Sari la conținut

Animalele noastre

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 4,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

post-7334-0-97435800-1436522490_thumb.jpg

Suzi, blănoasa mea, a împlinit 16 ani pe 5 iulie. Pozele sînt făcute de-a lungul timpului, ultima e chiar de acum cîteva zile.

Aici e cu nevastă-mea, înainte de a le avea pe fete post-7334-0-26967800-1436522183_thumb.jpg

Aici e cu nevastă-mea și cu Ana, cea mare, care are opt ani acum, doi ani în poză post-7334-0-65724800-1436522174_thumb.jpg

Iar aici, Iulia, care are aproape trei ani, și-a găsit cea mai pufoasă pernă :D post-7334-0-19229500-1436522201_thumb.jpg

Editat de cicloburu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am, mulțumesc de urări!

Acum 21 de ani, cînd ne-am luat (ehei, vremuri...), ne gîndeam la numele viitorilor copii. Ca tot omul, ziceam că voi avea doi, un băiat și o fată (neapărat în ordinea asta :D ) și c-o să-i cheme Tudor și Iulia. Viața ne-a oferit două fete și pentru că Iulia „trebuia” să fie al doilea copil, după cum „stabiliserăm” noi, am schimbat decizia și i-am spus Ana primei fete. Drept urmare, așteptam cîndva și un băiat, care n-a mai apărut, dar a apărut a doua fată și n-am mai vrut să schimbăm nimic, deci i-am spus Iulia! Așa a fost să fie!

Oricum, Suzi (Suzeta sau Suzuki, că i se potrivesc ambele alinturi) a fost primul „copil” de care am avut grijă. O avem de cînd avea trei ani și o bună prietenă care a emigrat a fost nevoită s-o lase la noi pentru cîteva luni. Au trecut „cîteva” și este încă la noi!

Link spre comentariu

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Eu as opera-o daca-i vorba de un chist.Daca zici c-o deranjeaza cam tare.Desi ar putea trai f bine si cu el.Ar fi fost bine daca ar fi putut sa-i faca anestezie inhalatorie.Cauza chistului crezi tu c-ar fi aparut pt ca n-a stat la monta? Nu cred sa aibe legatura.Ea deja are o varsta si le cam apar chisturi.Am avut o porcusoara de Guineea care a avut un chist maricel,pe la vreo 5 ani de viata, si am scapat-o de el prin aplicarea de comprese cu argila inmuiata cu ulei de masline.Ala a disparut si s-a cicatrizat locul perfect.Dupa asta a trait inca vreo 2 ani fara stres.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Donez o botnita din asta, noua

http://www.emag.ro/botnita-plastic-m-munsterlander-22cm-trixie-17604-4011905176048/pd/DNGSZYBBM/

E prea mica pt cainele pt care a fost luata. E ok pt un caine talie mica spre medie, cu bot subtirel si nu foarte lung. Daca va interseaza o pot si masura.

Link spre comentariu

Donez o botnita din asta, noua

http://www.emag.ro/botnita-plastic-m-munsterlander-22cm-trixie-17604-4011905176048/pd/DNGSZYBBM/

E prea mica pt cainele pt care a fost luata. E ok pt un caine talie mica spre medie, cu bot subtirel si nu foarte lung. Daca va interseaza o pot si masura.

Am masurat-o, vedeti in poza. Cine o vrea sa dea un mesaj. Se poate ridica de luni pana vineri intre 10 si 17 undeva pe langa Bd Natiunile Unite- Casa Poporului.

post-40715-0-38122600-1450436805_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

De adoptat, catelusa metis de brac :) In caz ca stiti pe coineva sau vreti, dati un semn sa va pun in legatura cu amicul care il are

Poze https://photos.google.com/share/AF1QipOC1f7dkdndBCKP2oCrueiXMeApylal66fUWLZ3lFookq5XQSaHeYhWXZV6wFFqOA?key=dlpMQmlMUlB2ZlZoR0c1MTkxWnlUY21UQkFfczRR

post-40715-0-98284700-1452073982_thumb.jpg

Link spre comentariu