Flower-Power Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Acum 2 ore, george05 a spus: Au mai mult suflet decât 99% din bipezii vorbitori cu care ne intersectam zilnic. Nici mila nu îmi mai e de cei 99%. La fel cum aceeași 99% nu mai apreciază luna când răsare, natura care "moare" doar ca să reînvie anual,ca și mirosul unei flori, etc... Eh, când ma încarc din tot ce ii lasă rece pe alții, sunt mai împlinit decât mi-aș fi putut imagina vreodată. corect în ansamblu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Acum 5 ore, Dan Ny a spus: pisica, de fapt toate animalele, nu au suflet. Se pare ca la ora de religie, cam acest lucru este predat de profesorul de religie. Răspunsul e la îndemînă, am mai zis că nu vă înţeleg pe ăştia care sînteţi supăraţi pe medicină din cauza unui doctor prost şi pe Dumnezeu din cauza preotului. Tot ce trebuie să faci e să-i explici copilului, nu mîţei : ) https://doxologia.ro/puncte-de-vedere/animalele-au-suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Acum 4 minute, adrianm a spus: supăraţi pe medicină din cauza unui doctor prost De la câți în sus îmi dai voie să le bag niște carne pe gât? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Chiar acum, john17 a spus: De la câți în sus îmi dai voie să le bag niște carne pe gât? Frate-miu (40+) a avut nişte crize acute de fiere dar a tot amînat. Azi dimineaţă urgentiştii văzînd că e nasoală au sunat trei chirurgi. Răspunsul a doi dintre ei a fost, "să aşteptăm rezultatul testului covid". Al treilea însă îşi îmbrăcă direct costumul ăla al lor de cosmonaut şi îl operă pe loc, azi dimineaţă la 10. Era în pragul unei septicemii, acum e la reanimare cu vreo trei tuburi de dren care ies din el dar e bine. Trăieşte. Tocmai am primit şi rezultatul testului Cov: negativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Acum 58 minute, adrianm a spus: Răspunsul e la îndemînă, am mai zis că nu vă înţeleg pe ăştia care sînteţi supăraţi pe medicină din cauza unui doctor prost şi pe Dumnezeu din cauza preotului. Tot ce trebuie să faci e să-i explici copilului, nu mîţei : ) https://doxologia.ro/puncte-de-vedere/animalele-au-suflet Ăștia nu sînt supărați pe medicină, ori pe Dumnezeu. Ăștia sînt supărați pe oameni. Ai cunoștință de persoane ce dau explicații mîței? Ce facem cu cei ce nu explică copiilor acasă, pentru că la rândul lor au fost ”învățați” creștinește, că animalele nu au un suflet, ele nu simt durerea, nu simt bucuria, nu simt nefericirea. Problema ”sufletului“ animalelor este una de terminologie şi de educaţie creştin ortodoxă. ”Nu numai oamenii, ci şi animalele au o suflare divină”- Papa Ioan Paul II (1990) p.s.- multă sănătate fratelui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: corect în ansamblu.. Da, știu, nu te-ai putut abține sa o dai subtil. Deși puteai liniștită să-mi spui: psihopat. Nu-i problema, ți-am mai spus, sunt ok cu "diagnosticul" acesta dat de psihoterapeuții forumului. Acum 4 ore, Christian 1 a spus: Nu numai implinit ci si cel mai bogat spiritual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Acum 2 ore, Dan Ny a spus: Ăștia nu sînt supărați pe medicină, ori pe Dumnezeu. Ăștia sînt supărați pe oameni. Atunci ce ai cu ortodoxia? Ce facem cu cei ce nu explică copiilor acasă, pentru că la rândul lor au fost ”învățați” creștinește, că animalele nu au un suflet, ele nu simt durerea, nu simt bucuria, nu simt nefericirea. De unde ai scos aberaţia? ”Nu numai oamenii, ci şi animalele au o suflare divină”- Papa Ioan Paul II (1990) p.s.- multă sănătate fratelui. Dacă citeai ce ţi-am dat ai fi vazut că e foarte bine explicat acolo. Iar atunci ai fi rămas în pace şi cu ortodoxia şi cu sufletul tău. Dar nu, n-ai cum, de ce simplu? Tu îmi dai citate din papistaşi globalişti. Atunci bine, plînge-te mîţei că fiu-tu învaţă măscări la şcoală. Mersi, frate-miu face excelent deja pentru că există medici în lumea asta care îşi fac treaba cu pasiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 @adrianm....nu te-am invitat să-mi cânți la masă. Pentru că văd că ai răspunsuri la îndemînă, nu mai bine ai pune mâna să înveți să scrii corect în limba maternă și apoi să-ți expui părerile...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 Acum 13 ore, george05 a spus: Da, știu, nu te-ai putut abține sa o dai subtil. Deși puteai liniștită să-mi spui: psihopat. Nu-i problema, ți-am mai spus, sunt ok cu "diagnosticul" acesta dat de psihoterapeuții forumului. Darling, ești pe victimizare mood..anyway, nu ai înțeles nimic, ți-am corectat gramatica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 Acum 13 ore, george05 a spus: Da, știu, nu te-ai putut abține sa o dai subtil. Deși puteai liniștită să-mi spui: psihopat. Nu-i problema, ți-am mai spus, sunt ok cu "diagnosticul" acesta dat de psihoterapeuții forumului. Eu prefer antisociala..Ca asa mi se spune.. Acum 9 ore, Dan Ny a spus: @adrianm....nu te-am invitat să-mi cânți la masă. Pentru că văd că ai răspunsuri la îndemînă, nu mai bine ai pune mâna să înveți să scrii corect în limba maternă și apoi să-ți expui părerile...? Se scrie si citeste 'sunt'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 @iulia_boris... :Se scrie si citeste 'sunt'.. În ceea ce am scris, oare de ce am scris înclinat anumite cuvinte...? Chiar este atît de greu?? @VyXxer...deranj? Doamne ferește! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 (editat) Acum 6 ore, Flower-Power a spus: Darling, ești pe victimizare mood..anyway, nu ai înțeles nimic, ți-am corectat gramatica.. OK, greseala mea. Dar las-o mai moale cu politia gramaticala atâta timp cât o dai pe romgleza. Și pe topicul asta ați ajuns unii și alții sa va vărsați frustrările și apucăturile... Editat Decembrie 31, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 4 din cei 8 purecoși,au năvalit peste noi în casăde frica petardelor(le urez celor care le detonează,să și le înfigă undeva,lor și mămicuțelor dumnealor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 A fost chinul vietii pt ei..F multi mor nestiuti de nimeni pt c-au scapat de prin curti si au fugit unde au vazut cu ochii..Si nu mai gasesc drumul spre casa.. Le doresc retardatilor astora o moarte lenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Nu știu dacă de la petarde, dar pisica mea văd că a început să halească frunzele unei mușcate. Până acum se mulțumea cu papirusul + uneori iarbă de prin curte. Mi-e teamă ca mușcata să nu aibă efecte negative, aveți idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 https://catshop.ro/2017/02/23/17-plante-toxice-pentru-pisica-ta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Mulțumesc, am salvat linkul. Bine că nu am cânepă indiană prin curte, cine știe ce idei ar fi avut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 La 31.12.2020 la 0:26, Dan Ny a spus: să înveți să scrii corect în limba maternă Mi-am dat seama din comentariile celorlalţi ce vrei să spui. Nu sînt de acord cu decizia Academiei din 1993 (cînd dealtfel nu a întrebat pe nimeni), Academia a făcut un pas înapoi şi în sensul modernizării limbii în afară de nonrespectul ei într-un elan idiot, aşa-zis anticomunist. Aşa era pe atunci moda să te dai mic în faţa vestului ( "împrostire" şi umilire), de unde şi elanul societăţii de atunci de a părea chiar mai proastă decît era. Apoi, de cînd în limba română una scriem şi alta citim? Tu cînd vorbeşti cu cineva fonfăi "sunt" sau spui "sînt"? https://andreialbu.com/de-ce-scriu-cu-i-din-i-in-loc-de-a-din-a-si-sint-in-loc-de-sunt.html https://www.vice.com/ro/article/qvpk5p/de-ce-scriu-cu-i-din-i-desi-toti-profesorii-din-romania-imi-spun-ca-e-gresit on topic: şoldăr to şoldăr Acum 20 minute, john17 a spus: Mulțumesc, am salvat linkul. Bine că nu am cânepă indiană prin curte, cine știe ce idei ar fi avut ... "I can't believe I'm smoking weed at a family gathering and the illegal thing is the family gathering." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Oricum umblă noaptea pe străzi fără declarație, și nici mască nu poartă. Chiar, dacă ai la bloc și îl trece între 23 și 5 ce faci? Că pe declarația adta 9 nu mai e trecut motiv de plimbat animale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 (editat) Acum 4 ore, iulia_boris a spus: A fost chinul vietii pt ei..F multi mor nestiuti de nimeni pt c-au scapat de prin curti si au fugit unde au vazut cu ochii..Si nu mai gasesc drumul spre casa.. Le doresc retardatilor astora o moarte lenta! Aşa au făcut şi ale mele toate, două pisici şi doi cîini au fugit cu toţii din curte...în casă. Apoi s-au tirat rînd pe rînd, pisicile primele Editat Ianuarie 1, 2021 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HubbaTheButt Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Pe motanul mare l-am gasit dupa ceva cautare in cosul cu rufe murdare ascuns bine. Nu mai voia sa iasa. Catelul abia l-am lamurit azi sa iasa de dupa magazie. Motanelul cel mic nu avut nicio greata. Si-a vazut de alergat mingiute toata noaptea, intre doua reprize de dormit cu burta in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Doi milogi,cerșetori,purcei,plini de noroiToby și Muștiuc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 9, 2021 Share Postat Ianuarie 9, 2021 Am luat campii in pauza de ninsoare si ploaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 In elementul lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 17, 2021 Share Postat Ianuarie 17, 2021 Uly a răcit,primește injecții.E la noi de 1 an jumate.Face parte din familie.Azi l-am mituit cu niște pipote de pui,să ma accepte cu dumnealui,în poză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate