mish Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 ziua si beku mhai desmodromicilor, in ultima perioada imi papa filamentul de pozitie din stop. ok, poate sunt si becurile proaste dar parca prea e mana lu' necuratu. aveti idee de la ce-ar putea fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 ar77scv, pune-i baterie de 16 amperi. ducati e celebru prin electrica lui "perfectă", nu-l mai ajuta Âşi tu cu o baterie mai mică. Hello..... mai vine cineva la academie miercuri seara???? hai ca maine cica e frumos..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar77scv Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 ar77scv, pune-i baterie de 16 amperi. ducati e celebru prin electrica lui "perfectă", nu-l mai ajuta Âşi tu cu o baterie mai mică. cu riscul de a parea insistent si poate chiar innervant,daca pun macar de 12v 14ah cred ca nu cade cerul,nu? sau? astept orice coment de la oricare dintre voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Hello..... mai vine cineva la academie miercuri seara???? hai ca maine cica e frumos..... vin eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 cu riscul de a parea insistent si poate chiar innervant,daca pun macar de 12v 14ah cred ca nu cade cerul,nu?sau? astept orice coment de la oricare dintre voi Pune de 16ah. Nu te complica cu alte valori, trebuie sa intelegi ca pentru 16 a fost construita...cu 16 o sa mearga. Altfel dai in alte probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Raspund si eu prezent la academie deseara. Pe la orele 19:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Raspund si eu prezent la academie deseara. Pe la orele 19:00. si eu tot pe la 19:00 bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 salut am o intrebare . este posibil daca scot fisa de la o bujie sa nu mi se reduca rpm la jumate (se reduce de la 1300 la 1000), asa arata si la celalalt cilindru.mobra este un ducati monster 750 1996. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 E normal . In alta ordine de idei , eu nu pot ajunge diseara . Deabea maine pot sa-mi iau piesa de la posta si sa-mi fac motoru` . Have funn ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 salut am o intrebare .este posibil daca scot fisa de la o bujie sa nu mi se reduca rpm la jumate (se reduce de la 1300 la 1000), asa arata si la celalalt cilindru.mobra este un ducati monster 750 1996. e normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) salutare, postez cateva poze de la intalnirea de aseara din academie, o zi buna si asfalt uscat, Editat Aprilie 21, 2011 de Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Frumoase poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Da, faine poze. Multumim ca ne mai faci reclama, Kindere. Poate asa reusim sa mai strangem lume la intalnire. Ca 10 motorete la sfarsit de aprilie mi se pare inca subtirel... In alta ordine de idei, se mai baga cineva la un drum spre mare sambata? Deocamdata am fi eu si mish. Alti doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 hai ma ca s-a strans o mana de mobre - am numarat vreo 9. nu stiu cum era inainte, dar pentru in inceput de sezon pare promitator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Daca veniti la mare da-ti un semn si iesim la un suc!!!!in alta ordine de idei am iesit azi pt prima oara cu monsterul pe anu asta si de altfel prima oara in viata mea pe monster...ce sa zic...sunt foarte incantat....motoreta merge f bine....dar am o mica problema....parca nu prea vrea sa stea la relanti merge ce merge si parca da sa moara si al un moment dat chiar moare....care ar fi problema? tin sa precizez ca bujiile sunt noi si carburatoarele le-am curatat si reglat acum cam o luna jumate...ce suspectati? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Daca veniti la mare da-ti un semn si iesim la un suc!!!!in alta ordine de idei am iesit azi pt prima oara cu monsterul pe anu asta si de altfel prima oara in viata mea pe monster...ce sa zic...sunt foarte incantat....motoreta merge f bine....dar am o mica problema....parca nu prea vrea sa stea la relanti merge ce merge si parca da sa moara si al un moment dat chiar moare....care ar fi problema?tin sa precizez ca bujiile sunt noi si carburatoarele le-am curatat si reglat acum cam o luna jumate...ce suspectati? multumesc suspectez ca ar fi membranele din carburator din ce an e mobra si cati km reali are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 mobra e 1998.....km reali nu stiu...in bord are 26000km parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 ati fost cativa aseara.. @PzKpfW sapt asta/viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Anunt : L-am convins pe un preten sa se apuce de facut carene din mase plastice carbon si alte facaturi dastea. Pentru cine vrea sa mai cosmetizeze motorul sa ma anunte. Preturile nu sunt mari (un capac de ambreaj uscat ajunge pe la 150ron). Poate fac rost de codita de sub monster ca sa vedem cat costa si aia. Tipul poate face si carene foarte usoare, nu trebuie decat originalul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 mobra e 1998.....km reali nu stiu...in bord are 26000km parca 26000km parca din '98 In fine, nu conteaza km cat conteaza anii, membranele imbatranesc ca sunt din cauciuc. Si la mine avea acelaesi simptome, pana cand nu a mai mers deloc. Am schimbat membranele si a mers f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Salutare!Cu aproximatie,cat au costat membranele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Salutare!Cu aproximatie,cat au costat membranele? avand in vedere ca la reprezentanta sunt 1100 lei ambele, am preferat sa iau un carburator intreg cu aproximativ 270 lei din care am luat membranele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 nu pot sa cred ca nu gasesc membrane noi la un pret decent....nu originale desigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 nu pot sa cred ca nu gasesc membrane noi la un pret decent....nu originale desigur... Am carburatoare in stare foarte buna cu membrane ca noi la 100 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 nu pot sa cred ca nu gasesc membrane noi la un pret decent....nu originale desigur... ba poti carburatorul de pe monster este folosit si pe alte motociclete si binenteles ca pentru acele motociclete sunt mai ieftine membranele, in jur de 200 - 300 ron perechea a mai fost explicat fenomenul de un user de pe monster lounge mai deataliat, dar tre sa cauti atent prin toate posturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate