Xandros Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Initial cineva se angajase ca sta cu el la noi cat timp suntem plecati. Apoi a intervenit ceva... Vedem ce solutie gasim saptamana asta. In ce perioada ai nevoie? Eu am pe cineva care sta cu ai mei cand sunt eu plecata, daca vrei poti sa suni: 0722.475.335. Doar sa nu fie 20-30 iulie, ca e rezervata deja )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Thor ... milog level 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Plictiseala maxima... aparent, dar de fapt ploua, tuna si fulgera.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Plictiseala maxima... aparent, dar de fapt ploua, tuna si fulgera.... Scuze de offtopic, dar de cati wati are releul de semnalizare?! Simpatica f(l)oc, flocosenia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Scuze de offtopic, dar de cati wati are releul de semnalizare?! Simpatica f(l)oc, flocosenia! este de JAWA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Pe-aia o stiu...dar vezi ca n-a avut la origini semnalizari! Semnalizarea schimbarii directiei de mers se facea cu bratul intins! Ah...sa inteleg ca i-ai adaptat flocoseniei releul cehoslovac?! Poate...dar ala era ori de CZ Sport, ori de Jawa 350. E clar, 2 x 21W. » Post actualizat in 12 Jul 2017 09:57Aseara lesinatu' meu isi plimba stapanul pe canicula! Uofff! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 5 luni! Creste in viteza )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 26, 2017 Share Postat Iulie 26, 2017 #aldraqraudetot ce rasa e, ca niciodata nu stiu care e diferenta dintre asta al tau si amstaff sau alte rase apropiate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 bulldog american? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 (editat) Mitz 7 ani Aproape 6 kg. Editat August 30, 2017 de danielt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 Kimo la 1 an si o luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 Frumos baiatu'..Dar vezi cum faci cu ochiul afectat de conjunctivita ca se poate complica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 N.am ce sa ii fac. E alergic. Si pentru ca ii are f lasati, se irita imediat. Am incercat picaturi, tratamente, pana la urma am ajuns tot la recomandarile doctorilor: sa.l lasam in pace si sa ne agitam doar daca se intampla lucruri naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 5, 2017 Share Postat Noiembrie 5, 2017 https://youtu.be/wXyL0nztlFs Muştiucul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 5, 2017 Share Postat Noiembrie 5, 2017 Voi ati avut probleme cu cainii, dupa vaccinul anual? Am fost cu al meu la vaccinat ieri, dupa cateva ore il durea... ceva, ca nu poate sa zica saracul ce. Banuiesc ca zona unde i-a facut injectia. Nu prea se misca, cand se misca plangea (e si cam bocitor la durere, imediat se panicheaza)... Azi a fost mai bine, s-a miscat, a mai topait, a mai tras in ham dupa alti caini... dar tot apatic e in casa si se misca putin mai lent. Nici nu prea a mancat. In rest... fara alte simptome. Am sunat la un cabinet, ne-au spus ca e posibil sa mai apara efecte adverse, dar e ok... maine sun si la dr la care mergem de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 Consumati la fiecare masa Pilaf...cu legume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 Sa va traiasca sanatosi blanosii! Da,poate avea efecte adverse 1-2 zile de la vaccin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 E prima data cand a facut asa... a mai fost usor apatic in ziua vaccinului, dar nu asa. Acum vad ca si-a revenit (dupa 2 zile), mananca, latra la vecini, sare pe mine etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 Azi i-am facut si eu vaccinul. Vad ca n-are nici pe dracu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 Nu toti trebuie sa fie afectati.Dar intalnirea organismului cu tulpinile virale nu-i prea placuta.Probabil pe un fond nitel scazut imunitar se instaleaza efectele adverse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 Si pisica mea a avut anul trecut reactii dupa vaccin. Anul asta am solicitat alt producator si a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 (editat) Al meu a mai facut fix acelasi vaccin... nu i-a fost asa rau pana acum, in unele dati nu a avut absolut nimic. Editat Noiembrie 6, 2017 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate