disney Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 2 ani si 5 luni ELECTRA ...cerceteaza prizele,musca cablurile,muta mobila....cea mai haioasa broscuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 joaca in zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 piticei rasa Shar-Pei nascuti pe 6 ianuarie unul are deja stapani au mai ramas doua fetite si doi baietei 100 euro bucata deparazitati, vaccinati si cu carnet de sanatate sunt cadoul perfect pentru persoana iubita cu ocazia dragobetelui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 piticei rasa Shar-Peinascuti pe 6 ianuarie unul are deja stapani au mai ramas doua fetite si doi baietei 100 euro bucata deparazitati, vaccinati si cu carnet de sanatate sunt cadoul perfect pentru persoana iubita cu ocazia dragobetelui! Superbi catelusii.Super pret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Tha beast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Tha beast Sunt superbe pozele, demne de revista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 (editat) Tha beast Stiam eu ce stiam de m-am hotarat sa mai arunc un ochi pe forumul asta bleah. Ma asteptau poze noi cu Maya! Domnule Cap0ne, puteti oferi, la cerere, o fotografie de dimensiuni mai mari? Vreu sa-mi schimb desktop-ul. Bine... deocamdata tot Maya detine suprematia, doar ca aveti prospaturi acum... So? Se poate? Aaaa, inca o rugaminte: sa-i dai o ventuza pe nasu' ala mare al ei. Din partea mea, adica... ventuza... da? (edit: mai bine fara print screen) Editat Februarie 16, 2010 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Of course ca se poate. Si i-am dat si ventuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matzos Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 ce rasa e? f frumos sa'ti traiasca.. eu am unu mic ,defapt una mica si cred ca in curand o sa fiu pe locul doi ca ea nu e motociclista ) si nu se cearta cu ai mei, eu fiind sg la parinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) cred ca aici trebuia sa intreb daca vrea cineva sa adopte un catelus pechinez, am trei ... Editat Februarie 25, 2010 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 il cheama PACO si e copoi ardelenesc! ii plac mistretii si vanatoarea lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Ma numesc Alma,peste trei zile implinesc doua luni si tin neaparat sa va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 cred ca aici trebuia sa intreb daca vrea cineva sa adopte un catelus pechinez, am trei ... pune si tu poze cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Cred ca sunt acestia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Nu am citit nimic din topic, doar titlu vreau un pui de pisica/motan, nu conteaza rasa, dar sa fie puiut Care ma poate ajuta? Astept raspunsuri sau PMuri insotite si de cateva sfaturi pt ca nu cunosc mai nimic despre specia asta insa imi trebe un sufletel langa mine si totodata si un bioenergetician personal Vreau pisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Jimmy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Jimmy frumusel ai vrun puiut de dat? ca nu ma prind daca mi-ai raspuns mie sau ai atasat doar poze cu felinuta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 (editat) Misha : Editat Februarie 28, 2010 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Misha : Bagă mă poze cu bestia di la Brăila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 frumusel ai vrun puiut de dat? ca nu ma prind daca mi-ai raspuns mie sau ai atasat doar poze cu felinuta ta Merci frumos....Din pacate nu am nici un puiut ...Sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Ea este Luna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Cred ca sunt acestia. da, merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 animale aveti,dar care dintre ele beneficiaza de asa ceva?! http://www.220.ro/iacyjnHaM1/Mata-Mea-Are-Lift Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioanatio Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 animale aveti,dar care dintre ele beneficiaza de asa ceva?! http://www.220.ro/iacyjnHaM1/Mata-Mea-Are-Lift absolutely sick people!sick and bored .norocoasa pisica totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate