Cosmin CCP Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Salut! Proaspat propietar de monster 600 (fostul motor al lui kindaru -> trecut pe la Sebi -> acum al meu) , am facut fo 100km prin oras si... nu prea 'trage': - am verificat bujiile, aia din fata e maron-ish ( semn ca arde ok) iar cea de sus e neagra-ish (gen uda). din 'vasta' mea experienta eu cred ca e ori de la avans, ori de la carburatie (sincronizare carburatoare?!). parca miroase si a benzina pe toba dreapta (aia corespunde cilindrului superior?). - de la ce poate sa fie? - cum se poate rezolva? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 salutare,iata verisunea mea EVO pentru monsterul 796, multumita prietenului si vecinului meu Claudiu care poate fii contactat pentru diverse treburi precum vopsitorie si carenaje pe adresa xtrem.airbrush@gmail.com sau la tel 0723391261 (feedback gasiti pe forumul pro-bike, tipul este din Bucuresti). seara placuta, foarte frumoasa, dar nu inteleg cum de te-au lasat astia de la reprezentanta sa-i schimbi look-ul?!...sau nu are treaba vopsitul cu garantia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Da bre Kindere. Arata intr-un mare fel. Sa te bucuri de noul look. Dar niste poze mai mari ar merge, sa ne clatim ochii mai bine Ori asta, ori o iesire in week-end sa vedem spoiala noua pe viu. Mai precis, un drum pana la mare. Suntem deja cativa. Te bagi? Buna, buna..... Cine merge la mare??? cand faceti drumul? doar duminica sau de maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 vervega_eusebio - ar fi culmea sa nu te lase garantia sa schimbi coloritul vehicului, mai ales ca e vorba de suprafete de plastic - deci nu se pune problema de garantie impotriva coroziunii. mada_ykyS4 - plecam maine la orele 09:00 de la Academie si ne intoarcem duminica. Esti binevenita, bineinteles La fel si alti doritori care vor sa ni se alature. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Revin, poate a mai auzit cineva /index.php?showtopic=658652 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 plecam maine la orele 09:00 de la Academie si ne intoarcem duminica. Esti binevenita, bineinteles Cine merge, o destinatie anume (gen vama ?), aveti cazare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 baieti cand ajungeti la constanta suna-ti si la numaru asta....0749515517......sa facem o plimbarica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Cine merge, o destinatie anume (gen vama ?), aveti cazare ? DAca ajungeti in vama, pescuiti-ma de acolo telefonic la o bere. Mesaj completat Revin, poate a mai auzit cineva /index.php?showtopic=658652 Incearca la baiatul asta sa ti faca alta. 0733863516, spune i ca te am trimis eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 th30nly0n3 - deocamdata sigur: eu, mish, BoogA si un prieten de-al lui care nu stiu daca are cont pe aici, toti calare pe monstrii. E posibil sa mai vina si vreo 1-2 cu japoneze. Destinatia in principiu e Vama Veche. Cazare nu avem deci e posibil sa dormim prin 2 Mai.. sau undeva pe acolo. Alexutza - noi doar trecem prin Constanta. Daca vrei vino cu noi pana spre Vama. Am notat nr-ul. Te sun eu de pe drum. ZaiR - te sunam si pe tine cand ajungem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Nu vrei sa pui toate linkurile cu magazine utile pe blog? fa-te cu un mail la mine cu toat epe care le ai si le urc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Nu vrei sa pui toate linkurile cu magazine utile pe blog? fa-te cu un mail la mine cu toat epe care le ai si le urc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 deocamdata sigur: eu, mish, BoogA si un prieten de-al lui care nu stiu daca are cont pe aici, toti calare pe monstrii. E posibil sa mai vina si vreo 1-2 cu japoneze. Destinatia in principiu e Vama Veche. Cazare nu avem deci e posibil sa dormim prin 2 Mai.. sau undeva pe acolo. Nu mai stau pana maine, m-a corupt Zair si merg cu el din seara asta, ne vedem maine la o berica in vama Asfalt uscat si drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Care din ciorbisti mai pot da relatii despre magazine cu bunuri ducati, sa va afisati cu lista la nenea Sinner. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 th30nly0n3, ZaiR mai plecati ma in seara asta? Faceti baie de pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 th30nly0n3 - deocamdata sigur: eu, mish, BoogA si un prieten de-al lui care nu stiu daca are cont pe aici, toti calare pe monstrii. E posibil sa mai vina si vreo 1-2 cu japoneze. Destinatia in principiu e Vama Veche. Cazare nu avem deci e posibil sa dormim prin 2 Mai.. sau undeva pe acolo. Alexutza - noi doar trecem prin Constanta. Daca vrei vino cu noi pana spre Vama. Am notat nr-ul. Te sun eu de pe drum. ZaiR - te sunam si pe tine cand ajungem. vin si eu cu masina si sotia in vama, poate ne vedem toti la o bere, asfalt uscat, PS astazi ploaia m-a dovedit pe dn1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 vin si eu cu masina si sotia in vama,poate ne vedem toti la o bere, asfalt uscat, PS astazi ploaia m-a dovedit pe dn1 ne vedem acolo, facem o masa mare, grade multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 baieti ams i eu o intrebare...poate stupida.....cum va spalati voi motoretele???am inteles ca o poti spala la orice spalatorie...mie ins imi este frica de jetul ala puternic de apa pe langa buji.....sau de cum o sa reactioneze plasticele la spuma aia cu care dau ei pe ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gramada04 Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 baieti ams i eu o intrebare...poate stupida.....cum va spalati voi motoretele???am inteles ca o poti spala la orice spalatorie...mie ins imi este frica de jetul ala puternic de apa pe langa buji.....sau de cum o sa reactioneze plasticele la spuma aia cu care dau ei pe ea.... WD40 , periuta, jet de apa cu debit normal. Nu cred ca recomanda cineva jetul de la spalatorie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gramada04 Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 baieti ams i eu o intrebare...poate stupida.....cum va spalati voi motoretele???am inteles ca o poti spala la orice spalatorie...mie ins imi este frica de jetul ala puternic de apa pe langa buji.....sau de cum o sa reactioneze plasticele la spuma aia cu care dau ei pe ea.... WD40 , periuta, jet de apa cu debit normal. Nu cred ca recomanda cineva jetul de la spalatorie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 Nu e o intrebare stupida. Multi nu o pun si fac cum ii taie capul. Cu spuma nu ar trebui sa ai probleme, cu jetul e posibil. Si nu pe blocul motor in sine (ala e simplu si nu prea are ce sa se strice), ci la partea electrica (fire instrumente, etc.). Teoretic e recomandat sa nu speli niciodata motocicleta la jet. Practic, daca nu ai o curte si un furtun (sau un prieten cu asa ceva), cateodata nu prea ai de ales. Personal iti recomand sa mergi la spalatoriile de la benzinariile OMV, la cele care au "self service" ca sa poti sa dai tu cu jetul. Daca dai cu atentie (incet, de la distanta) e OK. Doua note totusi: 1 - spalatul asta e "in caz de nevoie", ca sa nu stea motoreta jegoasa. Un spalat serios se va face tot manual, cu galeata, sampon, burete, motorina si mult timp la dispozitie (ca sa speli calumea un Monster ai nevoie de cel putin 2 ore). 2 - indiferent cum si unde speli motocicleta, las-o intai sa se raceasca. Daca ai mers mult si s-a incins, las-o 20-30 min. Daca ai mers putin (cativa km), 10-15 min ar trebui sa ajunga. Nu e de gluma cu socul termic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 exact la asta ma gandeam si eu....la electrica...mai ales la buji care din experienta proprie sunt foarte pretentioase.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 si nu in ultimul rand, las-o sa se usuce cateva ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 si nu in ultimul rand, las-o sa se usuce cateva ore Deci .. 30 min sa se raceasca, 2 ore spalat, cateva ore sa se usuce .. rezonabil )) Eu am spalat monstrul la diferite spalatorii din Bucuresti dar intotdeauna am manuit eu furtunul. Cu atentie sporita la orientarea jetului protejand partea electrica, bordul, partea de sub rezervor si lantul .. nu am avut niciodata probleme. Cu toate astea sunt deacord ca spalarea adevarata a unui monster se face "manual" si .. dureaza .. dar eu unul prefer sa ma plimb in timpul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 Cu toate astea sunt deacord ca spalarea adevarata a unui monster se face "manual" si .. dureaza .. dar eu unul prefer sa ma plimb in timpul ala Motivul pentru care mobra mea este 90% din timp jegoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate