iulia_boris Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 se numeste Dixi si e bolnavior. mananca ca un porc si vomita ca un pisoi. a fost deparazitat, sper sa fie ok... da' vreun vaccin are facut? oricum la cat de mititel este nu cred..acum ar fi trebuit sa-si ia anticorpi din laptele mamei.. frumoasa si rasfatata don'soara chi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livache Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Pufy , un membru al familiei .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<bike4ever> Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 @Tsunami - foarte tare faza cu saritul in timp ce merge microundele Si cateva cu uriasul meu ( CIOBANESC DE BUCOVINA ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 ce de matze pe-aici...pacat ca sunt castrat..oricum...va salut...MEME!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 (editat) Trei bucati pisica, "rasa europeana" : Editat Iunie 5, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Nu cred c-am avut stres mai mare in viata dar pana la urma, toti nervii de la aia mici (cat ma trezesc noaptea la fiecare doua ore, cat ma chinui sa le bag biberonul in botic, etc) dispar cand incep sa suga si dupa aia dorm ca niste porcisori Si-au trecut 2 luni de atunci iar pisicile au crescut frumos. Dac-aveti 10 minute libere dati un ochi pe acest filmulet Multumesc http://www.youtube.com/watch?v=vQ0Fm7pxlTc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Si una bucata Schnauzer (echipat de iarna/vara) : pisicile au crescut frumos. foarte misto filmuletzul. felicitari! si mult, mult respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newmoxici Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 (editat) Dupa ani de mutat de colo-colo, am prins si eu radacini undeva si mi-am luat si eu cainee mult dorit. El este Motherfucker Tex , acum are 11 luni, mai am putin si termina dresajul dar tot am o problema destul de grava cu el, alearga si face ca toti dracii cand vede motocicleta, bicicleta, role, skate etc. Sper sa reuseasca dresorul sa faca ceva in privinta asta, altfel nu prea ma vad bine la anul cand o sa imi iau motor. Editat Iunie 8, 2012 de newmoxici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Salut, acum, cateva saptamani m-am pricopsit cu alt ciobanesc, care se afla intr-o stare deplorabila. L-am pus pe picioare si azi este o minune de catel. Problema este ca mai am un caucazian, de aceeasi varsta si au inceput sa-mi faca o gaura imensa in buget. Vrea cineva un prieten mare si adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Stiu ca vroia un prieten al lui frate-miu la curte un caine de genul. Il intreb si daca e, iti dau de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berlin Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Salut, acum, cateva saptamani m-am pricopsit cu alt ciobanesc, care se afla intr-o stare deplorabila. L-am pus pe picioare si azi este o minune de catel. Problema este ca mai am un caucazian, de aceeasi varsta si au inceput sa-mi faca o gaura imensa in buget. Vrea cineva un prieten mare si adevarat? Misto.Nu stiam ca ti-ai mai luat unul.Cum ai reusit? Salut, acum, cateva saptamani m-am pricopsit cu alt ciobanesc, care se afla intr-o stare deplorabila. L-am pus pe picioare si azi este o minune de catel. Problema este ca mai am un caucazian, de aceeasi varsta si au inceput sa-mi faca o gaura imensa in buget. Vrea cineva un prieten mare si adevarat? Misto.Nu stiam ca ti-ai mai luat unul.Cum ai reusit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motan Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Vand pui de Pitbull, proaspeti , abia iesiti din "ou" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarzanf Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Hai sus cu ghemotoacele. De acuma se joaca cu foc si mananca de toate. Acum sunt 3 pui spre adoptie. E disponibil si cel tarcat, adica asta care are spirit de explorator dupa cum se vede in poza asta proaspata. Nr de telefon e acelasi: 0730 393 393 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Frumos, sa-ti traiasca A mea, vegetariana convinsa. Cea mai buna leguma, porcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 frumusel haiducu' Hai sus cu ghemotoacele. De acuma se joaca cu foc si mananca de toate. Acum sunt 3 pui spre adoptie. E disponibil si cel tarcat, adica asta care are spirit de explorator dupa cum se vede in poza asta proaspata. Nr de telefon e acelasi: 0730 393 393 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motan Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Click => http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?/topic/324487-vand-pufosenii/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 am si eu 3 bucurii din astea! ma rog, 2 acum, una am dat-o asa ca am ramas cu 16 pisici in total. stiu, sunt cam bolnav! Suntem doi bolnavi atunci. Am si io 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Si catelusii mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Ce haiosi is toti 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Motanul vecinului, care o constatat ca pe la mine prin curte e mai fain, mai primeste de mancare, una alta. Habar nu am cum il cheama, asa ca l-am botezat Paf. De la Pafnutie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Foarte simpatici Stiluri de somn pe rozatorii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Pe pechinezul asta l-am gasit la gunoi...acum are 5 luni, dar nu il mai putem tine ca sunt 8 animale deja in apartament... Poate vrea cineva sa-l adopte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Suntem doi bolnavi atunci. Am si io 10 Ãããã....3....io am 6 câini si-o pisicã,în apartament cu 3 camere... Ultima venitã-n gascã,si cea mai mare (d.p.d.v. dimensional): Yo-yo.Numai dupã nume,si vã dati seama,cât de vioaie poate fi... Aicea,în fine,obositã... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate