adimotor Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Probabil ca tot in jur de 700 euro o sa fie, dar nu stiu daca se merita trecerea de la V. Chestia tare e cu controlul camerei de pe el sau asta mi se pare mie o functie foarte utila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 oricum, reprezentantele Bmw nu au stoc de echipamente, nu pot da un termen livrare pentru acestea, sunt jalnice, incepand cu cea de la Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Eu am ocazia sa merg din cand in cand pe la Munchen si intotdeauna la reprezentanta moto BMW, de unde mi-am luat si mobra, au de toate pentru toate modelele de BMW, inclusiv echipamente de toate felurile, casti, etc. si cred ca si preturile sunt cele mai bune. De exemplu, la o alta reprezentanta BMW dintr-un oras mai mic (BMW Martin din Lenggries), aceleasi produse aveau preturi mai mari (navi V era 720-725 euro fata de 675 euro cu cat l-am luat din Munchen).La Munchen au si motociclete/scutere second-hand la preturi comparabile cu cele de aici (adevarat ca te mai costa drumul, umblatul pe acolo, asigurarea, nr. provizorii). Oricum, cand o sa mai merg pe acolo o sa anunt pe topic si daca cineva vrea ceva sa ii aduc pentru BMW, o fac cu toata placerea. Sa vina primavara cu vreme buna. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 (editat) Hmmm, chestia cu controlul camerei de la NAV 6 cred ca ma va face intr-un final sa ma despart de actualul nav 4. Si iphoanele tot din 2 in 2 le-am schimbat Editat Ianuarie 27, 2017 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Probabil ca tot in jur de 700 euro o sa fie, dar nu stiu daca se merita trecerea de la V. Chestia tare e cu controlul camerei de pe el sau asta mi se pare mie o functie foarte utila. Mie mi se par mai multe chestii mai mult sau mai putin utile dar unul ar fi streaming de pe telefon, ar trebui sa mearga si Spotify. Inca nu stiu pretul dar da, cred ca tot spre 700, oricum banuiesc ca putin mai scump ca V. Nu stiu daca merita neaparat schimbat V-ul care nu e rau deloc. IV da, era invechit si V-ul a venit cu multe functii interesante noi, ecran mai mare etc etc. Eu stiind ca apare VI am vandut V-ul cu tot cu motocicleta, l-am calculat separat cu aproape 400€ asa ca acum imi este comod sa iau VI odata cu noua motocicleta. Mai naspa a fost cu toba Akrapovic pe care a trebuit s-o vand ca nu se potriveste cu Euro 4 la noile modele si acum trebuie sa dau 1000 pe alta Deci daca dai V-ul cu un pret decent, poate merita sa treci la VI. La cum se misca tehnologia in ziua de azi... » Post actualizat in 27 Jan 2017 10:43 oricum, reprezentantele Bmw nu au stoc de echipamente, nu pot da un termen livrare pentru acestea, sunt jalnice, incepand cu cea de la Bucuresti Cred ca te referi la cele din Romania... unde din pacate si piata cam este pe masura. E greu sa ai stocuri mari cand vinzi putin sau cand multi isi iau motoare de 15-20.000 € si apoi se calicesc la accesorii si echipamente, cui sa vinzi ca sa ai stoc de mii de euro? Este un cerc vicios, pe de alta parte cum sa cumperi daca nu le poti vedea/proba. Ce nu este deloc scuzabil, sa nu aiba cataloage, liste de preturi si termene de livrare clare, atitudinea vanzatorilor... dar asta este alta poveste. Asa ca eu mi-am mai spus parerea: un zbor la Viena dureaza 90 minute si costa cca. 120-150 € dus-intors. Vii o zi, ai o reprezentanta BMW Motorrad plina cu tot ce vrei, cu multe masuri pe stoc... iar daca nu esti multumit, mai ai destule alte magazine unde poti vedea si proba. Si in banii astia te alegi si cu o plimbare intr-un oras frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 KHK asteptam sa iti iei noul model si sa ne impartasesti impresiile despre el, inclusiv comparativ cu lc-ul pe care l-ai avut. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 + https://motorbikewriter.com/content/uploads/2015/06/Polite-hi-viz.jpg + casca alba = efect garantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 ta daam! abia astept testarea ... stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Paraaaaaam! Asemenea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Paraaaaaam! Asemenea... Ti-l trimiti si pe cel de fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Cu casca am rezolvat . Mai imi trebuie vesta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Pana nu crapa, nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_bandit Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Paul si Robert, va astept cu feedback sa vad daca fac si eu miscarea asta sau ma orientez catre altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Cu siguranta suspensii aftermarket is un lucru bun. Clar nu is ieftine, dar is bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 ... sau ma orientez catre altceva. Sau, cum ziceai, poate te orientezi catre un LC si nu mai investesti in asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 (editat) By the way, doamna de la telefon mi-a spus ca Schuberth a luat patentul de la BMW (legat de casti). Si castile BMW sunt produse de BMW. Asa o fi, habar n-am .. Tocmai am aflat ca System 7 nu mai este fabricat de Schuberth ci de o companie din Italia. Preturile sunt cu cca 8-10% mai mari decat la System 6. » Post actualizat in 02 Feb 2017 14:00 Probabil ca tot in jur de 700 euro o sa fie, dar nu stiu daca se merita trecerea de la V. 760€ » Post actualizat in 02 Feb 2017 14:04 KHK asteptam sa iti iei noul model si sa ne impartasesti impresiile despre el, inclusiv comparativ cu lc-ul pe care l-ai avut. Bafta. Merci! Si io abia astept, azi am fost sa mai negociem ceva la pret si sa vad ca mai pun pe ea, in martie ar trebui s-o am. Sa vad insa daca o sa fie si vreme de moto. Editat Februarie 2, 2017 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 Va salut baieti , am adus piese pentru aceasta motocicleta , daca este cineva interesat. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 Salut, Am apucat sa fac asta seara o tura scurta cu telescopul wilbers - diferanta mult mai mare de rebound intre setari - comfort/normal/sport. Pt compresie - pare mai elastic arcul de acum Din "nefericire" se simte diferenta intre telescopul fata si telescopul spate atat la rebound cat si la elasticitate (cel de fata pare mai dur acum fata de spate) - o sa urmeze si cel de fata la modificat. Robert, de curiozitate - ce arc ti-au pus/preload si pentru ce greutati(sofer/sotie/bagaje)? La mine pentru 105/60/30 (touring) au pus 160-210 cu 12mm preload. Sau, cum ziceai, poate te orientezi catre un LC si nu mai investesti in asta Eu unul nu as mi-as schimba mobra pentru un LC. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Pune si niste preturi. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Poate sunt moca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Am aproape toate piesele pentru acest model. Sa pun preturi la fiecare ar fi destul de complicat. Cel mai usor ar fi sa imi trimiteti un PM daca aveti nevoie de ceva. Multumesc si scuze ca am poluat topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Asa ca eu mi-am mai spus parerea: un zbor la Viena dureaza 90 minute si costa cca. 120-150 € dus-intors. Vii o zi, ai o reprezentanta BMW Motorrad plina cu tot ce vrei, cu multe masuri pe stoc... iar daca nu esti multumit, mai ai destule alte magazine unde poti vedea si proba. Si in banii astia te alegi si cu o plimbare intr-un oras frumos. Incep sa cred ca este o idee chiar foarte buna ! Spun asta dupa cateva telefoane si chiar o vizita la magnifica reprezentanta romaneasca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Salutare. Cine are nevoie de un GS-911 WIFI Enthusiast Version? Merge pentru R1200GS pana in 2012. Este folosit doar pentru motocicleta mea, asa ca mai merge inperechiat cu inca 9 motociclete. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 Salutare. Cine are nevoie de un GS-911 WIFI Enthusiast Version? Merge pentru R1200GS pana in 2012. Este folosit doar pentru motocicleta mea, asa ca mai merge inperechiat cu inca 9 motociclete. Multumesc, Salut!Acu' vad postarea. De ce vrei sa'l vinzi? Ti'ai luat LC? Si cat vrei pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate