KINGS Postat Noiembrie 17, 2020 Share Postat Noiembrie 17, 2020 Stie careva un Navi VI de vanzare ? Nu ma refer la unul nou ca asta pot cere direct la ei ... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 17, 2020 Share Postat Noiembrie 17, 2020 Acum 3 ore, KINGS a spus: Stie careva un Navi VI de vanzare ? Nu ma refer la unul nou ca asta pot cere direct la ei ... Ai grija ce cumperi, de preferat unul cu garantie (si cu factura alaturi). Navi VI sunt multe care au problema cunoscuta deja ca "ghosting", adica ca si cum cineva ti-ar apasa in timpul mersului peste tot pe ecran si nu ai ce-i face. Problema tine de display si este deja bine cunoscuta la Garmin si BMW iar odata iesit din garantie il mai poti eventual schimba pe culanta, asa cum am facut si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 17, 2020 Share Postat Noiembrie 17, 2020 (editat) O varianta cred ca este sa vorbesti cu Marcel ( @Motologistic ). Spunea ca are un deal nou cu nemtii si ti-l aduce nou la un pret bun. Editat Noiembrie 17, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Noiembrie 18, 2020 Share Postat Noiembrie 18, 2020 Mersi de informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 18, 2020 Share Postat Noiembrie 18, 2020 La 15.11.2020 la 22:15, RedRat a spus: Sigur. Uite tipul asta mi-a rezolvat acum 2 ani jentile la GSul vechi, din 2005: https://www.facebook.com/centrowaniekol Dupa centrare a fost nevoie de 5g respectiv 10g pentru echilibrare (un rezultat foarte bun pentru jenti de 15 ani vechime, asa mi s-a spus). Uite aici jentile vechi: https://bit.ly/2UrOWhV Tipul are mult de lucru, vorbeste o engleza decenta (sau google translate), dar ideea e ca face treaba buna. A trebuit sa ii trimit jentile fara gume pe costul meu (eu locuiesc in Polonia si nu a costat mult) iar manopera a fost... 350 PLN? daca tin bine minte. Asta e vreo 380 RON. Stiu de Mile, am vrut sa le trimit la el la inceputul anului, insa din pacate nu exista transport terestru din Bucuresti la Belgrad, doar avion, ceea ce face cam imposibila misiunea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 18, 2020 Admin Share Postat Noiembrie 18, 2020 Totuși, reprezentanța nu centrează roți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 19, 2020 Share Postat Noiembrie 19, 2020 Acum 9 ore, l.u.v a spus: reprezentanța nu centrează roți? Ba da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Noiembrie 19, 2020 Share Postat Noiembrie 19, 2020 Poate vreo reprezentanta din Germania, dar la noi nu prea cred, parerea mea. Daca aflati sa postati aici sa stim si noi in eventualitatea ca avem nevoie de asa ceva. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 19, 2020 Share Postat Noiembrie 19, 2020 (editat) Acum 21 ore, l.u.v a spus: Totuși, reprezentanța nu centrează roți? Nu (eu nu am auzit de nici un caz si cand am intrebat, raspunsul a fost sec, nu!) si o confirmare este si faptul ca la nu stiu cate spite slabite schimba roata (probabil nici la mama lor nu stiu prea multi). In caz ca stiau, ar fi fost muuult mai ieftin sa le centreze. Nu am auzit sa centreze nimeni in Romania, cu mici exceptii in care nu am inca incredere.... Editat Noiembrie 19, 2020 de sivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 19, 2020 Admin Share Postat Noiembrie 19, 2020 Trebuie să fie totuși pricepuți la schimburile de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 19, 2020 Share Postat Noiembrie 19, 2020 La auto au metoda celor 8 secunde, la moto câte or fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 19, 2020 Share Postat Noiembrie 19, 2020 Voi suna la reprezentanta in Polonia, sa vad daca se ocupa de asa ceva. Doar de curiozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Noiembrie 20, 2020 Share Postat Noiembrie 20, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Decembrie 5, 2020 Share Postat Decembrie 5, 2020 Am sunat aici in PL si mi s-a spus ca nu se ocupa cu asa ceva... Apropo... poate suna aiurea, dar acum 5 minute am realizat ca de fapt LC nu e numai un 'model' de GS, ci are chiar un circuit de lichid... care ajuta cu racirea (duh). Revelatia asa imi ridica mai multe semne de intrebare. (eu neavand motoare racite cu apa, iar la masini nu mi-am batut capul, ca alea merg si iarna si vara) E antigel in sistemul ala? Ingheata peste iarna? Este un interval specific in care se schimba? Exista antigel moto? Please help? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 6, 2020 Share Postat Decembrie 6, 2020 Acum 7 ore, RedRat a spus: lichid... care mai pătrunde uneori în cilindri Fixed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 6, 2020 Admin Share Postat Decembrie 6, 2020 Acum 9 ore, RedRat a spus: E antigel in sistemul ala? Ingheata peste iarna? Este un interval specific in care se schimba? Exista antigel moto? Este. Intră 1.75 l. Ți-ar prinde bine obiceiul să citești manualul motocicletei, afli noutăți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Decembrie 6, 2020 Share Postat Decembrie 6, 2020 3 hours ago, john17 said: Fixed! Say what? :)) 1 hour ago, l.u.v said: Este. Intră 1.75 l. Ți-ar prinde bine obiceiul să citești manualul motocicletei, afli noutăți. Da, e o idee, doar ca in manual este specificat doar sa mai adaugi, daca scade nivelul... si daca ai martor sa duci agregatul la service. Nu am gasit info referitor la schimb, cantitate, mentenanta peste iarna. De asta intrebam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 6, 2020 Admin Share Postat Decembrie 6, 2020 Pai singura mentenanță este asta, să verifici nivelul. De restul se ocupă reprezentanța. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 6, 2020 Share Postat Decembrie 6, 2020 (editat) Acum 1 oră, RedRat a spus: Say what? Că au mai fost cazuri în care s-a umplut cu lichid de răcire câte un cilindru, chiar pe aici a fost relatat un caz al unui coleg care a pățit-o în concediu cu o catedrală d'asta 9, abia făcuse prima revizie, prin Croația parcă. Și nu e singurul... Editat Decembrie 6, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Decembrie 6, 2020 Share Postat Decembrie 6, 2020 1 hour ago, l.u.v said: Pai singura mentenanță este asta, să verifici nivelul. De restul se ocupă reprezentanța. Ok... dar macar zi-mi te rog, daca ai idee, e acelasi antigel care e si la masina? adica nu ingheata peste iarna? 7 minutes ago, john17 said: Că au mai fost cazuri în care s-a umplut cu lichid de răcire câte un cilindru, chiar pe aici a fost relatat un caz al unui coleg care a pățit-o în concediu cu o catedrală d'asta 9, abia făcuse prima revizie, prin Croația parcă. Și nu e singurul... Prima data aud de situatia asta. Pare serioasa si sper sa nu mi se intample Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 6, 2020 Share Postat Decembrie 6, 2020 Nu exista antigel "moto" E acelasi gen de antigel. Si daca este in proportia corecta, nu ai probleme cu inghetul. Iar de intrat in cilindrii, cam la orice motor racit cu apa exista riscul asta in niste conditii. Stai linistit si fa km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Decembrie 6, 2020 Share Postat Decembrie 6, 2020 13 minutes ago, Cap0ne said: Nu exista antigel "moto" E acelasi gen de antigel. Si daca este in proportia corecta, nu ai probleme cu inghetul. Iar de intrat in cilindrii, cam la orice motor racit cu apa exista riscul asta in niste conditii. Stai linistit si fa km Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Decembrie 6, 2020 Share Postat Decembrie 6, 2020 RedRat respecta culoarea antigelului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 6, 2020 Share Postat Decembrie 6, 2020 Dacă mai găsești vreun pic în circuitul de răcire și n-a ieșit încă tot pe eșapament! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Decembrie 7, 2020 Share Postat Decembrie 7, 2020 5 hours ago, johnbv said: RedRat respecta culoarea antigelului. Mersi de pont. 3 hours ago, john17 said: Dacă mai găsești vreun pic în circuitul de răcire și n-a ieșit încă tot pe eșapament! Tu ai o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate