Proxi Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Iti recomand Roberstar Kennel,pt Pomeranian,Balicu. Multumesc pentru recomandare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Multumesc pentru recomandare. Parca voiai bulldog.. Roba frumoasa pt un Westie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Hombre,11 ani si 4 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Veteran.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Daca are nevoie cineva: vand zgarda Foresto pentru tratamentul și prevenirea infestării cu purici si capuse timp de 7 până la 8 luni, pentru caini de talie mare peste 8 kg. Detalii PM. Pret 130 lei!!!http://www.maravet.com/WEBMEDIA/prospecte/83921952.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Mai dar numai catei si pisici pe aici? Ete si altceva . Scalar, beta, guppy, neoni, ciclide, carasel... Toate in acelasi acvariu? cum se inteleg? Mikuni si Kiki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Interesant cuplu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Tolereaza foare multe mosul verde. Zarghita imblanita il harjoneste toata ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Chiar li se impletesc cozile..Super.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Dupa 2-3 beri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Au plecat târâs..Haiosi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 El e Ronny, 3 ani si 10 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Poi,si pe ailalti nu-i prezinti? Frumos masculu' si dupa cate vad este si de bine socializat cu cainii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 (editat) Ceilalti sunt Mishka (aproape 2 ani) si micutul Bobita (2 ani). Referitor la socializat, le-am salvat pe rand viata fiecaruia. Mai am un maidanez care sta in curtea din spate cu galinaceele. Si el socializeaza foarte mult prin gard cu Ronny, de aceea am avut mereu de reparat garduri si porti. Editat Aprilie 3, 2014 de rylalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Inseamna c-ai o viata palpitanta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Asa este, mi-o condimenteaza zilnic ei dar nu regret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Asta le-o poti sune si alora de urasc cainii..Poate ar intelege ceva insa nu cred.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Scalar, beta, guppy, neoni, ciclide, carasel... Toate in acelasi acvariu? cum se inteleg? :)Mikuni si Kiki Pestele mare inghite pe cel mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Scalar, beta, guppy, neoni, ciclide, carasel... Toate in acelasi acvariu? cum se inteleg? Mikuni si Kiki Nu ai vazut bine . Guppy si ciclide nu sunt . Carasul mai este ciupit de coada in rest armonie si cel mare nu-l inghite pe cel mic ca este loc pentru toti , acvariul are 360l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Astăzi nebuna mea, linda, a făcut 7 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simz Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 (editat) V-o prezint si eu pe Harley dupa un an de existenta Editat Aprilie 6, 2014 de Simz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 nu cred sa fie cineva care sa aiba asemenea sentimente fata de caini. doar in cazul in care ai fost muscat de mai multe ori tu sau unul din membrii familiei Dac-ai avea caine m-ai crede .Sau daca ai, locuiesti la curte si nu-i musai sa-l plimbi zilnic ca sa vezi la ce ma refer.Eu am fost muscata,destul de 'frumos' cicatricea de pe pulpa sta tagada,pe cand nu visam sa-mi iau caine.N-are legatura una cu alta.Nu toti cei care ma injura sau scuipa,cand plimb cainele, au fost muscati de caini. Ehei,2 fete frumoase si ciobanite amandoua.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Maidanezu' fericit. Ce ii mai place sa stea in brate, desi e ditamai porcusoru'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Ce dantura impecabila are.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Nu ma trimiteti la canise de pe net din start ca nu vreau. Intreb daca sunt printre voi care au bulldog englez. Ma intereseaza. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate