lil debul Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Doamnelor si domnilor , va prezentam pisica ultimativa , pintesa de Birmania , cunoscuta sub numele de Mita sau Titi . Dadaaaam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 ea e Pisipina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Doamnelor si domnilor , va prezentam pisica ultimativa , pintesa de Birmania , cunoscuta sub numele de Mita sau Titi . Dadaaaam . deci de ce ai pisica la fel ca a mea si cu acelasi nume are casca ei ca orice motociclista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 Ei...Eu am o veste trista...AM RAMAS FARA PEPE!...Furat de linga mine!...Altfel nu se poate explica cum a disparut...Eram la 100 m de casa,in Cismigiu,parcul plin din cauza patinoarului .A disparut pe 29,avea pe el o hainuta de camuflaj,cu buzunare laterale,unicat,productie proprie (daca vedeti un Westie echipat asa,e clar ca-i al meu!!!). Cand vedeti vreun Westie pe linga voi,vedeti daca nu raspunde la "PEPE"...Din fericire,sunt rari,inca,rasa asta...poze nu cred ca-i cazul sa mai pun,sunt o gramada puse de la intilnirile la care am fost cu el...Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 (editat) Donez catelusa de 8 luni, maidaneza, simpatica (vezi foto), vaccinuri la zi, carnet de sanatate, castrata in decembrie. Unic defect: cam roade. Mi-a ros gentile laterale si saua de la motor. Viitorul stapan ar trebui sa aiba curte mare, ca e jucausa. Nu o recomand celor care stau la bloc. O dau cu durere, dar ma phut vecinii din curte ca le-a ros buruienele din ghivece. Odata cu cateaua, donez si cusca aferenta (izolata termic). O cheama Micki. Tel: 0744.823.088 Mail: videograma@gmail.com Editat Ianuarie 2, 2007 de sorinavram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 pt inceput un hamster catarator in pomul d e craciun si 2 testoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Ax, ciobanesc german, 10 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serenity Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Eu am una bucata "caine carnat" pe nume Jimmi, un pekines Chester care e nedespartit de cele 3 pisicute ale mele Bila, Biluta si Biloi, un acvariu care apartine prietenului meu si Terra , catelusa donata de Belbody, care s-a facut mare...as pune si poze da` nu mere momentan asa ca o sa revin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 pestisorii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Ax, ciobanesc german, 10 ani. Mama...! Ce frumos! Promit ca pun si eu maine poze cu matzaria mea.Exact ca lu` @lil debul numai ca este baietel(de 10 ani ),adica mosh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 pestisorii mei aia sunt d-aia de paza?sunt rai, latra macar? oricum, traite-ar pestii dom'le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 acvariul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Mi-am gasit catelul furat pe 29 decembrie!Doar ca e la una care nu vrea sa mi-l mai dea...N-am adresa,doar un nr. de Vodafone...Stiti pe careva sa lucreze la ei,sa-mi afle adresa?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikky Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Va arat doar o mica parte din animalele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 E mortal pisicu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Mi-am gasit catelul furat pe 29 decembrie!Doar ca e la una care nu vrea sa mi-l mai dea...N-am adresa,doar un nr. de Vodafone...Stiti pe careva sa lucreze la ei,sa-mi afle adresa?... marpha...pana la urma ti l-a furat sau l-a gasit si l-a pastrat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Mi-am gasit catelul furat pe 29 decembrie!Doar ca e la una care nu vrea sa mi-l mai dea...N-am adresa,doar un nr. de Vodafone...Stiti pe careva sa lucreze la ei,sa-mi afle adresa?... Ti-am dat PM ieri sper sa te pot ajuta....da numa sa imi dai si tu PM inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Motanelul meu Tzitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 sa va traiasca la toti. @mikky. animalele sunt super. noroc ca stai la casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 (editat) Referitor la potaia mea: s-ar parea ca asta l-a gasit mai de curand,ca cica n-avea hainutza pe el.Nu putea sa-l tina ea,asa ca l-a dat unei vecine ,cica avocat (cum poate sa faca asa ceva un intelectual????) si care a hotarat, ca s-o citez, "ca mai bine o sa traiasca la ea decat la mine"...Concluziile trageti-le voi...Cert e ca sunt pe cale sa organizez,pe bune,un comando,sa-mi recuperez catzelu'...Noroc ca am reusit sa aflu adresa astor doua timpite... Multzam inca o data tuturor celor care s-au oferit sa ma ajute! Editat Februarie 14, 2007 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 BIne, Darianeeeee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Uite si baiatul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Ce purcel puturos! Cum doarme el pe perna, invelit! E mortal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Va arat doar o mica parte din animalele mele ... Poza asta m-a lasat paf! Daca nu-l aveam acum in brate, as fi jurat ca mi-ai furat motanu'! Sa-ti traiasca menajeria! Super colectie! PS: daca tata si mama (white cats) mai fac bebei, da de stire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate