Sari la conținut

BMW R1200/1250 GS/GSA/RS/RT/R LC - 2013->

Postări Recomandate

pesemne ca nu se aplica chiar 100 % .dar se pare ca stiintific vobind este real,

http://www.galwaydailynews.com/2015/01/15/scientists-confirm-link-bmw-ownership-asshole/

acum ma uit si de tratament.

Este posibil sa fie si cazuri de imunitate naturala ( luv, capone, vik, etc, ca pe astia i-am testat si nu prezinta simptomele ), in rest sunt sunt observatie :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pesemne ca nu se aplica chiar 100 % .dar se pare ca stiintific vobind este real,

http://www.galwaydailynews.com/2015/01/15/scientists-confirm-link-bmw-ownership-asshole/

acum ma uit si de tratament.

Este posibil sa fie si cazuri de imunitate naturala ( luv, capone, vik, etc, ca pe astia i-am testat si nu prezinta simptomele ), in rest sunt sunt observatie :)

sub observatie? tinand cont ca gena aia e localizata "deep in the anus" iti dorim spor la analiza.

cand prinzi un nou posesor de bmw ai grija sa-l cauti direct in poponeata.

doar de dragul stiintei, bineinteles. spor!

Link spre comentariu

Dar m-am uitat si la scaritele postate de KHK si, cel putin din poza, par a fi la fel de distantate ca astea ale mele. Din ce sesizez, cu siguranta la alea postate de KHK, cred ca amortizeaza mai bine cauciucul cand stai pe ele, astea care le am eu au avantajul ca sunt mai late. Am spus si mai inainte, poate alea sunt mai bune, dar culoarea aia aurie, de altfel ok, nu imi place cum da cu aluminiul.

Scaritele aurii (da, nici eu nu m-am dat in vant dupa culoare) au cel putin trei proprietati deosebite fata de alte scarite:

- cauciucul se afunda atunci cand te ridici in scarite; deci cand sezi, picioarele stau pe cauciuc ca sa nu simti vibratiile iar cand esti in picioare cauciucul se afunda si ies in evidenta zimtii metalici ca sa nu aluneci. Pentru mine asta a fost ceva extraordinar pentru ca la fostul GS nu puteam merge in picioare pe scaritele originale (foarte mici si alunecam) iar pe cele de Adv simteam vibratiile in mers.

- reglabile in trei pozitii;

- au acea pastila din plastic rigid cu care poti freca asfaltul linistit atunci cand te dai cu scaritele pe curbe iar cand plasticul ala se toceste, il poti schimba.

Link spre comentariu

- reglabile in trei pozitii;

Din pacate nu si in jos :) Ca altfel as fi trecut pana acum peste culoarea aia dubioasa si le-as fi luat. Cracii lungi, am stat prea mult in ploaie

Link spre comentariu

Din pacate nu si in jos :) Ca altfel as fi trecut pana acum peste culoarea aia dubioasa si le-as fi luat. Cracii lungi, am stat prea mult in ploaie

Eu am 1,82m si nu am probleme, daca tu esti mai inalt, atunci poate se schimba putin pozitia picioarelor.

» Post actualizat in 02 Mar 2015 19:44

Mort topicul asta... Sambata am iesit si am deschis sezonul cu o plimbare scurta de vreo 85 km, a fost foarte ok. I-am mai luat caprei un scut adventure, o pedala de frana de aia dubla, un parbriz de adventure si niste inaltatoare de ghidon. Am luat si un cauciuc pe spate si culmea ca in judetul meu nu se risca nimeni sa mi-l schimbe ca le e teama, ca si mie, sa nu deformeze roata, sa nu o zgarie, etc. stiti prin Sibiu, Alba vreun service sau vreun meserias care face lucrarea asta?Mersi.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

Si bine v-am gasit pe unii, regasit pe altii. De aproape o luna dupa cum unii stiu deja, m-am reintors la vechea iubire: R1200 GS Adventure. De data asta un pic mai noua, din 2011, la 27.200 de km. Mai am ceva completari de adus la ea dar oricum este gata de drum.

Sper ca de data asta sa ramana in posesia mea mai multi km decat cealalta. Oricum si cealalta o duce bine, a ajuns pe mainile unui motociclist care are grija de ea si o plimba si prin tara si in afara. Cum se incalzeste si gasesc putin timp liber o sa organizez o intalnire intre cele doua, sa se cunoasca :-P.

Link spre comentariu

Si totusi exista :-P.

Arata bine, bravo!

Iti recomand sa-i mai pui scutul enduro (de preferat cel original, protejtaza mai multe repere) si o talpa de cric lateral (Touratech).

Ma asteptam sa te vad si pe tine intr-o poza, costumat ;)

Link spre comentariu

Sunt comandate si urmatoarele, dar nu au venit inca: protectie cardan, protectie pentru injectoare, protectie clapeta evacuare, talpa pentru cricul lateral si parca atat.

In plimbarea de sambata nu am scos tot echipamentul. Cu prima ocazie cand plec complet echipat fac poza si cu mandrul proprietar.

Link spre comentariu

Stiti in zona Sibiu sau Alba pe cineva care schimba cauciucul pe o roata spitata, ca la mine in judet nu exista service sau atelier, pentru ca le e teama sa nu indoaie roata, sa nu o zgarie, etc. Mersi.

Editat de adimotor
Link spre comentariu

Stiti in zona Sibiu sau Alba pe cineva care schimba cauciucul pe o roata spitata, ca la mine in judet nu exista service sau atelier, pentru ca le e teama sa nu indoaie roata, sa nu o zgarie, etc. Mersi.

daca ai completa si tu datele alea personale sa stie lumea de unde esti, tare bine ar fii...

Editat de gabyshor
Link spre comentariu

Daca nu ai senzori de presiune, iti schimb eu guma si o echilibrez activ cu bile ;)

Link spre comentariu

Nu pot modifica datele din profil. Sunt din Hunedoara. Mersi Dan Cata, dar am senzor de presiune la roti. Am mai fost la tine sa reglezi tachetii la gs-ul pe care l-am avut inainte. Apropo, e vreo problema daca are senzori de presiune? Mersi.

Link spre comentariu

Da stiu, imi aduc aminte perfect :)

Daca ai senzori de presiune nu e o idee tocmai buna sa iti bag bilele alea inauntru. Nu stiu daca afecteaza sau nu dar e mai bine sa nu incercam.

Altfel, pot confirma ca echilibrarea asta face treaba buna. Eu si restul la care le-am mai montat :D

Link spre comentariu

Ce-i cu asta? Iti cam place sa arunci linkuri asa fara nicio explicatie. :D

Vad ca este si la Wunderlich, la noutati, asa ceva (arata ce-i drept "ceva" mai bine) dar nu tocmai ieftin:

http://www.wunderlich.de/shop/en/cam-rack-1.html?___from_store=de

Link spre comentariu

Nu mi s-o parut ca ar fi nevoie de explicatii suplimentare, poza fiind suficient de elocventa.

La wunderlich, pare ca au rezolvat o problema simpla cu o solutie foarte costisitoare. Sau poate e tabla de 1.5 foarte scumpa in Germania, cine stie... :laugh:

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to BMW R1200/1250 GS/GSA/RS/RT/R LC - 2013->