ALEX-Guzzista Postat Aprilie 5, 2023 Share Postat Aprilie 5, 2023 Acum 12 ore, pinnochio a spus: Are nevasta un repertoriu..Tucule inimioara,tucule ochisorii,tucule coitele...mă face gelos.Zic...bah da mie nu-mi zici asa...Zice..taci,ca tu nu ma iubesti,cum ma iubesc cateii.Nahhh..frate,mai zi ceva. La mine e mai grav, toata ziua se iubesc ca fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tatis Postat Aprilie 22, 2023 Share Postat Aprilie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Aprilie 22, 2023 Share Postat Aprilie 22, 2023 Acum 1 an si ceva duceam un mascul gri salvat la vet, care a si ramas la mine, ieri cu un mascul galben salvat iarna asta la control la vet, preluat de vecina. Macar asa il mai vad si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 23, 2023 Share Postat Aprilie 23, 2023 Acum 8 ore, cobi a spus: Mergi des la .... vecina ?! O poza cu vecina ? O pisica aciuata pe la soacra mea,sta la mangaiat,dar dupa un timp te gheraie drept multumire ... Aseara …o mai veche cunostinta… C73A6C60-2A3B-432B-94B1-F6FE49F1D8F2.mp4 Intra la capitolul”te am bagat in seama….belea mi am capatat” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 28, 2023 Share Postat Aprilie 28, 2023 Pe cine-i doare la codiță.. 20230428_080422.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Aprilie 28, 2023 Share Postat Aprilie 28, 2023 Am găsit o metodă să-mi aduc aminte de ei. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0JzXzTQhWuixZWj8NNFR1AMrv6kSJyHkcnCHR9bwztJL26Ai6WCaRY75sWCrn6uWUl&id=100004627962002 Și cei ce mă bucură încă cu prezenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 29, 2023 Share Postat Aprilie 29, 2023 1 oră în urmă, cobi a spus: Nu-mi spune că în poză e autorul excavației! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 3, 2023 Share Postat Iunie 3, 2023 Gasit in gradina.E prietenos.Maninca paine,branza dulce...râmele nu-i plac.Crad ca e pui de cioară. 20230603_190817.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 3, 2023 Share Postat Iunie 3, 2023 Daca sunt parintii prin apropiere, vezi ca pot deveni agresivi. Am gasit si eu odata in parcare un pui de cioara, zburau parintii ca MIG-urile pe deasupra mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 3, 2023 Share Postat Iunie 3, 2023 Cred ca sunt pe sarmele de curent stradal.O sa-l eliberez maine.A mancat bine,i-am dat si apa cu seringa 20230603_205738.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 14, 2023 Share Postat Iunie 14, 2023 (editat) La 21.05.2022 la 12:33, pinnochio a spus: S-a mărit familia,din nou! Abandonat lângă o șosea.Câinii abandonați,așteaptă întoarcerea stăpânului,acolo unde a fost lăsat. VID-20220521-WA0000.mp4 13 MB · 0 downloads Dupa 1 an,Czoby a fost adoptat Editat Iunie 14, 2023 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 14, 2023 Share Postat Iunie 14, 2023 .. dadeam pită la pesti,si veni un pisoi si se impletea pe langa mine (l-am drăgălit nițel,ce să fac ..) mai inainte m-am intors de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Timisoara, pui gasit, foarte mic, femela. Am un motan violent asa ca nu se pune problema sa o tin. Are maxim 2 luni si a fist deja deparazitata intern si extern. Ii caut o casa permanenta sau foster. Dau si mancare pt pui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Cum mai plec la lucru..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 30, 2023 Share Postat Iunie 30, 2023 Toby obositu...nu a mai ajuns la culcuș Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 10, 2023 Share Postat Iulie 10, 2023 Cica e motanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 10, 2023 Share Postat Iulie 10, 2023 (editat) Ce frumușel e, ai un Tigrone...asa am avut eu un motan, portocaliu.. Dacă vrei ceva si pe alb, sa îmi zici.. Editat Iulie 10, 2023 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 11, 2023 Share Postat Iulie 11, 2023 Ginger i-au zis copiii (nu conteaza, omida, rama, caine sau pisica, ei pun numele) Evitam sa luam pisici, deja avem experiente traumatizante cu pisici aciuate prin curte, ingrijite, hranite, prietenie mare si apoi gasite omorate, calcate, etc. Am tot mintit copiii (aparent fara rost totusi, ei inteleg diferit moartea...cat nu exista o priveliste care sa-i cutremure trec destul de usor peste.) Ce am castrat (femele) au dat de alte belele, le caftesc motanii si le izgonesc (posibil sa le si omoare). Asta mic a fost gasit in mijlocul drumului si, cum nu a venit nicio pisica sa-l reclame dupa ce a fost tras pe dreapta, a fost adoptat (nu prea s-ar fi descurcat singur in camp la varsta asta). Asta alba e super fericita acolo unde e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Iulie 11, 2023 Share Postat Iulie 11, 2023 Dor de duca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 11, 2023 Share Postat Iulie 11, 2023 S-a mărit familia.... 20230711_182143.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 La 11.07.2023 la 7:44, WotRU2Me a spus: Ginger i-au zis copiii (nu conteaza, omida, rama, caine sau pisica, ei pun numele) Evitam sa luam pisici, deja avem experiente traumatizante cu pisici aciuate prin curte, ingrijite, hranite, prietenie mare si apoi gasite omorate, calcate, etc. Am tot mintit copiii (aparent fara rost totusi, ei inteleg diferit moartea...cat nu exista o priveliste care sa-i cutremure trec destul de usor peste.) Ce am castrat (femele) au dat de alte belele, le caftesc motanii si le izgonesc (posibil sa le si omoare). Asta mic a fost gasit in mijlocul drumului si, cum nu a venit nicio pisica sa-l reclame dupa ce a fost tras pe dreapta, a fost adoptat (nu prea s-ar fi descurcat singur in camp la varsta asta). Asta alba e super fericita acolo unde e Da, din păcate o data castrate pisicile nu mai au viata bună nici cu motanii nici cu cele de felul lor dar nesterilizate.. asta din poza e unul din 4, mai am și alte modele...culori .. Se potrivește asta,nu reușesc sa le castrez la timp.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Da, din păcate o data castrate pisicile nu mai au viata bună nici cu motanii nici cu cele de felul lor dar nesterilizate.. tin sa te contrazic. Hranesc intr-o locatie 18 pisici vagaboande, 11 adulti si 7 pui aparuti de 3 luni. O parte din adulti sunt sterilizati, femele si masculi. Unele pisici au ani buni de cand sunt sterilizate si o duc foarte bine in libertate iar sefa pe teritoriu este o femela, sterilizata acum 6 ani, femela care pune la respect toate pisicile din teritoriu, inclusiv motani si fugareste toate pisicile noi care vor sa intre. Iar masculii sterilizati, desi nu mai au agresivitate, o duc f bine de ani de zile, fara rani, fara lupte, unii cu teritoriu mai mare, altii cu teritoriu mai mic. Recent am prins si sterilizat un motan plin de rani, foarte slab, aproape chel. L am repus in teritoriu si l am hranit in mod special si de 3 ori pe zi. incepe acum, dupa o luna sa arate bine, i s-au vindecat toate ranile si si-a pastrat teritoriul mare de patrulare, cam cel mai mare de la pisicile din zona. interesant este ca, la fel ca si celalate pisici, are preferinte legat de pisicile pe care le tolereaza. Cu 3 din ele doarme la gramada (2 femele sterilizate si un mascul nesterilizat), cu altele se tolereaza si pe altele le evita oarecum cand le intalneste, oarecum deoarece, desi el nu mai ataca, nici nu bate in retragere cand se incoarda un alt mascul la el. Eu am tot un motan sterilizat, de o agresivitate iesita din comun. Cand il plimb in lesa ataca tot, femele, masculi, pui, caini. Se sperie doar de trotinete, batrani care isi taraie picioarele si anumiti caini, fara sa stiu dupa ce criteriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 13, 2023 Share Postat Iulie 13, 2023 Acum 10 ore, Flower-Power a spus: Da, din păcate o data castrate pisicile nu mai au viata bună nici cu motanii nici cu cele de felul lor dar nesterilizate.. asta din poza e unul din 4, mai am și alte modele...culori .. Se potrivește asta,nu reușesc sa le castrez la timp.. Aia-i poza fara filtre si alte magii? Nu am mai vazut asa albastru. Cat despre prezentarea puilor, toate's la fel, numai orgii si viol au in cap Din ce zice @Pop Mihai Lucian inteleg ca-s diferite si ele sau au comportment diferit, adaptat mediului in care traiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 13, 2023 Share Postat Iulie 13, 2023 La 11.07.2023 la 18:38, pinnochio a spus: 20230711_182143.mp4 strut sau lebada?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate