Sari la conținut

BMW R1200/1250 GS/GSA/RS/RT/R LC - 2013->

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut!

Acum doua saptamani am cumparat un GS din 2012 care are suspensia joasa (fara ESA) montata din fabrica.

Am mers deja cu ea cam 1.000 km si nu pot sa zic ca-mi place fata de suspensia normala (pana acum am avut un GS din 2007 cu suspensia normala).

Mi se pare ca cei 30 mm minus la cursa suspensiei se simt destul de serios.

Mi-ar fi de mare folos orice sfat. Ma mananca sa o schimb dar costa ceva ...

Inteleg ca trebuie sa schimb si cele doua cricuri :(

Credeti ca as putea sa vand amortizoarele si cricurile mele ca sa recuperez ceva?

Mihai

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

Credeti ca as putea sa vand amortizoarele si cricurile mele ca sa recuperez ceva?

Mihai

Poate este cineva interesat sa isi coboare mobra si atunci puteti sa schimbati intre voi fara batai de cap.

Bafta,

Paul

Link spre comentariu

... care are suspensia joasa (fara ESA) montata din fabrica.

Mi-ar fi de mare folos orice sfat. Ma mananca sa o schimb dar costa ceva ...

Inteleg ca trebuie sa schimb si cele doua cricuri

La generatia trecuta suspensia joasa oricum nu se putea comanda cu ESA.

Parerea mea este sa n-o strici; si ar putea fi si destul de costisitor. Astea cu suspensia joasa sunt rare si chiar sunt oameni mai mici de statura care ar aprecia-o. Eu zic s-o vinzi si sa-ti iei alta cu suspensia normala (eventual cu ESA ca merita toti banii). Sau poate ai noroc chiar sa gasesti un schimb.

Oricum, ai ceva timp la dispozitie pana vine setonul cald sa iei o decizie buna.

Link spre comentariu

Ceva instructiuni speciale la demontarea bateriei ? Se poate incarca de la orice charger de 12V ? Ca vine frigu si trebuie sa o dau jos ...

Am manualul, am vazut ca recomandarea e sa folosim un redresor BMW (doh..) si sa o incarcam o data pe luna. Alte sfaturi pe timpul iernii ?

Link spre comentariu

... un redresor BMW (doh..) si sa o incarcam o data pe luna. Alte sfaturi pe timpul iernii ?

N-am inteles acea paranteza. Adica, atata timp cat ei ofera un incarcator foarte ok (ba mai fac si oferte la el pana in sezonul rece), care este considerat de catre utilizatori (deci, repet, de catre utilizatori, nu de catre bagatorii de seama) ca fiind foarte bun si comod de folosit, si ca merita banii (comparativ cu produse de calitate, nu toate ragaliile de 30€ de pe la Louis), ce altceva ai vrea sa-ti recomande? :D

Este pacat sa aveti prejudecati.

Alte sfaturi... nu vad ce ar fi cu adevarat important, doar s-o tii intr-un spatiu inchis ca diferenta este mare.

Link spre comentariu

Nu neg ca incarcatorul BMW e bun (habar n-am) dar nici nu ma mira ca ei recomanda un incarcator produs / vandut de ei. Asta e specificatia parantezei ...

Avand deja un redresor (culmea, nemtesc dar deh, nu scrie BMW pe el) ma gandeam ca poate nu e absolut nevoie sa cumpar unu SPECIAL construit / gandit / proiectat sa incarce baterii de BMW R1200GS LC. That`s it .. thanks anyway ..

Link spre comentariu

Avand deja un redresor (culmea, nemtesc dar deh, nu scrie BMW pe el) ma gandeam ca poate nu e absolut nevoie sa cumpar unu SPECIAL construit / gandit / proiectat sa incarce baterii de BMW R1200GS LC.

Pai n-a zis nimeni ca este "ABSOLUT NEVOIE" (asta mi se parea si mie aberant), ci, exact cum ai scris chiar tu initial, RECOMANDAT. Si in contextu asta nu-ti intelesesem mirarea ;)

Apropos, sunt multi oameni care nu stiu ca BMW vinde si multe alte chestii (practic, cam tot ce ai nevoie ca motociclist) si majoritatea sunt si cu cap facute, si de calitate, si la pret absolut ok comparativ cu produse de calitate similara. Cum ar fi in cazul de fata incarcator de baterie... sau cagule de mai multe feluri, sau carpa si spray de sters viziera, sau prosop functional, sau ciorapi, detergent special pt. motocicleta si echipemente... sau orice altceva ai nevoie.

Eu unul sunt tare incantat ca nu trebuie sa-mi bat capul ca cautat la alte magazine. Tocmai de aceea ei te anunta, iti recoamnda... dar nu-ti baga nimeni pe gat.

Link spre comentariu

Khk intradevar ai dreptate .cam tot ce vind astia sunt produse de calitate iar de cele mai multe ori cind te zgircesti sa nu iei de la iei ajungi sa platesti de doua ori : prima data cind cumperi un alt produs si a doua oara cind cumperi produsul lor si iti dai seama de diferenta imediat.

Link spre comentariu

Daca ajungi sa ai nevoie de o diagnoza, la unul din cele 2 tot o sa ajungi. Restul tine de buget si de relatia pe care o stabilesti cu service-ul/mecanicul.

Link spre comentariu

Bun, si de unde as putea cumpara un astfel de redresor BMW ? Pe louis sau fc-moto nu am gasit ... are BMW un site dedicat pentru produse proprii ?

http://www.bmw-motorrad-store.co.uk/bmw-battery-charger-for-motorcycles-even-with-can-bus-electronic.html

Sau poti sa-ti iei un Optimate 4, care se gaseste pe toate drumurile. ;)

Link spre comentariu

Apropos, sunt multi oameni care nu stiu ca BMW vinde si multe alte chestii (practic, cam tot ce ai nevoie ca motociclist) si majoritatea sunt si cu cap facute, si de calitate, si la pret absolut ok comparativ cu produse de calitate similara.

BMW, in afara de motorete si masini, nu mai produce nimic. Doar re-vinde. Asa ca ar fi interesant de comparat preturile, nu pentru produse similare, ci pentru aceleasi produse BMW dar fara sigla BMW. De ex cat costa o camasa BMW facuta la Braila si cat costa aceeasi camasa (aceiasi croiala, acelasi material) Braiconf.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to BMW R1200/1250 GS/GSA/RS/RT/R LC - 2013->