Sari la conținut

BMW R1200/1250 GS/GSA/RS/RT/R LC - 2013->

Postări Recomandate

multumesc, credeam ca mai sunt si alte variante.Am inteles ca-s in jur de 600 e ?

cam asa... la care eventual mai adaugi butucii personalizati pe cheia motocicletei tale (nici cei "aleatori" nu sunt in pret) vreo 35€.

Ia in calcul si gentile interioare ca doar nu iti cari bagajele in pungi de plastic... aici poti apela si la alti producatori pentru ceva mai ieftin, pe la Touratech, Hornig etc.

Vezi aici preturile la accesorii originale: http:21//www.bmw-motorrad-store.de/bmw/koffer-gepaeck/r-1200-gs-2013.htm

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La Boxer DOHC nu exista tacheti metalici de tip pahar; riscul de deteriorare al suprafetei superficiale durificate a distantierilor este destul de mare din punctul meu de vedere dupa un anumit rulaj.

Daca se pun distantieri care au folositi 30000 km (de exemplu) pe un alt motor, este posibil sa fie din nou nevoie de ajustare in 5000 km.

Stanga - distantier nou; dreapta - distantier folosit 27000 km. E posibil sa nu se vada in poza toate detaliile, insa suprafata celui folosit este afectata.

post-20571-0-46037500-1422450469_thumb.jpg

Link spre comentariu

La Boxer DOHC nu exista tacheti metalici de tip pahar; riscul de deteriorare al suprafetei superficiale durificate a distantierilor este destul de mare din punctul meu de vedere dupa un anumit rulaj.

Daca se pun distantieri care au folositi 30000 km (de exemplu) pe un alt motor, este posibil sa fie din nou nevoie de ajustare in 5000 km.

In logica asta nu ar fi cel mai bine sa fie inlocuiti toti odata la 20.000 ? ...ma gandesc :-L

Link spre comentariu

Poate nu reiese atat de bine din poza, insa nu a fost supraincalzit si suprafata este afectata.

Este necesar sa fie inlocuiti cand valorile sunt depasite.

Tot ce doresc sa subliniez este ca sustin sa se puna distantieri noi, in special avand in vedere ca nu costa chiar o avere.

Link spre comentariu

Daca zici ca suprafata e afectata ma declar surprins. Chiar nu inteleg de ce.

Pana acum eu n-am mai vazut asa ceva, nici chiar la distributiile unde cama apasa direct pe pastila de reglaj al jocului (F650GS - 2001, GS500 1977, etc).

Editat de Cesar
Link spre comentariu

Hai sa mai ridic la fileu o problema despre care nu credeam ca nu se poate rezolva. Am dat telefon la Oradea pentru ca as vrea sa imi pun pe mobra o alarma oem si baiatul de acolo mi-a spus ca nu-mi poate monta deoarece nu am nu stiu ce optiune sau ceva de genul asta. Am sunat si la Bucuresti sa intreb dar cred ca deja se terminase programul de lucru.Stiti ceva despre acest aspect?Am r1200gs din 2014.Mersi.

Editat de adimotor
Link spre comentariu

Hai sa mai ridic la fileu o problema despre care nu credeam ca nu se poate rezolva. Am dat telefon la Oradea pentru ca as vrea sa imi pun pe mobra o alarma oem si baiatul de acolo mi-a spus ca nu-mi poate monta deoarece nu am nu stiu ce optiune sau ceva de genul asta.

M-ai facut curios, eu stiam ca se poate pune oricum. Ai bordcomputer pro? Dar nu stiu daca are legatura.

Ca info, la modelele noi BMW alarma este fara telecomanda, activarea/dezactivarea generala se face din meniu (computer) iar armarea si dezarmarea cand scoti (30sec.) respectiv bagi cheia in contact.

Link spre comentariu

Am bordcomputer pro, am vazut in cartea ei ca unele au si DWA sau ceva de genul, care apare in meniu, dar cand am luat eu mobra nu era niciuna cu alarma. Dar nici nu m-am gandit ca nu pot pune ulterior.

Link spre comentariu

Am bordcomputer pro, am vazut in cartea ei ca unele au si DWA sau ceva de genul, care apare in meniu, dar cand am luat eu mobra nu era niciuna cu alarma. Dar nici nu m-am gandit ca nu pot pune ulterior.

Da, aia este, DiebstahlWarnAnlage. Dar chiar, daca nu ai, ce se intampla in meniu cand ajungi al DWA, poti schimba ceva?

Oricum, nu vad totusi motivul pentru care nu ai putea monta ulterior. Sa ne spui te rog dupa ce intrebi si la Bavaria.

Link spre comentariu

Modulul DWA (alarma) este de 2 feluri: contine sau nu contine modul RDC ( presiune in anvelope ).

In cazul in care ai RDC, atunci trebuie sa comanzi o alarma care sa contina modulul RDC si sa o codezi in consecinta, respectiv sa reinitializezi senzorii din roti.

NU vei avea telecomanda la alarma.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to BMW R1200/1250 GS/GSA/RS/RT/R LC - 2013->