cmd Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 nu e rea panarama Nicule,la multi ani ,arata chiar bine pt anul ei ,pare si intretinuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Chiar a existat editia asta de culori scoasa de fabrica? Nicule, nu stiai de diferentele de putere intre modelele e R1? A ta are real vreo 160cai. Stoc, vin cu 154cai, puteri masurate la viteza 0km/h,la roata, adica fara aditie de aer fortat in admisie (Ram Air). Ram Air-ul mai ofera un spor de 10-15cai , dar la viteza maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 nu e rea panarama Nicule,la multi ani ,arata chiar bine pt anul ei ,pare si intretinuta Nu stiu foarte multe despre mobra, dar daca e cineva interesat la modul serios si se intelege cu omul, pot sa ma duc sa dau o geana, chiar si carene demontate, etc. Chiar a existat editia asta de culori scoasa de fabrica? Nicule, nu stiai de diferentele de putere intre modelele e R1? A ta are real vreo 160cai. Stoc, vin cu 154cai, puteri masurate la viteza 0km/h,la roata, adica fara aditie de aer fortat in admisie (Ram Air). Ram Air-ul mai ofera un spor de 10-15cai , dar la viteza maxima. Gata! Schimb R1 08 cu R1 2013 + diferenta din partea lui. Apropo, doar la Bucuresti exista stand Dyno? La multi ani tuturor! Sa me vedem sanatosi si anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 nu a existat editia aceea scoasa de culori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 set placute fata Yamaha r1 R6 si alte modele ( vedeti in poza ) pret 60 lei / NOI ! placi yamaha/ kawa Honda parking only -60 lei. tot ce e in poza se vinde redus -50% datorita inchiderii activitatii a unui service . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 VAND DISCURI FRANA YAMAHA R1 R6.........Discurile sunt aproape noi....nu stiu ce marca sunt.....In orice caz nu sunt chinezarii de 2 lei......pt mai multe detalii lasati un mesaj sau la telefon.....pret 300e sau schimb cu iphone 5 sau finala akrapovic......0761440446...... http://i41.tinypic.com/2vdqr7l.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TankG Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Buna! Poate ma puteti ajuta: caut un R1 din 2001 pt a lua niste masuratori dupa ea. Eu ma ocup cu tankpaduri si alte accesorii din rasina sintetica, si rebuie sa fac mai multe stickere pt un R1, dar nu gasesc in orasul meu. Daca stiti in Oradea, sau imprejurimi (in cel mai rau caz tot judetul Bihor) contactati-ma va rog. Ma duc la fata locului cu o ruleta si hartii, sa masor. Multumesc anticipat pt. ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Ce stiu sa faca discurile astea la 300euro? Ar trebui sa afli fabricantul, modelul, cauta semnele stantzate pe ele. Un set de Braking, second le iei cu max 250euro. VAND DISCURI FRANA YAMAHA R1 R6.........Discurile sunt aproape noi....nu stiu ce marca sunt.....In orice caz nu sunt chinezarii de 2 lei......pt mai multe detalii lasati un mesaj sau la telefon.....pret 300e sau schimb cu iphone 5 sau finala akrapovic......0761440446...... http://i41.tinypic.com/2vdqr7l.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Ce stiu sa faca discurile astea la 300euro? Ar trebui sa afli fabricantul, modelul, cauta semnele stantzate pe ele. Un set de Braking, second le iei cu max 250euro. Discurile de frana le am de la sabin Dnezeu sa il ierte......m-am uitat pe ele si am vazut ca scrie SHY4 nu se vad semne de uzura deloc .........daca tot iti dai tu cu parerea referitor la costul lor.....cam cat ar valora???avand in vedere ca discurile OEM se dau la 150 200e???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) Ce stiu sa faca discurile astea la 300euro? Ar trebui sa afli fabricantul, modelul, cauta semnele stantzate pe ele. Un set de Braking, second le iei cu max 250euro. Le pui la circular si tai scandura Sper sa nu se supere vanzatorul, era doar o gluma avand in vedere forma discurilor Editat Ianuarie 9, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Discurile de frana le am de la sabin Dnezeu sa il ierte......m-am uitat pe ele si am vazut ca scrie SHY4 nu se vad semne de uzura deloc .........daca tot iti dai tu cu parerea referitor la costul lor.....cam cat ar valora???avand in vedere ca discurile OEM se dau la 150 200e???? Oem costa 100euro. Se vind pe ebay cu 60-70$, transport 60$. Nu stiu cit ar valora ale tale, nu cunosc si nu ma pronunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Discurile sunt stealth razor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Discurile sunt stealth razor. Ms Cezar......te rog daca poti si sti si daca vrei sa imi zici un pret corect pt ele....o apreciere sa zicem....ms anticipat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Nu stiu mai multe. Am gasit doar cateva imagini pe net cu ele. Mi-au starnit curiozittea prin forma deosebita pe care o au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Salut, Doresc sa imi cumpar si eu un R1 si as dori sa ma ajutati cu ceva pareri.Am avut R1 2001 dar din pacate din cauza unui accident nu se mai poate repara si doresc sa trec la un an mai nou si injectie neaparat.Care credeti ca ar fi cel mai reusit R1 pana in 2010 pe ciclistica si frane?Ca si buget dispun max de 5000 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Cat mai nou cu atat mai bine ... in banii aia iti iei un rn19 frumos cu extrase si consumabile ok sau un rn22 praf ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Depinde. Eu, unul, nu mi-as da jucaria cu 5.000 Euro. Recomand si eu RN19 (2007-2008). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 R1 2008 e cel mai reusit model de R1, nu pt ca am eu. O am cumparata din 2009, si daca as schimba mobra , ar fi S1000RR sau ZX10 2012.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Multumesc pentru raspunsuri . JAGI -- indiferent de ce an o sa aleg o sa raman pe yamaha.chiar daca celelalte marci ar fi mai bune, mai ieftine pentru mine R1 a fost THE BEST!.am mers si cu alte motoare dar sentimentul pe care il ofera R1 este de nedescris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Eiii, nu ai mers INCA pe BMW S 1000RR, dupaia consideri R1 poket bike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Si parca R1 2009+ are preturi cam mari pentru ce ofera in contextul actual...zic si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Salut, Pe la noi a facut cineva asa modificari in ce priveste evacuarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 varza pozitionarea tobei si periculoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 varza pozitionarea tobei si periculoasa Excluzand cat este de sclipitoare si "bascula", in afara de posibilitatea ca uleiul/etc ce mai arunca pe esapament sa ajunga pe cauciuc, ar mai fi si alte dezavantaje? Ma gandesc la faptul ca motorul este echilibrat pe axa longitudinala si faptul ca nu mai are 5,6, etc kg sau cat cantaresete toba si evacuarea stock de pe dreapta ar putea influenta si nu pozitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Eiii, nu ai mers INCA pe BMW S 1000RR, dupaia consideri R1 poket bike. JAGI -- Momentan nu am ajuns la acest nivel sa merg pe BMW S 1000RR asa ca ma multumesc cu un R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate