hayabusika Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Sangele din casca este din nas si din gura. Asta e primul semn al hemoragiei interne. Daca ai hemoragie interna, ai ceva rupt in tine....ai ceva rupt in tine...e nasoala treaba.De cele mai multe ori nu exista niciun semn pe suprafata corpului care sa "arate" asta. In cele mai grave cazuri, apar comunele vanatai, dar sunt mult mai extinse ca suprafata.Am inteles ca fratele lui a scris aici, cateva pagini mai incolo. Omule, vorbeste cu parintii tai si convinge-i sa nu-l scoata de pe aparate!!!!!!!!! Sanatate multa!!!!!!! Nu era fratele lui, cel care a scris mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slick Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) pantera , cel care a scris mai devreme nu este fratele accidentatului !!! Este fratele celui al carui ID l-a folosit cand a scris mesajul Editat Aprilie 24, 2008 de Slick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 N-am inteles exact...de-asta am si zis "am inteles ca". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 eu cand ies de la munca aprind o lumanare ptr baiatul asta. poate va rugati si voi pentru el. medicii pot face multe dar de la un moment dat incolo e vorba doar de Cel de sus. eu sper ca o sa isi revina ca m-am saturat sa vad atatea RIP uri pe la rubrica asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Dumnezeu sa-i ajute pe el si pe familia lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_dragon Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 ....am aflat acum ca ar fii murit marius.......de la un baiat......DUMNEZEU sa-l ierte......!!!!R.I.P.....(((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Sa-mi bag..... Dumnezeu sa-l ierte!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 ....am aflat acum ca ar fii murit marius.......de la un baiat......DUMNEZEU sa-l ierte......!!!!R.I.P.....(((((( Nu se poate, esti sigur? Daca da, Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 of... Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Pacat.....Dumnezeu sa-l ierte desi e mare pacat sa mori in Saptamana Mare........sa-i fie tarina usoara RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 deci nu imi vine sa cred asa ceva. e primul cunoscut care pateste ceva. a mai avut o data problema cu bordura, a intrat in ea la unirea in rond pe la 60, avea si o fata in spate nu patise nimic grav. sifonase motorul, si imi povestea razand pe sub ochelari cum au sarit amandoi si s-au trezit jos. el nu avusese nimic, doar fata se lovise un pic. plus ca nu mergea nici tare, si nici ca un teribilist. cred ca avea ceva probleme cu vederea, i se abureau ochelarii nu stiu ca nu e prima oara cand luase bordura! saracu baiat a avut nesansa sa plece asa repede. sper din tot sufletul sa se faca bine, cu toate ca nu il cunosteam prea bine am iesit cu el de maxim 10 ori, mi se frange inima pt el! cu bine ,marius... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Ai ma...nu se poate.. ((( Ma abtin pana nu se stie ceva sigur...doamne-ajuta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Eu trec pe-acolo aproape zilnic, si intradevar, portiunea aia te trage la dat gaz. Insa exista cateva mici obstacole care dc nu sti sa le ocolesti, in conditii de viteza se transforma in MARI obstacole. Din ce stiu eu, si cunosc zona cu ochii inchisi, mai intai vine o trecere de pietoni (care este cam la 100-150m inaintea podului, apoi urmeaza un canal dispus intre cele doua benzi (exact pe unde este marcajul). Mentionez ca trecerea de pietoni este marcata cu vopsea din aceea groasa care dc o ciupesti cu roata, te fura. Eu presupun (NU SUNT SIGUR, DOAR PRESUPUN) ca a venit cu viteza, a ciupit ori unul din straifurile "zebrei", ori canalul si a pierdut controlul. Eu de exemplu am ciupit un straif de la zebra cu 60km/h si pot spune ca senzatia nu a fost tocmai placuta. In rest nu mai stiu ce sa mai zic. Sper totusi ca zvonul cum ca ar fi murit, sa ramana doar un zvon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
max7 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 ....am aflat acum ca ar fii murit marius.......de la un baiat......DUMNEZEU sa-l ierte......!!!!R.I.P.....(((((( Nu mai postati functie de ce a zis "un baiat" !!!!!!!! Terminati cu rip-urile inutile !! asa va rugati pentru el ? Pana nu e ceva cert nu va mai aruncati la scris. Eu inca sper ca o sa se faca bine. E rau sa speri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 terminati cu RIP-urile. e inca conectat la aparate. hemoragie cerebrala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 SA-l ajute Dumnezeu sa isi revina. Doar EL mai poate face ceva in conditiile date .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BYE Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 E ushor sa dam RIP dar.......hai sa speram ca o sa fie bine.Si eu am avut un accident cu hemoragie cerebrala.....in brashov imi spuneau ca nu am shanse dar doctorul Ciurea din bucuresti m-a salvat......cu voia Domnului o sa scape si el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slick Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 terminati cu RIP-urile. e inca conectat la aparate. hemoragie cerebrala. Nasol rau de tot dak e hemoragie cerebrala....asta inseamna ca are creierul inundat de sange. Nu are cum sa se mai recupereze !!! Pacat de baiat.... Mi-e mila de familia lui......chiar acum de sarbatori..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 E ushor sa dam RIP dar.......hai sa speram ca o sa fie bine.Si eu am avut un accident cu hemoragie cerebrala.....in brashov imi spuneau ca nu am shanse dar doctorul Ciurea din bucuresti m-a salvat......cu voia Domnului o sa scape si el. Ai dreptate, daca tu ai scapat, poate are si el o sansa! Sa ne rugam si sa fim optimisti! Ar trebui sa spuna cineva familiei lui de medicul Ciurea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BYE Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Ai dreptate, daca tu ai scapat, poate are si el o sansa! Sa ne rugam si sa fim optimisti! Ar trebui sa spuna cineva familiei lui de medicul Ciurea! Doctorul Ciurea unu din cei mai buni neurologi din tzara,lucreaza la spitalul 9(Bucuresti).E tanar si ii doresc recuperare totala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Doamne ajuta sa-si revina!!! TRIST foarte TRIST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martty Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Doctorul Ciurea unu din cei mai buni neurologi din tzara,lucreaza la spitalul 9(Bucuresti).E tanar si ii doresc recuperare totala. am transmis familiei lui de Doctorul Ciurea dar toti medicii de la Spitalul Floreasca spun ca trebuie intai sa isi revina din coma! Veniti si cu alte alternative si variante care le mai are! Am inteles ca au vorbit si cu medici romani aflati in strainatate si aceeasi idee a fost cu "intai sa iasa din coma!". Dati-va cu parerea! Va rog eu mi-e prieten si ma inteleg foarte bine cu familia lui! Daca mai aveti relatii ceva pe la Spitalul de Urgenta Floreasca va rog anuntati! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Citesc si eu cele postate de voi la topic-ul asta, si gasesc multi care fac in continuare pe desteptii, De ce nu facem ceva pentru baiat.???..de ce se presupun atatea????...e usor sa tastezi din spatele unui computer...poate chiar si sub o identitate falsa....problema este, si cam majora...ca la topic-urile cu accidente..unde am postat si eu mai demult....se gasesc tot felul de ZDRENTE UMANE, care nu au ce face decat sa se contrazica si sa faca pe durii.....pacat pentru topicul deschis, pacat ca a fost deschis...ca si oricare altul care se deschide in sectiunea asta! Doresc riderului insanatosire grabnica si incredere maxima in el si in Dumnezeu.......si daca tot cititi macar fiti utili cu ceva...nu mai presupuneti atat de aparate(le scot, nu le scot) si toate cele! duceti-va la spital, faceti ceva.....ajutati cu ceva..! eu as face asta dar din nefericire chiar nu am posibilitatea...am mana in 'piuneze" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Citesc si eu cele postate de voi la topic-ul asta, si gasesc multi care fac in continuare pe desteptii, De ce nu facem ceva pentru baiat.???..de ce se presupun atatea????...e usor sa tastezi din spatele unui computer...poate chiar si sub o identitate falsa....problema este, si cam majora...ca la topic-urile cu accidente..unde am postat si eu mai demult....se gasesc tot felul de ZDRENTE UMANE, care nu au ce face decat sa se contrazica si sa faca pe durii.....pacat pentru topicul deschis, pacat ca a fost deschis...ca si oricare altul care se deschide in sectiunea asta! Doresc riderului insanatosire grabnica si incredere maxima in el si in Dumnezeu.......si daca tot cititi macar fiti utili cu ceva...nu mai presupuneti atat de aparate(le scot, nu le scot) si toate cele! duceti-va la spital, faceti ceva.....ajutati cu ceva..! eu as face asta dar din nefericire chiar nu am posibilitatea...am mana in 'piuneze" cu ce sa ajuti? cu rugaciuni... atat. atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate