iulia_boris Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Eu n.am goluri sub paturi si ti dai seama ca le gasesc pe oriunde.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Nu mai stiu daca am mai pus poza, de acum 2 sapt la veterinar... dragoste mare intre el si o catea la ciclu. Azi am fost iar la control, e mai bine, dar nu vindecat. Continuam cu crema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Decembrie 6, 2018 Share Postat Decembrie 6, 2018 ehe, stai sa vezi cu bradu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 15, 2018 Share Postat Decembrie 15, 2018 (editat) Una dintre putinele clipe in care Sasha este cuminte! Editat Decembrie 15, 2018 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 15, 2018 Share Postat Decembrie 15, 2018 ..si baba frumoasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 16, 2018 Share Postat Decembrie 16, 2018 Ah,pupa i as ochii ei..Una dintre rasele mele favorite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 26, 2018 Share Postat Decembrie 26, 2018 Meowy Christmas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 26, 2018 Share Postat Decembrie 26, 2018 Serios?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 26, 2018 Share Postat Decembrie 26, 2018 Muştiuk...de sărbători! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 26, 2018 Share Postat Decembrie 26, 2018 Ia mai lasati-ma cu animalele astea de companie. Azi stateam si eu ca omu linistit si am fost atacat de un caine de companie.... Video este dovada 04206B9F-1F5C-4B51-8DA6-054F885BFC20.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 26, 2018 Share Postat Decembrie 26, 2018 Acum 3 ore, ALEX-CRUISER a spus: Ia mai lasati-ma cu animalele astea de companie. Azi stateam si eu ca omu linistit si am fost atacat de un caine de companie.... Video este dovada 04206B9F-1F5C-4B51-8DA6-054F885BFC20.MOV Țuc-ui ochişorii lui de Tigru Bengalez!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 26, 2018 Share Postat Decembrie 26, 2018 Acum 2 minute, pinnochio a spus: Țuc-ui ochişorii lui de Tigru Bengalez!!! Tigroaica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 30, 2018 Share Postat Decembrie 30, 2018 Ceva de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 30, 2018 Share Postat Decembrie 30, 2018 Acum 2 minute, pinnochio a spus: Ceva de sezon Inseamna ca nu iubeste cațeii Lasand gluma la o parte,unele specimene umane ar merita o experienta de asta ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Decembrie 31, 2018 Share Postat Decembrie 31, 2018 La 05.12.2018 la 10:24, iulia_boris a spus: Ce bine ca-l adopta..Sunt vai de ei cu frigul asta..Eu nu mai contenesc cu hranitul si adapatul lor si acasa si la munca..Vin ,saracii, imediat la hal;eala.. Update: de când și-a găsit noua casă a inceput sa ia proporții:)) La 16.12.2018 la 11:46, cobi a spus: Rhea la prima zapada , curiozitatea invinge frigul Asa are si sormea catel, dar e foarte friguros, doar scoate nasul afara si deja incepe sa tremure ca o varga :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 31, 2018 Share Postat Decembrie 31, 2018 Daca are ce hali este normal sa capete proportii. 2 dintre cele 4,Lola si Wanda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 3, 2019 Share Postat Ianuarie 3, 2019 La 15.12.2018 la 16:51, ivan pedala a spus: Una dintre putinele clipe in care Sasha este cuminte! Si...la diferenta de mai putin de-o luna...la fel de cuminte! Deja pazeste casa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 3, 2019 Share Postat Ianuarie 3, 2019 (editat) Acum 1 oră, ivan pedala a spus: ...la fel de cuminte! Privirea este total nevinovata... Unde tii tuica ca vreau sa sar gardu"la furat !! Acum 2 minute, ALEX-CRUISER a spus: O sa vin cu moto ca daca aude ceva sa creada ca suntem prieteni..... Editat Ianuarie 3, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 3, 2019 Share Postat Ianuarie 3, 2019 N-am tuica, n-am vin...iar de motoare inca nu stie, doar le marcheaza drept teritoriu! Esti binevenit, material didactic!As vrea sa-ti vad privirea la plecare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 3, 2019 Share Postat Ianuarie 3, 2019 (editat) Acum 1 oră, ivan pedala a spus: N-am tuica, n-am vin...iar de motoare inca nu stie, doar le marcheaza drept teritoriu! Esti binevenit, material didactic!As vrea sa-ti vad privirea la plecare! Cred ca ies mai ieftin daca iau beutura cu bani de la camatari... PS: Sa fie sanatos Sasha si sa te bucuri de el multi ani de acum incolo. Editat Ianuarie 3, 2019 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 6, 2019 Share Postat Ianuarie 6, 2019 (editat) Azi am avut o zi plina. Plus ca am iesit acum, la 23:30 afara la zapada... iar doarme doua zile neintors. Editat Ianuarie 6, 2019 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Ianuarie 7, 2019 Share Postat Ianuarie 7, 2019 (editat) Acum 7 ore, cobi a spus: Sa vina zapada la mineeee ! I-am luat o hainita dar nu vrea s-o poarte , nu-i place culoarea cred Poate nu e de firma, ia si tu ceva Mango, Botezatu... cum zicea cantecul. O tomberoneza, acum pe frig ii dau sa manance in fiecare zi, cand ii este foame apare imediat daca aude ca deschid usa de la garaj. Editat Ianuarie 7, 2019 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 7, 2019 Share Postat Ianuarie 7, 2019 Ia-o acasa, @petre81. The beast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 7, 2019 Share Postat Ianuarie 7, 2019 Cu cine s-a batut bestia? C-are nasu' plin de rani..E asa razboinic? petre81,fa si tu un gest frumos si bag-o la caldurica.. Metal,fuserati in parcul cainilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 7, 2019 Share Postat Ianuarie 7, 2019 Nope, undeva pe langa Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate