Vizitator Ravishing Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Nu e nicio tragedie faptul ca apar astfel de probleme. Pana la urma e doar fier, asta e si motivul pentru care s-a inventat "inspectia tehnica periodica" Oricum cu ocazia asta m-ai facut curios s-o verific si eu ... cine stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Dar prezorzoanele au fost stranse la cuplul prescris de producator? Sau le a strans "Dorel" la cuplu dupa ce a tras de fiare la sala ? Politistii cu BMW nu stiu sa fi avut asemenea probleme si daca nici aia nu le dau in gura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 27, 2013 Autor Share Postat Iunie 27, 2013 orice "atentionare" este bine venita indiferent de anul de fabricatie asa ca ochiinpatru' vorba lui bogdan..... niste porcarii BMW astea monser' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Alimentezi mai des? E cam greu sa nu simti diferenta de pret(mai ales la rezervorul GSA-ului). Cand m-am apucat eu de motociclism(iulie 2007) benzina era putin sub 3 lei si s-a dublat in august 2012, dar in 5 ani nu cred ca prea multe salarii s-au dublat. eu cand "m-am apucat" era 17000 lei litrul ). eram student si puneam cate 2-3 litri la IJ . IJul consuma vreo 5% asa ca GSA-ul e chiar bine cu 5-6% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 28, 2013 Admin Share Postat Iunie 28, 2013 Legat de consumuri si pretul benzinei, vorba cuiva.."cum dracu s-a scumpit, ca eu tot de 50 lei bag!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 30, 2013 Autor Share Postat Iunie 30, 2013 (editat) eu cand "m-am apucat" era 17000 lei litrul ). eram student si puneam cate 2-3 litri la IJ . IJul consuma vreo 5% asa ca GSA-ul e chiar bine cu 5-6% sa vezi cum bagi de 60 euro benzina la un plin in GSA....... ITI VINE SA PLANGI.....DAR MERITA balenuta a ajuns acasa a fost cumintica si a alergat pe drumuri de vis la 50000 km a primit ...CADO" o revizie ca la carte in rostock....multumesc khk inca o data ulei 10-50 castrol filtru ulei filtru aer ulei cutie ulei cardan sincronizare si reglaje 300 euro din pacate........din pacate..." pozitiv.......a mai facut inca 3000 Editat Iunie 30, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Se pare ca imbatranesti Cu primul GSA ai facut 100.000 km in 3 ani si cateva luni, cu asta ai facut doar 50k in 2 ani si 2 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2013 Autor Share Postat Iulie 1, 2013 eeeee ..era benzina la jumate daca ar fi lovele ......nu m as da jos din sa...... oricum ma las......asta e ultimul an de motociclism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 1, 2013 Admin Share Postat Iulie 1, 2013 Da' ce, te gandesti sa te protejezi, vrei sa traiesti cat pamantu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny1 Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Se pare ca nu e gluma ... /index.php?/topic/698670-bmw-r-1200-gsa/ Toata lumea asteapta explicatii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Se pare ca nu e gluma ... /index.php?/topic/698670-bmw-r-1200-gsa/ Toata lumea asteapta explicatii ... vrea yamaha ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Am inspectat si eu flansa. Model 2006. Au aparut fisuri vizibile la 2 din cele 6(parca) prezoane (alea exterioare, ca la alea de la interior nu am avut vizibilitate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Azi noapte inainte sa adorm, mi-o venit o idee. Cum ar fi daca hiba asta s-ar intampla doar la mobre cu servofrana, unde e mult mai brutala frana fata de cele fara... Dar postul de mai sus infirma ipoteza mea. Deci nu e regula, nenorocirea se poate intampla la orice hexhead. Si nu vine tocmai ieftina, ci in jur de 1300 ron. Ca sa vezi daca ii crapata sau nu, trebuie data roata spate jos. Numai asa poti sa vezi clar ce si cum, ca acolo mai e si jeg de pe jos, etc. Si crapaturile alea nu is mari de sa bagi degetul, is relativ fine. Dar is... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Nu ar merge sudura si eventual corectia filetelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 La frane si unde se prinde roata nu m-as juca. Ca nu e ca si cand pui o pereche suplimentara de proiectoare, e vorba de frana totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 M-am uitat mai bine si se pare ca sunt mai multe fisuri. Deci cat de curand se cere schimbata. Dane, stii cumva cat de "reliable" e noul model de flansa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Pai din ce vad eu, sunt 3 probleme cu flansa veche: - faptul ca partea cu caneluri se uzeaza si incepe sa capete joc roata spate; - crapaturi la prezoanele rotii - crapaturi la suruburile discului. Flansa "improved" rezolva numai ultimele 2 hibe, BMW facand-o dintr-un material mai tare, ceva otel parca e. Inca nu am pus mana pe aia noua, astept sa vie din clipa in clipa Daca ai mers mult cu flansa uzata, s-ar putea sa iti roada si din canelurile de pe grup, treaba care nu e tocmai de neglijat. Stiu pe cineva care o luat flansa noua si si cu aia avea joc la roata... Dupa ce aflu mai multe, va zic. Acu ma gandesc la o inginerie prin care mobrele care nu au problema cu flansele crapate, sa nu li se crape nici pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 (editat) E vorba de acelsi joc la roata care se observa si in cazul in care e uzat rulmentul? Pentru ca daca da, de Pasti nu era nici urma de joc O sa mai verific Merci, Sam Editat Iulie 4, 2013 de Mr.Sam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Nu, jocul poate veni fie de la rulement, fie de la flansa. In cazul meu, flansa e cea care s-o uzat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 6, 2013 Autor Share Postat Iulie 6, 2013 Nu, jocul poate veni fie de la rulement, fie de la flansa. In cazul meu, flansa e cea care s-o uzat. man cati km are moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 la 50000 km a primit ...CADO" o revizie ca la carte in rostock.... Te-ai bagat si pe la Hein Gericke? maine ajung si eu in Warnemunde si dau o fuga pana in Rostock.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 6, 2013 Autor Share Postat Iulie 6, 2013 nu man Te-ai bagat si pe la Hein Gericke? maine ajung si eu in Warnemunde si dau o fuga pana in Rostock.. eu zic ca ma las de moto si tu vrei sa intru in mag de echipament service este langa rostock si este un restaurant demential pe malul unui mic lac dar langa rostock.....atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 nu man eu zic ca ma las de moto si tu vrei sa intru in mag de echipament service este langa rostock si este un restaurant demential pe malul unui mic lac dar langa rostock.....atentie :crack: buna asta........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Ian, daca / cand nu ai ce face, citeste postul 2 din anuntul acesta: /index.php?/topic/682256-r1200-gs-adventure-model-2011/ Eu am rezistat (doar) doua luni fara, dupa care n-am mai dormit bine pana pe 26 aprilie - cand dupa cum bine stii ... mi-am luat alta! Da' daca asta ti-e dorinta ... iti doresc succes la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 nu man eu zic ca ma las de moto si tu vrei sa intru in mag de echipament service este langa rostock si este un restaurant demential pe malul unui mic lac dar langa rostock.....atentie deocamnadata sunt prins in Kiel canal..heavy traffic..stiu lacul dar nu am fost niciodata in restaurantul ala..mutam fain pt point. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate