iulia_boris Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Ivan,mare atentie sa nu-l otraveasca cineva..Stiu destule cazuri cu cei care stau in curti.Eu voi face un gard intermediar pt ca nu voi lasa cainii chiar in poarta,pe unde trec bipezii.Ca nu poti avea incredere in nimeni mai ales daca-i caine impresionant. De cand am gasit una dintre pisici pe ap de aer conditionat,unitatea exterioara,si odata pe pervazul exterior,aceeasi idioata,am legat plasele de tantari cu sfori dar niciodata nu las deschise geamurile ci doar rabatate.Cand am vazut-o pe ap de aer conditionat mi s-au inmuiat picerele si m-am dus usurel catre ea ,fara sa urlu sau sa ma reped la ea,si-am cules-o de pe magaoaie.Mie-mi plac sunetele scoase de ele cand vizeaza cate un gugustiuc.. Si cand te gandesti ca Yorkie ,candva,pazeau mancarea minerilor in abataj..Este o scumpa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Acum 6 minute, iulia_boris a spus: Ivan,mare atentie sa nu-l otraveasca cineva..Stiu destule cazuri cu cei care stau in curti.Eu voi face un gard intermediar pt ca nu voi lasa cainii chiar in poarta,pe unde trec bipezii.Ca nu poti avea incredere in nimeni mai ales daca-i caine impresionant. ... Sincer, mi-e frica sa nu se otraveasca sau sa se intoxice singur, ori sa-si blocheze alimentarea...fiindca ingurgiteaza orice gaseste prin batatura, de la "mobilierul" din/si cusca, incaltaminte, mingi de tenis de camp, scule lasate prin apropiere si la care poate sa ajunga, scanduri, plastic, gresie, pietre, crengi...orice! Are antecedente...sigur! Culmea este ca are doua castroane pline ochi cu mancare diversificata (uscata, umeda, gatita, batoane...) de care nu se atinge decat noaptea (preponderent)! Plus apa din belsug! Si culmea, prefera sa toace chestii total necomestibile! Chiar de asta mi-e frica...aia cu otravitul e mai lejera, ca am si cateva camere video amplasate strategic...dar nu exclud ca vreun curajos inconstient sa o faca (aia chiar daca o sa-l prind dupa...cand nu mai conteaza, deja)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 @Silver Arrow Asa doarme si al meu, se culca pe pieptul meu... dar are mai mullt de 30 de kile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Yoyo e fulg de nea: 2,8 Kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Si pisoiul de la birou e mai greu decat Yoyo al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Acum 5 ore, Metal Heart a spus: @Silver Arrow Asa doarme si al meu, se culca pe pieptul meu... dar are mai mullt de 30 de kile Cand se intampla asta, zici ca ai, si tu pachet de muschi pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Acum 45 minute, Metal Heart a spus: Si pisoiul de la birou e mai greu decat Yoyo al tau Duminica trecuta s-a intalnit in curtea casei cu un pisoi care umbla din casa in casa poate mai pica cate ceva haleala. Era pisica de 4 ori cat el. A inceput sa latre Yoyo ca o apucata, s-a uitat pisica la el si a plecat. Eu m-am strambat de ras. VID-20190303-WA0016.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 (editat) Normal asa si trebuie sa arate un Yorkie.. Ivan,le place la nebunie sa roada si sa inghita toate porcariile.Tocmai d-aia trebuie sa fii atent sa nu inghita ceva care poate bloca tranzitul intestinal. Editat Martie 8, 2019 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 10, 2019 Share Postat Martie 10, 2019 Ne-am mai luat un catel. Sper sa nu se bata pe mancare cu primul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Martie 10, 2019 Share Postat Martie 10, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 Dupa plimbarea de azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 La 10.03.2019 la 8:02, bogdan_harea a spus: Ne-am mai luat un catel. Sper sa nu se bata pe mancare cu primul. Simpatic. Sper ca nu ai de gand sa ai de gand sa ajunga in cuptor de Paste .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Face parte din familie. Noi nu ne mancam intre noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Ce bine! Daca stai la curte nu mai ai nevoie de masina de tuns iarba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Gasit ieri pe stradăastazi dus la veterinar,deparazitat,urmeaza tuns,nume Toby(Tobiță),unde sunt 11, merge si al 12-lea☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Acum 4 ore, pinnochio a spus: Gasit ieri pe stradăastazi dus la veterinar,deparazitat,urmeaza tuns,nume Toby(Tobiță),unde sunt 11, merge si al 12-lea☺ Toata stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 8 hours ago, cobi said: Suuuuper ! Cum l-ati botezat ? Cotlet! :)))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 1 oră în urmă, Metal Heart a spus: Cotlet! :)))))))))))))) nu bre, nu auzi? nu se aplica aia : Un te duci tu, mielule? La tigaie, domnule! :))) asta e pet! si ce moaca are, il doare in pix :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 La 14.03.2019 la 21:03, pinnochio a spus: Gasit ieri pe stradăastazi dus la veterinar,deparazitat,urmeaza tuns,nume Toby(Tobiță),unde sunt 11, merge si al 12-lea☺ Cine e frumos acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 (editat) Este frumos oricum, bine că a dat peste un om sufletist. Editat Martie 16, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 18, 2019 Share Postat Martie 18, 2019 Astazi am plimbat-o cu Yoyo pe motorul Nu s-a speriat nici un pic, si a fost foarte fericita. Mers cu 50 km/h, ritm de oras. Cum ne-a vazut doamna ne-a imortalizat Si acuma intrebare: in Romania este permisa circulatia cu cainele pe motocicleta? Stiu ca pe regulamentul vechi de cand eram eu flacau nu era voie. In Germania este permis. Cainele este considerat bagaj si cat timp este asigurat corespunzator ca sa nu cada, se poate cara pe mobra. Evident ca daca este permis nu asa va calatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 18, 2019 Share Postat Martie 18, 2019 alo , domnu' @Silver Arrow ati plimbat-o cu vaporu` nu cu motoru`. Deci sigur are voie :))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 18, 2019 Share Postat Martie 18, 2019 Deci ii trebuie vesta de salvare cu lanterna si fluier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Nu cred c-apare in legislatie, pe undeva ,aspectul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Userul @MotoRocker avea un tankbag de la Givi special pt cainii mici. Cred ca a postat si ceva poze pe aici. Cauta pe google "Givi dog carrier" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate