pinnochio Postat Decembrie 6, 2022 Share Postat Decembrie 6, 2022 Acum 3 ore, Asimplu a spus: El este Krontz, un Malinois Belgian. Povestea lui este una... Romaneasca Pe scurt, a facut parvo, a fost dus la veterinar, l-au tratat de parvo si l-au pus pe picioare, dupa care stapanul a spus ca el nu-l mai ia, pt ca nu-si permite sa dea 2000 ron(plata tratamentului), in contextul in care i s-a spus de la inceput, contractual, suma tratamentului. Soarta lui era printre catelusi ingerasi la ora actuala, asa ca dupa ce am auzit de el de la o prietena, am decis sa-i dam o sansa, desi nu eram pregatiti pentru un catel. Vedem ce o iesi, insa orice ar fi, decat alternativa, cred ca ii va fi mai bine la noi. In timpul tratamentului: Si azi: Frumos purecosu.Am avut și noi,cățel cu parvo,a supraviețuit,dar a rămas cu sechele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 6, 2022 Share Postat Decembrie 6, 2022 (editat) Intre timp mogaldetele au crescut, cum ii scapi de sub supraveghere se apuca de cotrobait si se baga fix unde gasesc cel mai mult praf. Referitor la parvo si alte boli, rinotraheita nedescoperita la timp este la fel de periculoasa. Am la curte 2caini care au scapat miraculos, inca 7 care au necesitat tratament 2 saptamani, sa fim siguri ca toti sunt bine, iar unu' n-a fost norocos, in 2 zile s-a terminat. Editat Decembrie 6, 2022 de DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Decembrie 11, 2022 Share Postat Decembrie 11, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 11, 2022 Share Postat Decembrie 11, 2022 Acum 6 ore, September a spus: Awww...ce moaca are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 13, 2022 Share Postat Decembrie 13, 2022 Tobyță...proaspăt tuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Decembrie 15, 2022 Share Postat Decembrie 15, 2022 Sexxy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Decembrie 15, 2022 Share Postat Decembrie 15, 2022 1 oră în urmă, Krimh a spus: Nu prea pare happy Da, nu prea ii place cand il imbrac, pun hamul de plimbare etc. El vrea dezbracat, cum l-a facut mamica lui... Nudist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Decembrie 18, 2022 Share Postat Decembrie 18, 2022 Salut, am gasit un pui, 4 luni cred, motan. Din pacate, motanul meu e violent si nu as risca sa ii tin impreuna. Nici analize nu am unde sa ii fac duminica. Daca e cineva in Timisoara sau in apropiere care vrea sa il ia, il aduc cu nisip, conserve, boabe. A facut din prima la litiera si a acoperit perfect, deci o bataie de cap in minus. Rezolvat. Nu credeam ca, in 30 de minute de la postarea pe un grup, o sa vina cineva sa il ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 19, 2022 Share Postat Decembrie 19, 2022 1.Vine Mosu si la Baba cu patru labe 2.Gădilici pt.urechi IMG_2421.MOV Fiecare cu ce are prin casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Decembrie 19, 2022 Share Postat Decembrie 19, 2022 (editat) Contează echilibrul lor... Acum 4 luni, un prieten din Suedia mergând la noi "la țară" într-o după-amiază, s-a trezit cu un motănel care după ce s-a uitat le el i s-a suit în brațe apoi a adormit acolo 2 ore. Lat. Acum îl cheamă Nigel ot Malu cu Flori, exportat cu pașaport și acte în regulă... Nu și-a schimbat caracterul, vorbind în suedeză... Editat Decembrie 19, 2022 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 19, 2022 Share Postat Decembrie 19, 2022 Pisica +pom craciun = Din fericire nu e la mine in batatura Acum 2 ore, September a spus: Contează echilibrul lor... Acum 4 luni, un prieten din Suedia mergând la noi "la țară" într-o după-amiază, s-a trezit cu un motănel care după ce s-a uitat le el i s-a suit în brațe apoi a adormit acolo 2 ore. Lat. Acum îl cheamă Nigel ot Malu cu Flori, exportat cu pașaport și acte în regulă... Nu și-a schimbat caracterul, vorbind în suedeză... Sta la panda….mouse-ul e la o gheara distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 19, 2022 Share Postat Decembrie 19, 2022 Sunt si altii.. Cărora le pasă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 19, 2022 Share Postat Decembrie 19, 2022 Pe relaxare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 19, 2022 Share Postat Decembrie 19, 2022 Pisica...la pachet cu nepoatele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 Acum 11 ore, pinnochio a spus: Sunt si altii.. Cărora le pasă I-ati gasit abandonati sau sunt de prin ograda Acum 11 ore, ivan pedala a spus: Pisica...la pachet cu nepoatele! Eu as propune ca pisica sa fie blazonul oficial al parlamentului Romaniei. Mananca,doarme toata ziua,se scarpina pe burta,vrea tratament special,leneșă,nu produce nimic,pt ceva avantaje fraternizeaza cu hoții….. Motanii pleaca in delegatii…...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 Acum 10 ore, ALEX-CRUISER a spus: I-ati gasit abandonati sau sunt de prin ograda Eu as propune ca pisica sa fie blazonul oficial al parlamentului Romaniei. Mananca,doarme toata ziua,se scarpina pe burta,vrea tratament special,leneșă,nu produce nimic,pt ceva avantaje fraternizeaza cu hoții….. Motanii pleaca in delegatii…...etc Salutare! Pufoșii sunt un accident(fericit).D-na luase o cățelușă de pe stradă.Cățelușa era în călduri,D-na nu a știut.Catelușa s-a împerecheat cu băiatu dinnograda dânsei(pe furiș)Așa au venit pufoșeniile pe lume.Acu are 8 purecoși în ogradă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 Acum 5 ore, pinnochio a spus: Salutare! Pufoșii sunt un accident(fericit).D-na luase o cățelușă de pe stradă.Cățelușa era în călduri,D-na nu a știut.Catelușa s-a împerecheat cu băiatu dinnograda dânsei(pe furiș)Așa au venit pufoșeniile pe lume.Acu are 8 purecoși în ogradă Sa fie sanatosi. Sunt tare simpatici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 O fi obosită, dar cam exagerează... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 Acum 1 oră, Kristian K a spus: Cum a venit frigul mai mare,i-am facut casuta de iarna laDoamna pisica din zona mea. Sisu o cheama si are peste 11 ani: ar merge o usita peste deschizatura aia, nu cred ar fi un impediment pt pisica sa intre si sa iasa. Eu am cu usa la litiera si a intrat din prima inauntru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 Domnul Felix, intrat si el in familie prin primavara, a adormit cu telecomanda in mana, pardon labutza De altfel este mare televizist. Ii place sa se uite la TV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 Acum 5 minute, Kristian K a spus: De data asta,cred ca era filmul sau serialul prost... Cred ca nimerise pe ceva stiri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 (editat) N-are nici o treabă cu ! Editat Decembrie 21, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 (editat) @ENEOSSa stii ca spre marea mea suprindere si motanul televizist nu are nici cel mai mic interes pentru brad. Editat Decembrie 22, 2022 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 Un băiat chipeș și cochet cu papion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 13, 2023 Share Postat Ianuarie 13, 2023 Dimineața asta am văz doo râme,stăteau de vorbă.După 1 oră,încă vorbeau.Foarte vorbărețe râmele din ogradă 20230113_094724.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate