shpixy Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Anyway, imi place ideea unui mic torpedou pt tinut maruntisurile, in genul celor de pe tourerele mari. Asa ceva avea R75 prin anii 40 !! Serios ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 (editat) Cu mentiunea ca: Asa cum se vede si in clip... unele modele KS750 aveau intr-adevar pe rezervor un "spatiu de depozitare"... altele o asa-zisa "casca"... in care era filtrul de aer al motocicletei! Asa ajunge "fierul" daca nu are un bidon de ulei sub sa... Editat Decembrie 13, 2013 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Cu mentiunea ca: Asa cum se vede si in clip... unele modele KS750 aveau intr-adevar pe rezervor un "spatiu de depozitare"... altele o asa-zisa "casca"... in care era filtrul de aer al motocicletei! ks600_bodenfund_b.jpg Asa e ! Le-am incurcat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 (editat) ...Ai grija sa nu incurci uleiul de motor cu cel hidraulic... Editat Decembrie 13, 2013 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 (editat) . mai multe poze cu ADV-ul !!! ( multumita lui Cap0ne ! ) http://bmw-r1200gs.blogspot.ch/2013/12/gsa-lc-arrivee-en-concession.html Editat Decembrie 13, 2013 de shpixy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Vad ca incep sa adopte LC-ul si prin fortele de interventie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 (editat) Si promisul amortizor de ghidon... ! Editat Decembrie 14, 2013 de shpixy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Stimabile, si "balerina" pe care am postat comentariul e off, dar n-ai cartit la ea. Macar stim ca nu urasti femeile frumoase Off-topic !!! Ce lighioana... As vrea sa-mi pot permite doua odata dar vorba melodiei Voltaj :"In alta viata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 pentru o calatorie (mai) placuta: http://shop.nationalcycle.com/perl/cycle/large_photo?mv_session_id=KMdj79BK&mv_arg=Z2487&search_model=bm-097 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 (editat) Vad ca incep sa adopte LC-ul si prin fortele de interventie oauuu frumoasa culoarea chiar arata bine, si cand nu mai face fata vin adevaratele forte de interventie, Japonezele!!! Editat Decembrie 14, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 si cand nu mai face fata vin adevaratele forte de interventie, Japonezele!!! Esti, ca mai tot timpul, off-topic, ca banuiesc ca poti face diferenta intre un LC si modelul precedent... dar apreciez curajul tau ca, dupa ce te-au imbarbatat colegii de nobila pasiune anti-bmw pe FB, ai avut oo si ai pus poza si pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Ii era teama TDM-ului sa intre in apa si GS-ul il tragea ? Oricum, LC-ul calatoreste cu stil, nu se incurca cu japoneze and stuff. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 (editat) Ii era teama TDM-ului sa intre in apa si GS-ul il tragea ? poftim domle nici macar nu face-ti diferenta intre TDM si ST 1200 , e tot una ? sa nu se supere posesori de ST Editat Decembrie 14, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 (editat) poftim domle nici macar nu faceti diferenta intre TDM si ST 1200 , e tot una ? sa nu se supere posesori de ST dupa ce-ti iei GS LC, restu nu mai conteaza este capone? Editat Decembrie 14, 2013 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 (editat) dupa ce-ti iei GS LC, restu nu mai conteaza este capone? gata stiu !!!! m-am prins si eu BMW si restu PS. nu am gasit poza cu LC-ul si restul da-i buna si asta tot GS este Editat Decembrie 14, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 dupa ce-ti iei GS LC, restu nu mai conteaza este capone? BMW-ul e Motocicleta intre japonezarii...! Klar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 dupa ce-ti iei GS LC, restu nu mai conteaza este capone? True Ui' ce frumos si artistic se cade cu LC-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 True Ui' ce frumos si artistic se cade cu LC-ul asa-i cand nu-i motoru tau. mergi ca nebunu, te doare in banana de el, rupi cardanu, si posteaza pe urma stia poze pe motociclism si zic ca-i de rahat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Pai pentru un material de promovare altrider ce era sa faca.. sa pedaleze din picioare la relanti prin 2 baltoace? Asta e si ideea, sa duca motorul la maxim - oricum s-a tinut bine GS-ul dupa flipul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 asa-i cand nu-i motoru tau. mergi ca nebunu, te doare in banana de el, rupi cardanu, si posteaza pe urma stia poze pe motociclism si zic ca-i de rahat. la gasit scuze nu va intrece nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Urmeaza sa apara si modelul nou cu LC !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 la gasit scuze nu va intrece nimeni. mi ai luat vorba din gura. dar ce sa i faci, asa s bmw-istii, uita-te numa' la ce " de cuvant sunt" . asta i tara, asta s oamenii. pacat doar ca ca se amesteca conserve cu mobre , in rest ar fi ok . auzi tu, parapanta... panarama se spunea pe vremea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 (editat) Urmeaza sa apara si modelul nou cu LC !!! 1462064_764471853582178_567336347_n.jpg Dumnezeule !!!! nu as zbura cu asa ceva nici platitit, daca intra cumva pe la 500 - 1000 m ceva firicel de apa, condens la senzorul hall si face un stop engine??? . doamne ferste pe autostrada si pe pe pamnt e una dar in cer no way !!!! uite ceva de pus pe desk. la calculator mecca ( asta pa na nu dai de bai la cardan ca dupa o scoti la vanzare ) Editat Decembrie 15, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Ma speriasem, credeam ca nu se face Adv si pe albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Dupa mine astea cred ca sunt cele mai frumoase ! De gustibus non disputandum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate