KHK Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 multumesc, credeam ca mai sunt si alte variante.Am inteles ca-s in jur de 600 e ? cam asa... la care eventual mai adaugi butucii personalizati pe cheia motocicletei tale (nici cei "aleatori" nu sunt in pret) vreo 35€. Ia in calcul si gentile interioare ca doar nu iti cari bagajele in pungi de plastic... aici poti apela si la alti producatori pentru ceva mai ieftin, pe la Touratech, Hornig etc. Vezi aici preturile la accesorii originale: http:21//www.bmw-motorrad-store.de/bmw/koffer-gepaeck/r-1200-gs-2013.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu.anghel Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 3160 lei, cu tot cu butuci Celelalte variante vor implica si alti suporti, deci costuri suplimentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu.anghel Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 La Boxer DOHC nu exista tacheti metalici de tip pahar; riscul de deteriorare al suprafetei superficiale durificate a distantierilor este destul de mare din punctul meu de vedere dupa un anumit rulaj. Daca se pun distantieri care au folositi 30000 km (de exemplu) pe un alt motor, este posibil sa fie din nou nevoie de ajustare in 5000 km. Stanga - distantier nou; dreapta - distantier folosit 27000 km. E posibil sa nu se vada in poza toate detaliile, insa suprafata celui folosit este afectata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Albastrala de la cel vechi are vreo cauza sau este normala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu.anghel Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 A aparut nuanta de albastru din cauza luminii artificiale probabil. In realitate e o alta nuanta de gri specifica otelului. Este normala nuanta pentru o pastila uzata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 OK, multam, spor la surubarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 La Boxer DOHC nu exista tacheti metalici de tip pahar; riscul de deteriorare al suprafetei superficiale durificate a distantierilor este destul de mare din punctul meu de vedere dupa un anumit rulaj. Daca se pun distantieri care au folositi 30000 km (de exemplu) pe un alt motor, este posibil sa fie din nou nevoie de ajustare in 5000 km. In logica asta nu ar fi cel mai bine sa fie inlocuiti toti odata la 20.000 ? ...ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Stanga - distantier nou; dreapta - distantier folosit 27000 km. E posibil sa nu se vada in poza toate detaliile, insa suprafata celui folosit este afectata. 20150128_141246.jpg Arata de parca s-ar fi incalzit. Suprafata nu pare sa fie uzata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu.anghel Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Poate nu reiese atat de bine din poza, insa nu a fost supraincalzit si suprafata este afectata. Este necesar sa fie inlocuiti cand valorile sunt depasite. Tot ce doresc sa subliniez este ca sustin sa se puna distantieri noi, in special avand in vedere ca nu costa chiar o avere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Daca zici ca suprafata e afectata ma declar surprins. Chiar nu inteleg de ce. Pana acum eu n-am mai vazut asa ceva, nici chiar la distributiile unde cama apasa direct pe pastila de reglaj al jocului (F650GS - 2001, GS500 1977, etc). Editat Ianuarie 29, 2015 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Ce ma mananca de o ieseala cu vremea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Ce ma mananca de o ieseala cu vremea asta ...iesit !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Ce ma mananca de o ieseala cu vremea asta Cand te-am invitat la mine n-a fost vorba ca faci si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Cand te-am invitat la mine n-a fost vorba ca faci si poze vlad, vezi ce faci cu fetele alea. sa ai grija sa fie cald in garaj, sa nu raceasca saracele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 O fi lasat urme ca melcu pe sa ? Ca sigur parbrizul si farul au fost zgiriate . Sa vad fata mecanicului cind o sa vada ca sculele sunt lipicioase si miros a peste.!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Ce ma mananca de o ieseala cu vremea asta Jur ca-i motocicleta mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Ca tot veni vorba de cauciucuri, a mers cineva cu ContiTrailAttack 2 ? Nu recomand. Aderenta foarte slaba si pe uscat si pe ud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi N Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Nu recomand. Aderenta foarte slaba si pe uscat si pe ud. Multam de sfat, ma lamurise Vlad cu ceva timp in urma. O sa pun Tourance Next . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 (editat) Hai sa mai ridic la fileu o problema despre care nu credeam ca nu se poate rezolva. Am dat telefon la Oradea pentru ca as vrea sa imi pun pe mobra o alarma oem si baiatul de acolo mi-a spus ca nu-mi poate monta deoarece nu am nu stiu ce optiune sau ceva de genul asta. Am sunat si la Bucuresti sa intreb dar cred ca deja se terminase programul de lucru.Stiti ceva despre acest aspect?Am r1200gs din 2014.Mersi. Editat Februarie 3, 2015 de adimotor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Hai sa mai ridic la fileu o problema despre care nu credeam ca nu se poate rezolva. Am dat telefon la Oradea pentru ca as vrea sa imi pun pe mobra o alarma oem si baiatul de acolo mi-a spus ca nu-mi poate monta deoarece nu am nu stiu ce optiune sau ceva de genul asta. M-ai facut curios, eu stiam ca se poate pune oricum. Ai bordcomputer pro? Dar nu stiu daca are legatura. Ca info, la modelele noi BMW alarma este fara telecomanda, activarea/dezactivarea generala se face din meniu (computer) iar armarea si dezarmarea cand scoti (30sec.) respectiv bagi cheia in contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Am bordcomputer pro, am vazut in cartea ei ca unele au si DWA sau ceva de genul, care apare in meniu, dar cand am luat eu mobra nu era niciuna cu alarma. Dar nici nu m-am gandit ca nu pot pune ulterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Am bordcomputer pro, am vazut in cartea ei ca unele au si DWA sau ceva de genul, care apare in meniu, dar cand am luat eu mobra nu era niciuna cu alarma. Dar nici nu m-am gandit ca nu pot pune ulterior. Da, aia este, DiebstahlWarnAnlage. Dar chiar, daca nu ai, ce se intampla in meniu cand ajungi al DWA, poti schimba ceva? Oricum, nu vad totusi motivul pentru care nu ai putea monta ulterior. Sa ne spui te rog dupa ce intrebi si la Bavaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu.anghel Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Modulul DWA (alarma) este de 2 feluri: contine sau nu contine modul RDC ( presiune in anvelope ). In cazul in care ai RDC, atunci trebuie sa comanzi o alarma care sa contina modulul RDC si sa o codezi in consecinta, respectiv sa reinitializezi senzorii din roti. NU vei avea telecomanda la alarma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 O sa sun maine la BMW Bucuresti, am rdc, ar fi bine sa imi poata monta alarma cum zici tu tiberiu, adica sper ca totusi se poate face, chiar nu ma intereseaza atat de mult ca are sau nu telecomanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu.anghel Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Da, se poate face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate