flaviu123 Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Va salut. Cunoaste cineva de unde pot cumpara un Bull Terrier? In Bucuresti. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Whooo ce ace are . are belita cunosc problema pe propria-mi piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Ce moaca are, numai bun de smotocit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Pai cam asta facem mai tot timpul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Ea este Minnie ,, dar in timp ni s-a parut cam lung si ii zicem ...Bee (sau Biuletz ) O alintata in poza 1 statea langa coburi ...se simtea in aer plecarea (eu eram fericit ca aveam "ceterficat" de inmatric) .. mda o terorista si o shmechera .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 (editat) A mea-i de-o varsta cu a ta si-am sterilizat-o deja..I-ai dat urechile pe spate? Dupa ce o sterilizezi, cind intra in calduri te chinuie la fel? Te intreb ca desi n-am crezut vreodata c-o sa am pisica ....... fetita mea a adus in casa o maidaneza, acum culmea, o iubim toti 4. Pufi are 4/5 luni si n-a intrat inca in calduri, dar fac "flotari" de acum. Editat Octombrie 22, 2014 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Dupa sterilizare ai scapat de 'calduri'.Asta este si scopul sterilizarii..Nici barbata-meu nu voia nicicum pisica dar dupa moartea cainelui trebuia musai un suflet in casa si asa a acceptat.Cine o iubeste acum cel mai tare? El.. bandy202,in fotoliu' verde este totala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 bandy202,in fotoliu' verde este totala.. mda de acolo ne urmareste ca un "'animal de prada'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Dupa sterilizare ai scapat de 'calduri'.Asta este si scopul sterilizarii.. Multumesc mult de informatie - m-am linistit. Am atasat si maimuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Beto la 2 ani.... si 80+ kg Editat Octombrie 23, 2014 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 De multe ori ma gandesc de doua ori daca risc sa ii iau jucaria sau nu . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 De ce sa te gandesti? Cainele n-are voie sa maraie la stapan..Si trebuie sa dea ce are-n gura fara sa comenteze.La fel si cand haleste.Doar ca asta se incepe de pui.Fostul meu caine n-avea iesiri d-astea nici la straini.Pt ca este un mare pericol si-i suficient odata sa fie vreun copil mic pe langa el,iar el ori are jucarie in gura sau mananca,pt ca sa aibe o reactie agresiva.Ca o coincidenta trista,nu ca-i vorba musai de CG pt ca orice rasa poate face asta,acu' vreo luna o fetita de 3 ani,din Italia,a fost omorata de CG al familiei pt ca asta manca iar fetita a incercat sa-i bage mana in bol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 ......Cainele n-are voie sa maraie la stapan..Si trebuie sa dea ce are-n gura fara sa comenteze.La fel si cand haleste...... 100% de acord !!!! fara comentarii si compromisuri!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Era putina ironie in comentariu . Catelusa nu maraie la mine si este foarte ascultatoare . Cand este vorba de joaca , isi arata coltii , maraie si fuge . Iar vine , maraie , iar fuge si tot asa . Nu cred ca ar musca nici in ruptul capului . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Asta-i altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Beto la 2 ani.... si 80+ kg Deci nu pot sa ma abtin...are asa o fata blanosul de zici ca a baut el navetele de bere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Deci nu pot sa ma abtin...are asa o fata blanosul de zici ca a baut el navetele de bere ) nu-i place nici berea nici romul..... coniac are in butoias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Salutari , am gasit o catelusa neagra ,un metis de caniche ,plouata si inghetata de frig ,cu parul cret dar tuns ,destul de educata ,invatata cu masina si spatiile interioare si apelez la voi in speranta ca-l voi gasi pe stapan.Daca o stie cineva sau are vre-o informatie despre proprietari i-as fi recunoscator.Are o pata alba pe piept ,vre-o 13-15 kg si in jur de 5 ani estimez eu,castrata si cu mult bun simt.Pun vre-o doua poze ,poate s-o bucura cine trebuie, vazand-o.Multumesc mult. » Post actualizat in 26 Oct 2014 20:45 Am uitat sa spun ca am gasit-o langa parcul Carol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Bravos. Pune-l si aici, poate da stapanul de el https://www.facebook.com/caini.gasiti.pierduti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Din pacate nu am cont si nici nu ma trage ata sa-mi fac.Daca ma poti ajuta ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Gata, l-am pus eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Capone iti multumesc mult ,poate se va bucura o babuta sau un copil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Incearca sa dai o fuga cu ea la un veterinar, sa caute un eventual cip. Teoretic, pana la finalul anului, toti cainii din Bucuresti trebuie sa aiba... si ai afla toate informatiile despre stapan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate