ivan pedala Postat Decembrie 26, 2019 Share Postat Decembrie 26, 2019 Mda...ca de Craciun a scapat, l-au tinut copiii sa nu-l tavaleasca! Sa-l vad de Boboteaza, cand nu-i nimeni acas'! ...si mai e mult pana la Boboteaza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 26, 2019 Share Postat Decembrie 26, 2019 Apoi cu ai mei prichindei, poa' sa vina popa linistit. De mancat nu-l mananca nimeni, dar de lins nu scapă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 27, 2019 Share Postat Decembrie 27, 2019 Pup trio-ul fantastic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 27, 2019 Share Postat Decembrie 27, 2019 (editat) Behehe! Nume: Via Porecla: Cap de tabla Varsta: 3 ani Editat Decembrie 27, 2019 de Florin Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 31, 2019 Share Postat Decembrie 31, 2019 Mai vine popa ala, ca porcu' l-am terminat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 31, 2019 Share Postat Decembrie 31, 2019 La 27.12.2019 la 10:34, iulia_boris a spus: Pup trio-ul fantastic! Mulțumim frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Am gasit un uliu,frumoasă pasăre.E rănit la o aripă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 1 oră în urmă, pinnochio a spus: Am gasit un uliu,frumoasă pasăre.E rănit la o aripă. Are îngrijire de specialitate? Rănit înseamnă de obicei fractură. Mi se pare mie sau e tinerel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Nu stiu ce vârstă are.Mă plimbam cu bischoneii din dotare....am văzut pasărea fugind in stufiș.zic....ceva nu e bine,uliu zboară,nu fuge.predau bischoneii soției,mă duc după uliu in stufiș.săracu...stătea ghemuit.am pus mâna pe el,nu a ciupit,nu a mușcat.l-am luay la subsiară cayre casă.o mână uliul....o mână cu lesa cu bischonelu din dotare.sotia venea cu bisconelu nr 2.Eram la 1000 m de casă,în sălbaticie.Pe drum,păsărelu....cuminte,nu musca,nu ciupeste. Ajung acasă,fă colivie mare,pune paie,dă-i carne crudă,dă-i apă...etcAm vorbit cu veterinara de la cabinetul local,merg luni,să vedem ce putem face.Deja ate nume,Uly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Am avut si eu o cucuvea. Era pui si probabil din considerente de supravietuire a familiei a fost aruncata din cuib. Gasita noaptea pe sosea. Si cucuveaua mea se zbatea de ziceai ca are aripa rupta. Cand o puneai pe jos statea cu ghearele stranse. Nu stia sa se prinda de un bat sau creanga. La fel a stat cuminte la transport. Vezi ca apa si-o iau din hrana. Cel putin asa era cucuveaua. La inceput i-am dat si eu apa cu o seringa. Sunt curios daca stie sa manance? A mea nu stia si ii bagam pe gat, cam ca ma-sa. A durat cam o luna. Apoi manca singura. M-am prins ca se va descurca cand a inceput sa ciupeasca cand o hraneam. Am luat-o pe la vreo 80g si a plecat (greu) cand avea cam 200 g. Nu se dadea plecata. A stat o luna si ceva cu usa de la voliera deschisa. Frumoasa pasare. Este un uliu soricar de talie medie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 13 ore, pinnochio a spus: Deja are nume,Uly Wheelie Daca se lipeste de tine poate il inveti sa filmeze, tin mai mult bateriile decat la o drona, si stabilizarea e de exceptie :)) https://www.youtube.com/user/Srachi/videos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 2 ore, Starcream a spus: Hehe, am cules și eu un păsăroi din intersecție, a picat pur și simplu de sus, habar nu am de ce AA9B5248-7036-497B-A21B-4C7B099DBD63.MOV Nu văd filmulețul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Matele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 2 minute, cozmino a spus: Matele Ce maţe să văd aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 A mea cred că a petrecut de Revelion, e cam obosită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 6, 2020 Share Postat Ianuarie 6, 2020 Acum 15 ore, Starcream a spus: Hehe, am cules și eu un păsăroi din intersecție, a picat pur și simplu de sus, habar nu am de ce AA9B5248-7036-497B-A21B-4C7B099DBD63.MOV Ai lasat o pisica fara hrana.. Acum 12 ore, cozmino a spus: Matele Frumoase foc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 6, 2020 Share Postat Ianuarie 6, 2020 Ehei, sa le vezi pe.ale mele, de la munca, ce vânătorese sunt.. Șoareci, vrăbii, gugustiuci, porumbei.. Nimic nu le scăpa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 12, 2020 Share Postat Ianuarie 12, 2020 Daca tot stam la tara, astazi am facut cunoștință si cu o vacuta simpatica. VID-20200112-WA0027.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 (editat) La mare...in Decembrie ”Bestia”a dormit 3 nopti in masina ca la hotel nu primesc animale de companie.. O sa ziceti ....ce om nebun...a inghetat saraca in masina..... Total gresita concluzia..... Aveam pe acasa un sirocou functional de pe duba de marfa si am facut o aroganta maxima sa il montez definitiv pe Logan Adica masina sta,motorul sta...dar in masina se face de la 10 la 30 grade,indiferent cat de frig este afara.....in functie de necesitate.. L IMG_5446.mov Aveam de ales intre a o lasa singurica la casuta ei cu gradina sau a dormi in masina.....si ziua plimbarica pe malul marii.... Pt cine nu stie ce este un sirocou,am pus un video facut la montaj. IMG_5446.mov Editat Ianuarie 19, 2020 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 (editat) Ii scupam in guri si plecam mai departe! Catel de cateva kg ar fi fost o mare problema pt un hotel in miezu' iernii..Parca ai fi fost in Burj al Arab..Sa-i bag in ma-sa! VyXxer,da este umflat..Sa nu fie vreo alergie.Da-i un antihistaminic ca oricum rau nu-i face. Editat Ianuarie 19, 2020 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iCristo Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Nu prea se iubesc, dar se respecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Gasca frumoasa ai acolo! Sa fie sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Acum 3 ore, iulia_boris a spus: Ii scupam in guri si plecam mai departe! Catel de cateva kg ar fi fost o mare problema pt un hotel in miezu' iernii..Parca ai fi fost in Burj al Arab..Sa-i bag in ma-sa! Eu ii inteleg pe hotelieri. Nu toata lumea ,ar dori sa vada intr-un hotel sau alta forma de cazare ,blana de caine pe covor,mai sunt oameni cu alergie la animale...etc Nici nu se poate face discriminare in functie de talia cainelui,e complicata treaba..... Mai bine cazare proprie si toata lumea este multumita..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 1 oră în urmă, ALEX-CRUISER a spus: Eu ii inteleg pe hotelieri. Nu toata lumea ,ar dori sa vada intr-un hotel sau alta forma de cazare ,blana de caine pe covor,mai sunt oameni cu alergie la animale...etc Nici nu se poate face discriminare in functie de talia cainelui,e complicata treaba..... Mai bine cazare proprie si toata lumea este multumita..... Este corect ceea ce spui cu alergiile. Oricum cine face alergie la animale, face si la pechinez si la caine lup. Doar ca nu stiu cum naiba ca in occident gasesti macar 50% dintre hoteluri care accepta animale. La noi, daca te uiti pe booking, cand pui la criterii de cautare sa accepte animale de companie, dispar 95% sau chiar toate hotelurile. Banuiesc ca atunci cand stai cu un caine la hotel trebuie sa se faca curatenie cum trebuie ceea ce poate fi o problema in RO. In Predeal am gasit anul trecut o singura unitate de cazare care accepta animale de companie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 20, 2020 Share Postat Ianuarie 20, 2020 In general cainii acceptati sunt cei de talie mica.In hotelurile care fac concesii..Hoteluri pet friendly,in Romania,prea putine.Cat par poate lasa un caine pt 1-2 nopti? Eu am mai spus-o ca hotelierii pierd substantial pt ca nu accepta si cu animale de companie.Poti face o aripa,un etaj,cateva camere doar pt posesorii de animale.Alergiile,de cele mai multe ori,au cauze idiopatice si asta v-o spune una care si-a facut 'nspe investigatii complexe in ceea ce priveste alergiile.Si nimic desi eu aratam ca un varan la piele..Si a disparut cum a venit..Cica stres si oboseala..Cand medicii nu stiu ce sa invinuiasca pun pe seama animalelor de companie toate formele de alergii.Eu sunt satula de d-astea.. Acum 15 ore, VyXxer a spus: Cum e baiatu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate