pantera Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Merci. Vezi ca mai am cateva animalutze ale caror poze le-am pus cu cateva pagini in urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 E boala grea.Cine iubeste motoarele iubeste si animalele ba putem zice ca iubitorul de motoare e un iubitor general.Jidanu 13 ani,Max 5 ani.Fita de 4 ani.Rahati multi,mult par si multa dragoste.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 @bunu... sigur n-ai uitat sa atasezi poze cu Jidanu, Max si Fita? Sau am eu probleme cu netu' si nu imi afiseaza mie nimic...? Oricum, sa-ti traiasca! La faza cu mult par si multa dragoste, subscriu si eu, ca asta primesc si eu de la Bubu meu. Aici facea pe gazda primitoare cu o musafira. Si aici... la fel. Cam asa face cu toata lumea, indiferent ca e vecina de la etajul x sau un necunoscut. Pentru el, oaspetele e oaspete si trebuie tratat cu iubire. In schimb, cand iese afara nu mai baga pe nimeni in seama si nu sta la nimeni sa-l mangaie. Cred ca s-a auto-educat. Si cred ca asta a fost norocul nostru, ca altfel, in 9 ani jumate de cand il avem, sigur se gasea cineva sa-l suteasca. (vezi cazul lui Darian cu Pepe... ) Hai, numai bine tuturor si sa va traiasca animalutele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 hmmm pai sa vedem:1 banala pisica mata care este cea mai rea pisica din lume si care e stapana noastra adica ea e propietara casei are 13 ani. 2 catelusa ciuciuca care are 4 ani si un pui de 1 luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 hmmm pai sa vedem:1 banala pisica mata care este cea mai rea pisica din lume si care e stapana noastra adica ea e propietara casei are 13 ani. 2 catelusa ciuciuca care are 4 ani si un pui de 1 luna. GRESIT! Uite aici cea mai rea pisica din lume! Micky...uh..adica Scarbi, cum ii zic eu, pisica bunicii mele (preferata din n'shpe mii de matze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Mda bunicamea avea o matza care i-a trait in jur de 18 ani,nu am mai pomenit,am calcat-o cu masina pe spate(fara intentie) ca nu putea sa mearga cu picioarele din spate ci le tara acu vreo 3 ani,a lipsit o saptamana si s-a intors pe toate 4 picioarele,si a mai trait cam 1 an si ceva dupaia.eu nu am mai vazut asa pisica,a fost calcata cu masina,s-a otravit cu un soarece care mancase otrava,abuzata sexual de un caine lup,nu mai avea dinti,sarea nebuna si deschidea usa fara probleme.Cred ca era fermecata,altfel nu imi exlic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Matza comunitara (responsabila cu mirosurile intepatoare de pe scara blocului) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 daca sunt intepatoare inseamna ca e motan prietena mea a venit si mi-a adus matza la Brno... deja vorbeste pisi-ceha... Merci. Vezi ca mai am cateva animalutze ale caror poze le-am pus cu cateva pagini in urma vreau si eu un catel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 mimi my little black hairy pussy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 daca sunt intepatoare inseamna ca e motan prietena mea a venit si mi-a adus matza la Brno... deja vorbeste pisi-ceha... vreau si eu un catel 200 de "ieuroi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Exil Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 (editat) 2 catei: 1 maidaneza (Puica) si 1 corcitura de tekel (soricar) cu maidanez (Rex) si 2 pisici. O birmaneza (Sonia) si o corcitura de Europena cu Birmaneza (Felix). Editat Aprilie 20, 2007 de Exil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Ares,frumosul,cumintele si inteligentul-5 ani Strop,stapanul casei,rasfatatul si alintatul-10 ani[se crede un om mai mic] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 pisica mea nici nu a venit bine si a si inmultit populatia pisiceasca din cehia cu 5 sufletele. cine vrea trimit prin posta sau western union. (ea are pasaport, puii au emigrat ilegal in burta mamei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 @bunu... sigur n-ai uitat sa atasezi poze cu Jidanu, Max si Fita? Sau am eu probleme cu netu' si nu imi afiseaza mie nimic...? Oricum, sa-ti traiasca! La faza cu mult par si multa dragoste, subscriu si eu, ca asta primesc si eu de la Bubu meu. Aici facea pe gazda primitoare cu o musafira. Si aici... la fel. Cam asa face cu toata lumea, indiferent ca e vecina de la etajul x sau un necunoscut. Pentru el, oaspetele e oaspete si trebuie tratat cu iubire. In schimb, cand iese afara nu mai baga pe nimeni in seama si nu sta la nimeni sa-l mangaie. Cred ca s-a auto-educat. Si cred ca asta a fost norocul nostru, ca altfel, in 9 ani jumate de cand il avem, sigur se gasea cineva sa-l suteasca. (vezi cazul lui Darian cu Pepe... ) Hai, numai bine tuturor si sa va traiasca animalutele! N-am uitat da inca nu stiu sa le scot din memorie si sa le bag aici.Trebuie sa ma crezi pe cuvint pina invat miscarea.Asta-i motivul pentru care nu am pus nici poze din calatorii.Dar o sa o fac in viitorul apropiat.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 pisica mea nici nu a venit bine si a si inmultit populatia pisiceasca din cehia cu 5 sufletele.cine vrea trimit prin posta sau western union. (ea are pasaport, puii au emigrat ilegal in burta mamei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Ghici cite generatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 super frumusei, ptiu.... 3 generatii? 4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 super frumusei, ptiu.... 3 generatii? 4? 3, man. De 5 de-odata n-am avut inca "norocul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 3, man. De 5 de-odata n-am avut inca "norocul" a mea a fatat de 3 ori pana acum: 5, 5, 5 ....noi ne bucuram ca nu a facut 6... oricum abia acum incep sa fie simpatici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Casatoritii mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 broasca mea testoasa ..o cheama niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Au crescut pisoii, acum caut sa-i "marit". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 (editat) am si io ceva de maritat... 3 fetite de basset hound nu mai suport...io...atata energie... Editat Iulie 2, 2007 de chrystyanyty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Pe langa alte animale, postate anterior, curtea alor mei s-a imbogatit cu două exponate apărute din burta lu măsa. Nera sau Negruta: Panda, preferatul alor mei (nici asta nu stim ce e ) ÂŞi Costică, rățoiul-il iubeste mama mai mult decat mine si va dau cuvantul de onoare ca e mai agresiv decat un caine. Daca intra cineva necunoscut in curte, a pus-o naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 am si io ceva de maritat... 3 fetite de basset hound nu mai suport...io...atata energie... Cu cat dai frumusetile astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate