bobita Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 ANAKEE 1 AM AVUT IN TOAMANA TRECUTASI AM FACUT SANT CU ELE IN NISIPIN VAMA DECI UITA.LE INSA ITIREPET NU COMPARA NISIPUL DIN FIMELE DE PE YOUTUBE CU CE VVEI INTALNI LA NOI PE MALUL MARII ESTE NISIP DESERTIC ALA DIN FILME CAARE SE TASEAZA MAI BINE DECAT ASTA DE PE PLAJA DE LANGA APA cu scuze pt off topic la tine e stricata tasta "caps lock"??? e foarte obositor sa citesti un asemenea mesaj no offence bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 UITE CEVA INTERESANT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Mai,eu acum am Anakee si ce pot spune este ca se incalzesc greu iar pe ploaie nu sunt cea mai fericita alegere. In rest, gume bune. As zice chiar rezistente. ce-i drept, eu nu am mers cu ele la temperaturi mai mici de 5-10 grade bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 UITE CEVA INTERESANT Pai vezi ca acelasi test l-a pus si uzunu pe pagina asta parca. Deci Metzeler rulz! Ma refer la calitate/pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 (editat) ANAKEE 1 AM AVUT IN TOAMANA TRECUTASI AM FACUT SANT CU ELE IN NISIPIN VAMA DECI UITA.LE INSA ITIREPET NU COMPARA NISIPUL DIN FIMELE DE PE YOUTUBE CU CE VVEI INTALNI LA NOI PE MALUL MARII ESTE NISIP DESERTIC ALA DIN FILME CAARE SE TASEAZA MAI BINE DECAT ASTA DE PE PLAJA DE LANGA APA Pai tocmai din acest considerent, cred ca TKC / Karoo sunt mult mai indicate! Doar ma stii ca nu merg cu viteza, iar pe ploaie evit sa merg. DAR, unde merge Battle Wing-ul - sau "echivalentul" lui - merge si TKC-ul / Karoo-ul; invers ... nu prea! Ca atare pentru ce-mi trebuie mie, cred ca Angi a facut o recomandare buna - multumesc Angi! un link folositor http://www.pam.ro/goods/technical_manual_uv.pdf Editat Noiembrie 29, 2008 de tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Ah ce-mi place poza asta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 poser sau nu, eu nu imi mai iau alte cauciucuri pe adv meu decit daca merg prin europa, adica 100% asfalt.daca vrei sa mergi cu motocicleta si pe coclauri, dif e foarte mare fata de tourance sau anakee. ce-i drept, pe ploaie e naspa rau, la inceput si pe uscat mi se parea fiecare curba un chin.acu pe uscat aproape ma inclin ca si cu anakee-apropo, pt ianachim, sta foarte bine motocicleta cu anakee, mult mai bine decit tourance, dar se uzeaza mai repede. so, compromis sau nu, tkc(sau karoo) mi se pare un "must have" pt adv, asta daca nu te incadrezi in cei peste 50% de mai sus. bob Bobita, Pe tine cit te-au tinut TKC-urile, si care a fost raportul de utilizare - on / off road? Multumesc, Aurelian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Bobita, Pe tine cit te-au tinut TKC-urile, si care a fost raportul de utilizare - on / off road? Multumesc, Aurelian Nu pot sa-ti raspund ca inca le am pe motocicleta.Desi le am de vreo 2 ani, abia acu le-am pus. Ce am sesizat e ca pe asfalt se uzeaza destul de repede-adica vizibil la un drum lung. Oricum, din ce am mai citit pe ici pe colo(advrider) macar vreo 7-8 mii tot tin. Bob Ah ce-mi place poza asta..... Adevarul e ca cine n-a mers cu una de asta se uita destul de neincrezator.... Dar sta in curbe si are o cicilistica de invidiat... Na, nu s-o fi comparind cu o motocicleta de viteza, da nu se face nicicum de ris. Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Mda ...! Dupa DOUA ZILE PLINE DE STAT PE INTERNET, se pare ca stiu cu ce ma voi "incaltza" in viitor: (doar) Continental! Intrucit: 1. au o ceea ce-mi trebuie mie - atit k domeniu de utilizare, cit si k dimensiuni. 2. calitate si performante destul de bune - nu am citit decit de bine despre ele; mai mult, faptul ca atit bmw, cit si ktm le-au ales pt. zona "de teren" ... imi spune multe! 3. le pot cumpara direct din tara. 4. overall, raportul pret / calitate destul de bun! Multumesc tuturor celor ce mi-au raspuns in / la acest topic! Toate cele bune, Aurelian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Ah ce-mi place poza asta..... Hai ca si asta e faina ! sau asta sau astea Ideea e ca imi place la nebunie vaca asta, ca pot sa fac cu ea si un soft enduro, si o tura lunga, merge foarte bine si pe serpentine... De cand am luat-o, am facut cu ea 7000 de km, iar cu VFR-ul am mai mers 1 data (cand am dus-o la iernat intr-un garaj) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 (editat) ma paste invidia...cum naiba pune genunchiul jos?...cu bocancul mai dau si eu...dar cu genunchiul...?...BA... Editat Noiembrie 30, 2008 de magg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Unu la mana, cand o sa pun genunchiul jos cu 11GS ori imi iau si vitezana, ori ma las de motoretizm. Partea mai naspa e ca am auzit de cel putin vreo trei care au zgariat capetele de cilindri fara sa o dea pe jos, ceea ce inseamna aplecare de vreo 54 de grade, daca nu ma inseala memoria. Doi la mana, poza cu 1150u' pe rau cu pietre seamana cu un drum pe care il stiu. Si nu cred ca m-as baga cu vaca. Trei la mana... I so love this bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 cum naiba pune genunchiul jos? E pe circuit, are gume incalzite, asfaltul impecabil, etc, etc... Are toate conditiile sa mearga in halu' ala. Problema e alta. Pe drumurile noastre as vrea sa pot merge ca nenea asta: Nu pune genunchiul jos, sta normal in sea, dar aproape ca da cu cilindrii de pamant !! Si asta la slalom cu o viteza mica !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 E pe circuit, are gume incalzite, asfaltul impecabil, etc, etc... Are toate conditiile sa mearga in halu' ala.Problema e alta. Pe drumurile noastre as vrea sa pot merge ca nenea asta: Nu pune genunchiul jos, sta normal in sea, dar aproape ca da cu cilindrii de pamant !! Si asta la slalom cu o viteza mica !! Cu placere-mi aduc aminte ca in toamna asta am incercat si eu sa scot ceva din avantajul ce ti-l da un GS. Nu ma compar cu ce se vede in filmuletul anterior dar pe o pista aderenta,curata si cu ceva antrenament poti avea multe performante. http://www.youtube.com/watch?v=9jJaIOFtjtg dupa min 2:30 Va salut, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 vin cu o intrebare : stie careva daca service-urile de afara(in romania nu cred) au cumva si reparatii roti(spitate)?am o deviere de 1 mm, poate mai putin si undeva intr-un loc, de la o gura de canal luata, ceva mai mult( aici e infundata putin janta) am incercat s-o centrez dar nu raspunde ca celelalte jante normale, e diferita nici vorba ca ar trebui schimbata janta, nu am raspunsuri negative in ghidon sau altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 6, 2008 Autor Share Postat Decembrie 6, 2008 vin cu o intrebare : stie careva daca service-urile de afara(in romania nu cred) au cumva si reparatii roti(spitate)?am o deviere de 1 mm, poate mai putin si undeva intr-un loc, de la o gura de canal luata, ceva mai mult( aici e infundata putin janta)am incercat s-o centrez dar nu raspunde ca celelalte jante normale, e diferita nici vorba ca ar trebui schimbata janta, nu am raspunsuri negative in ghidon sau altceva si cum da asta la mers? mie imi joaca ghidonul un pic la orice viteza sa fie aceeasi problema oare? acum referitor la filmare NU CONFUNDATI POLIGONUL CU SOSEAUA singurul avantaj pe care il poti avea din cursul asta ca ajungi sa.ti cunosti f bine motocicleta DAR asta te va face sa faci prostii pe SOSELELE DIN ROMANIA HI HI HI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 asta te va face sa faci prostii pe SOSELELE DIN ROMANIA Sau Bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 6, 2008 Autor Share Postat Decembrie 6, 2008 Sau Bulgaria STAI MA CA EU SUNT UN INCEPATOR NU INTRU IN CATEGORIA MOTO HI HI HI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Sa-ti lipesti lamaia de numar si sa nu se mai intample s-o dai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 8, 2008 Autor Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) se pare ca inca o data tehnologia ne omoara nu exista nimeni si nici o masinarie sa spiteze/tensioneze spitele in romania jentile de la bmw se pare ca au nevoie de o tehnologie aparte deci aveti grija la gropile romanesi care baga in pamant si tehnologia germana Editat Decembrie 8, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 In state am vazut de unul care se ocupa cu asta. Costa vreo 250$. Cauta pe ADV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 deci aveti grija la gropile romanesi care baga in pamant si tehnologia germana Da' ce-ai patit la jenti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) se pare ca inca o data tehnologia ne omoara nu exista nimeni si nici o masinarie sa spiteze/tensioneze spitele in romania Exista un tip care lucreaza super misto, dar pentru 1200GSuri nu se poate ocupa decat de roata fatza ca nu are instrumente sa lucreze la aia din spate. Juma din enduristii pe care ii stiu si-au facut spitele pe la el. Meserias batran, nu va asteptati la cine stie ce lux de service. Dar isi face treaba si data fiind meseria lui, si la bani e de bun simt. Editat Decembrie 11, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR HOUSE Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Exista un tip care lucreaza super misto, dar pentru 1200GSuri nu se poate ocupa decat de roata fatza ca nu are instrumente sa lucreze la aia din spate. Juma din enduristii pe care ii stiu si-au facut spitele pe la el. Meserias batran, nu va asteptati la cine stie ce lux de service. Dar isi face treaba si data fiind meseria lui, si la bani e de bun simt. pt baietzii care au nevoie (doamne fereste).........dar totusi au nevoie vand evacuare si toba originale nou noutze de ADVENTURE model 2007..............una pereche oglinzi noi si una bucata parbriz fumuriu.......doar plesticul....plus aparatoarea de cilindrii plus aparatoare plastic fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Exista un tip care lucreaza super misto, dar pentru 1200GSuri nu se poate ocupa decat de roata fatza ca nu are instrumente sa lucreze la aia din spate. Juma din enduristii pe care ii stiu si-au facut spitele pe la el. Meserias batran, nu va asteptati la cine stie ce lux de service. Dar isi face treaba si data fiind meseria lui, si la bani e de bun simt. Ceva date? Locatia? Un numar de telefon? Presupun ca nu face si spatele pentru ca nu are reductia de fixare.... nu? Multumesc frumos pentru info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate