bogdan_harea Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Nu ar merge sudura si eventual corectia filetelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 La frane si unde se prinde roata nu m-as juca. Ca nu e ca si cand pui o pereche suplimentara de proiectoare, e vorba de frana totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 M-am uitat mai bine si se pare ca sunt mai multe fisuri. Deci cat de curand se cere schimbata. Dane, stii cumva cat de "reliable" e noul model de flansa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Pai din ce vad eu, sunt 3 probleme cu flansa veche: - faptul ca partea cu caneluri se uzeaza si incepe sa capete joc roata spate; - crapaturi la prezoanele rotii - crapaturi la suruburile discului. Flansa "improved" rezolva numai ultimele 2 hibe, BMW facand-o dintr-un material mai tare, ceva otel parca e. Inca nu am pus mana pe aia noua, astept sa vie din clipa in clipa Daca ai mers mult cu flansa uzata, s-ar putea sa iti roada si din canelurile de pe grup, treaba care nu e tocmai de neglijat. Stiu pe cineva care o luat flansa noua si si cu aia avea joc la roata... Dupa ce aflu mai multe, va zic. Acu ma gandesc la o inginerie prin care mobrele care nu au problema cu flansele crapate, sa nu li se crape nici pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 (editat) E vorba de acelsi joc la roata care se observa si in cazul in care e uzat rulmentul? Pentru ca daca da, de Pasti nu era nici urma de joc O sa mai verific Merci, Sam Editat Iulie 4, 2013 de Mr.Sam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Nu, jocul poate veni fie de la rulement, fie de la flansa. In cazul meu, flansa e cea care s-o uzat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 6, 2013 Autor Share Postat Iulie 6, 2013 Nu, jocul poate veni fie de la rulement, fie de la flansa. In cazul meu, flansa e cea care s-o uzat. man cati km are moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 la 50000 km a primit ...CADO" o revizie ca la carte in rostock.... Te-ai bagat si pe la Hein Gericke? maine ajung si eu in Warnemunde si dau o fuga pana in Rostock.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 6, 2013 Autor Share Postat Iulie 6, 2013 nu man Te-ai bagat si pe la Hein Gericke? maine ajung si eu in Warnemunde si dau o fuga pana in Rostock.. eu zic ca ma las de moto si tu vrei sa intru in mag de echipament service este langa rostock si este un restaurant demential pe malul unui mic lac dar langa rostock.....atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 nu man eu zic ca ma las de moto si tu vrei sa intru in mag de echipament service este langa rostock si este un restaurant demential pe malul unui mic lac dar langa rostock.....atentie :crack: buna asta........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Ian, daca / cand nu ai ce face, citeste postul 2 din anuntul acesta: /index.php?/topic/682256-r1200-gs-adventure-model-2011/ Eu am rezistat (doar) doua luni fara, dupa care n-am mai dormit bine pana pe 26 aprilie - cand dupa cum bine stii ... mi-am luat alta! Da' daca asta ti-e dorinta ... iti doresc succes la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 nu man eu zic ca ma las de moto si tu vrei sa intru in mag de echipament service este langa rostock si este un restaurant demential pe malul unui mic lac dar langa rostock.....atentie deocamnadata sunt prins in Kiel canal..heavy traffic..stiu lacul dar nu am fost niciodata in restaurantul ala..mutam fain pt point. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Chris Pfeiffer la Garmisch 2013 pe noul GS... nu am fost acolo (poza e de pe FB) dar as fi curios sa-l vad live cu dihania, anul trecut l-am vazut cu K1600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Asta e Dracu' gol, ar merge pe o roata si cu un tanc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 In caz ca ati uitat - http://bmw-camp.myforum.ro/bmw-camp-4-vt7.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 In caz ca ati uitat - http://bmw-camp.myforum.ro/bmw-camp-4-vt7.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Nu s-a uitat. E evenimentul anului! Cum stam cu vremea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Cum stam cu vremea? Cum o vrea zeita Fortuna. Sa speram ca va fi cu noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Are cineva disponibile de vanzare suporturile originale de sidecases vario? Banuiesc ca sunt mai multi care nu le folosesc sau au pus alt tip de cutii. Concret ma intereseaza cel de pe dreapta. Discutam pe PM Eu n-am fost atent si am scapat motocicleta intr-o zona destul de inclinata pe off si s-a rupt suportul. Norocul meu a fost ca era cu mine un alt posesor de GS care mi-a luat cutia pana la primul service unde am montat suportul lui la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Are cineva de vanzare un set de sidecases originale BMW pt GS ?( Profit de ocazia ivita vis a vis de Vlad ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcseh Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Si-a facut careva garantie extinsa la vaca? Ma intereseaza ce e inclus contra sumei modice de 220€/an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 (editat) Mi se pare destul de cinstita treaba: http://www.bavaria-bmw-motorrad.ro/extindere-garantie/ Editat Iulie 18, 2013 de steph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 trecerea la 1200 este brutala. cred ca-mi trebuie un concediu sa imblanzesc bestia . dragostea a fost doar la prima vedere ca la mers nu ne intelegem mai deloc va salut si urmeaza sa poluez si eu acest topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz XL Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Poze cu bestia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 este cea de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate