ivan pedala Postat Decembrie 20, 2019 Share Postat Decembrie 20, 2019 Am uitat sa precizez faptul ca atat prietena mea cat si fiica ei lucreaza si in timpul zilei cainele sta singur in apartament, nu are cine sa-l plimbe, sa se joace cu el, sa-i acorde atentia si afectiunea de care are nevoie un animal de companie. Cainele sufere din cauza asta si este pacat ca sa nu se bucure de un camin potrivit si un stapan iubitor, care sa ii poata acorda atentia de care are nevoie. Multumesc de ganduri! Noroc si sanatate tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 20, 2019 Share Postat Decembrie 20, 2019 Man, si eu am boxer, unul dintre cei mai energici caini. Si e semnificativ mai mare decar shar-pei. Sta in apartament si pentru ca e tembel il lasam doar pe hol (ce-i drept, holul e destul de maricel). Plecam la 8 dimineata si venim la 7 seara. Sta singur fara nici o problema. Daca vrea sa-l doneze, sunt destule grupuri pe FB unde se pun astfel de anunturi. Sa posteze acolo, inclusiv toate detaliile (vaccin, stare de sanatate, pedigree, etc etc etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 20, 2019 Share Postat Decembrie 20, 2019 Am incercat aici fiindca stiu ca exista motociclisti care iubesc animalele si nu se vrea ca animalul sa fie "traficat". Pe feizbuciuc nu ma bag sa fac anunturi, iar stapanele actuale se feresc sa il dea cuiva necunoscut. Aici simt ca inca sunt printre prieteni si am o certitudine ca puiul va ajunge la cineva care sa-l iubeasca. Programul celor doua este diferit de al tau, uneori trebuie sa plece cateva zile din oras si nu au masina, folosind trenul, curse auto...iar cainele nu poate fi carat, fiind lasat singur cu mancare si apa...plus rugamintea de a avea grija de el cate un vecin (cand e posibil). Iar apartamentul nu-i asa mare incat sa ii ofere loc de desfasurare. Multam' de sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 20, 2019 Share Postat Decembrie 20, 2019 Noi abia facem fata la unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 20, 2019 Share Postat Decembrie 20, 2019 Si asta e de buzunar! L-as fi luat io pe Shar Pei, fiindca spatiu am...dar am observat ca potaia mea nu suporta alte animale...si-i tot mascul, cred ca in primele minute in care s-ar intalni ar iesi macel! A rupt gardul spre vecini si le-a atacat cainii in curte, norocul meu este ca am auzit si am iesit imediat si-am aplanat situatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boriss_s Postat Decembrie 20, 2019 Share Postat Decembrie 20, 2019 daca veneai acum 2 saptamani cu propunerea te rezolvam instant :)). Am 3 rottweileri in curte si doua gemene de 3 ani in casa care si-au dorit neaparat un caine mic cu care sa se joace si de care sa aiba grija. Uite asa a aparut un al 4lea caine, un new english bulldog. Sunt convins ca o sa se gaseasca cineva care sa-i ofere si shar pei ului un camin...ce varsta are? poze cu noua potaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 20, 2019 Share Postat Decembrie 20, 2019 Nasol pt caine..Despartirea va fi extrem de stresanta pt el..Al meu sta tot in apartament dar cu 4 pisici nu se plictiseste nicicum..Succes in gasirea stapanului perfect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Decembrie 25, 2019 Share Postat Decembrie 25, 2019 Craciun Fericit! In mod ciudat motanul dezaxat nu este atras de Bradul de Craciun. A ramas fidel florii Mosul a fost darnic si i-a adus lui Nero o usita noua @john17 nu te-am uitat. Resturile de la usa veche , adica ce nu a mancat Nero , sunt puse de-o parte la "dezmembrari" VID_20191224_152234.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Decembrie 26, 2019 Share Postat Decembrie 26, 2019 Silver, vad ca ți-ai mărit considerabil menajeria:)). Să-ți trăiască! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 26, 2019 Share Postat Decembrie 26, 2019 Ce, vine popa cumva cu Craciunu'?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 26, 2019 Share Postat Decembrie 26, 2019 Cu Craciunul poate nu, dar inca putin si o sa vina cu Boboteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 26, 2019 Share Postat Decembrie 26, 2019 Mda...ca de Craciun a scapat, l-au tinut copiii sa nu-l tavaleasca! Sa-l vad de Boboteaza, cand nu-i nimeni acas'! ...si mai e mult pana la Boboteaza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 26, 2019 Share Postat Decembrie 26, 2019 Apoi cu ai mei prichindei, poa' sa vina popa linistit. De mancat nu-l mananca nimeni, dar de lins nu scapă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 27, 2019 Share Postat Decembrie 27, 2019 Pup trio-ul fantastic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 27, 2019 Share Postat Decembrie 27, 2019 (editat) Behehe! Nume: Via Porecla: Cap de tabla Varsta: 3 ani Editat Decembrie 27, 2019 de Florin Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 31, 2019 Share Postat Decembrie 31, 2019 Mai vine popa ala, ca porcu' l-am terminat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 31, 2019 Share Postat Decembrie 31, 2019 La 27.12.2019 la 10:34, iulia_boris a spus: Pup trio-ul fantastic! Mulțumim frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Am gasit un uliu,frumoasă pasăre.E rănit la o aripă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 1 oră în urmă, pinnochio a spus: Am gasit un uliu,frumoasă pasăre.E rănit la o aripă. Are îngrijire de specialitate? Rănit înseamnă de obicei fractură. Mi se pare mie sau e tinerel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Nu stiu ce vârstă are.Mă plimbam cu bischoneii din dotare....am văzut pasărea fugind in stufiș.zic....ceva nu e bine,uliu zboară,nu fuge.predau bischoneii soției,mă duc după uliu in stufiș.săracu...stătea ghemuit.am pus mâna pe el,nu a ciupit,nu a mușcat.l-am luay la subsiară cayre casă.o mână uliul....o mână cu lesa cu bischonelu din dotare.sotia venea cu bisconelu nr 2.Eram la 1000 m de casă,în sălbaticie.Pe drum,păsărelu....cuminte,nu musca,nu ciupeste. Ajung acasă,fă colivie mare,pune paie,dă-i carne crudă,dă-i apă...etcAm vorbit cu veterinara de la cabinetul local,merg luni,să vedem ce putem face.Deja ate nume,Uly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Am avut si eu o cucuvea. Era pui si probabil din considerente de supravietuire a familiei a fost aruncata din cuib. Gasita noaptea pe sosea. Si cucuveaua mea se zbatea de ziceai ca are aripa rupta. Cand o puneai pe jos statea cu ghearele stranse. Nu stia sa se prinda de un bat sau creanga. La fel a stat cuminte la transport. Vezi ca apa si-o iau din hrana. Cel putin asa era cucuveaua. La inceput i-am dat si eu apa cu o seringa. Sunt curios daca stie sa manance? A mea nu stia si ii bagam pe gat, cam ca ma-sa. A durat cam o luna. Apoi manca singura. M-am prins ca se va descurca cand a inceput sa ciupeasca cand o hraneam. Am luat-o pe la vreo 80g si a plecat (greu) cand avea cam 200 g. Nu se dadea plecata. A stat o luna si ceva cu usa de la voliera deschisa. Frumoasa pasare. Este un uliu soricar de talie medie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 13 ore, pinnochio a spus: Deja are nume,Uly Wheelie Daca se lipeste de tine poate il inveti sa filmeze, tin mai mult bateriile decat la o drona, si stabilizarea e de exceptie :)) https://www.youtube.com/user/Srachi/videos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 2 ore, Starcream a spus: Hehe, am cules și eu un păsăroi din intersecție, a picat pur și simplu de sus, habar nu am de ce AA9B5248-7036-497B-A21B-4C7B099DBD63.MOV Nu văd filmulețul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Matele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 2 minute, cozmino a spus: Matele Ce maţe să văd aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate