac taiat. Oricum nu se inghesuie nimeni asa ca ............pauza deocamdata:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 20, 2011 Autor Share Postat Decembrie 20, 2011 Chiar pt asta am nevoie de un set de suporti ................................ am mai facut asimetrice da ma interesa sa fac taiat. Oricum nu se inghesuie nimeni asa ca ............pauza deocamdata:) ar trebui sa faci masuratori pe cadrele montate pe moto daca le vei face demontate s ar putea sa nu se pupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 ar trebui sa faci masuratori pe cadrele montate pe moto daca le vei face demontate s ar putea sa nu se pupe Facem domnu maxim si se va pupa:) Sper sa iasa ok ...oricum fac un calapod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Facem domnu maxim si se va pupa:) Sper sa iasa ok ...oricum fac un calapod. Nu uita pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 De unde deduc ON TOPIC pe un subiect de Adventure...ca purghy este cel mai experimentat rider din grupul vostru ( stiu ca este o EA.. ) @ Purghy : bravo tie pt ca ramai ultima, sa ai grija de restul ''plutonului''. Va multumesc frumos dar... se pare ca nu eram eu Sau poate, de la o varsta... dar, nu, ca n-am cum sa uit tocmai calatoriile cu Calutu... deci, cred ca nu eram eu. Insa, da, am obiceiul sa raman ultima din pluton si da, oricine se poate lauda ca ma poate depasi oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Va multumesc frumos dar... se pare ca nu eram eu Sau poate, de la o varsta... dar, nu, ca n-am cum sa uit tocmai calatoriile cu Calutu... deci, cred ca nu eram eu. Insa, da, am obiceiul sa raman ultima din pluton si da, oricine se poate lauda ca ma poate depasi oricand. Scuze pentru confuzie! Tipa de care vorbeam avea un motor exact ca al tau - marca, model si culoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Scuze pentru confuzie! Tipa de care vorbeam avea un motor exact ca al tau - marca, model si culoare! Era Elena care mergea impreuna cu prietenul ei pe un alt F, fost al meu, dar care initial au avut alte intentii de traseu si s-au razgandit in ultimul moment. Eu care eram in fata nu stiam ca s-au luat dupa noi. Ramane pe data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Era Elena care mergea impreuna cu prietenul ei pe un alt F, fost al meu, dar care initial au avut alte intentii de traseu si s-au razgandit in ultimul moment. Eu care eram in fata nu stiam ca s-au luat dupa noi. Ramane pe data viitoare. ..mda..ca de obicei,...iar incurca Harea treburile cu ..BMW-urile... sabotaj,..nu vedeti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate