Vizitator darcocbr Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Sa va traiasca tuturori animalele prezentate..si nu numai ! Am un shih-tzu baiatetel si un labrador fetita Se inteleg perfect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Sfinxul. » Post actualizat in 11 Feb 2015 17:26 Despre ăsta era vorba... Fain! Sa-ti traiasca sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Si al meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Nimic nou pe motociclism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 L-am mai pus p-aci,dar i-am promis ca daca nu-i cuminte pun poza asta pe motociclism ca sa rada toti copiii de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Tot timpul zic ca tara asta nu ma mai poate surprinde cu nimic... Si totusi inca se intampla Maidanezu' si-a luat o muscatura dupa ce a luat-o nitel pe cocoasa de la 2 catei de rasa, din care un caine lup, care se plimbau pe strada fara lesa, botnita, nimic, putea sa iasa si mai nasol, mai ales ca era maica-mea cu el la plimbare. Asadar, fara spray cu piper in gentuta, cutite, topoare nu iesiti din casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Poza e de calitate proasta,dar atat de mare e Odin acum,cat masa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Cresc repede golanii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Doi frati frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Doi frati frumosi! Sa va traiasca ! Si 2 surori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Motanul Ghiusman a invatat sa se urce singur pe sa, lucru care nu tocmai ma bucura: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Cand si-o toci ghearele pe sa sa vezi bucurie.. Capone,sa-ti traiasca fata! Amandoua desigur.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Rasfoind Bike Shop-ul am dat peste Catus Fastus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 (editat) Si al meu, Costel Si Maria ,stapana de la birou Editat Iulie 10, 2015 de mihaistancu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 P4050328.JPG Si al meu.. Foarte frumos!Sa-ti traiasca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Multumesc si sa ne traiasca blanosii tuturor cat mai multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 (editat) Suzi, blănoasa mea, a împlinit 16 ani pe 5 iulie. Pozele sînt făcute de-a lungul timpului, ultima e chiar de acum cîteva zile. Aici e cu nevastă-mea, înainte de a le avea pe fete Aici e cu nevastă-mea și cu Ana, cea mare, care are opt ani acum, doi ani în poză Iar aici, Iulia, care are aproape trei ani, și-a găsit cea mai pufoasă pernă Editat Iulie 10, 2015 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Frumoase protagonistele! Sa fie sanatoase Ai si tu o Iulie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Am, mulțumesc de urări! Acum 21 de ani, cînd ne-am luat (ehei, vremuri...), ne gîndeam la numele viitorilor copii. Ca tot omul, ziceam că voi avea doi, un băiat și o fată (neapărat în ordinea asta ) și c-o să-i cheme Tudor și Iulia. Viața ne-a oferit două fete și pentru că Iulia „trebuia” să fie al doilea copil, după cum „stabiliserăm” noi, am schimbat decizia și i-am spus Ana primei fete. Drept urmare, așteptam cîndva și un băiat, care n-a mai apărut, dar a apărut a doua fată și n-am mai vrut să schimbăm nimic, deci i-am spus Iulia! Așa a fost să fie! Oricum, Suzi (Suzeta sau Suzuki, că i se potrivesc ambele alinturi) a fost primul „copil” de care am avut grijă. O avem de cînd avea trei ani și o bună prietenă care a emigrat a fost nevoită s-o lase la noi pentru cîteva luni. Au trecut „cîteva” și este încă la noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Sa va traiasca , fata mea sa dus acum cateva zile, avea 10 ani si 8 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Imi pare tare rau..Cele mai urate momente in viata unui posesor de animalute.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 ii pun si eu pe ai mei (Dixy si Lola) La balta Dixy dupa o masa sanatoasa Asteptau sa iasa afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Sa-ti traiasca frumosii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Buna dimineata . Eu sunt Thor si lumea imi spune ca sunt Rottweiler . Am doua luni si problema mea este un ursulet de plus si asta imi ocupa tot timpul ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 Poze cu King!! 1 an si 3 luni. Amstaff. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate