Alecsx110 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Mă înclin respectuos în acest caz. Știam că jocul la supape se reglează. Se pare că la sistemul desmodromic nu se poate. TIL... Cum așa? Care e logica? Well, daca as fi stiut... )), pareri si pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Singurul avantaj al carburației este relativa simplitate a sistemului. Pe scurt, dacă se strică un carburator, îl repari sau îl înlocuiești și pleci mai departe. Dacă ai probleme la sistemul de injecție, în schimb...Acestea fiind zise, nu am auzit/citi despre probleme majore la injecția de pe motoarele desmodue. Iar ca avantaje față de carburație ai lipsa sincronizărilor regulate, consumul mai mic, puterea mai mare, etc.Chiar și dacă scoți carburația (ca sistem) din discuție, cu 1500€ vei cumpăra un Ducati Monster de acum vreo 20 de ani. Ești sigur că vrei așa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsx110 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Singurul avantaj al carburației este relativa simplitate a sistemului. Pe scurt, dacă se strică un carburator, îl repari sau îl înlocuiești și pleci mai departe. Dacă ai probleme la sistemul de injecție, în schimb... Acestea fiind zise, nu am auzit/citi despre probleme majore la injecția de pe motoarele desmodue. Iar ca avantaje față de carburație ai lipsa sincronizărilor regulate, consumul mai mic, puterea mai mare, etc. Chiar și dacă scoți carburația (ca sistem) din discuție, cu 1500€ vei cumpăra un Ducati Monster de acum vreo 20 de ani. Ești sigur că vrei așa ceva? Ca prim motor, sincer as prefera unul de care sa nu imi para rau. Plus ca am un vis de al transforma dupa un an in cafe racer dar e doar un vis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Mă înclin respectuos în acest caz. Știam că jocul la supape se reglează. Se pare că la sistemul desmodromic nu se poate. TIL... Omul cat traieste... Mai iesim si noi la o bere? Ca prim motor, sincer as prefera unul de care sa nu imi para rau. Plus ca am un vis de al transforma dupa un an in cafe racer dar e doar un vis ) Si eu sunt de aceeasi parere cu @PzKpfW. Din punctul meu de vedere primul motor trebuie sa fie unul de care sa te poti bucura la plimbari si nu unul care iti face tot felul de probleme din cauza vechimii dar, bineinteles, este decizia ta. Ca si costuri de intretinere sa stii ca nu sunt diferente notabile intre carb si ie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Omul cat traieste... Mai iesim si noi la o bere? Apăi ieșim, cum de nu Mâine, poimâine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Apăi ieșim, cum de nu Mâine, poimâine... O bere ar merge zau! Dati si voie de-o veste, aici sau pe grupul halalalt unde e mai mult activitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Dati si voie de-o veste, aici sau pe grupul halalalt unde e mai mult activitate Eu nu mai cunosc (am acces la) altceva. Stau cuminte aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Salut baieti, Ceva pareri legate de cei de la sermoto sau motomus? Vreau sa iau un monster ca primul motor si as merge pe una dintre variantele astea. Bugetul se invarte in jurul la 1500 de euro. Despre sermoto e plin si ,,motociclismul,, de parare ,,bune,,! De la motomus stiu 3 scutere (1burgman, si 2 aprilia leonardo dintre care unul al meu). Nu sunt chiar impecabile cum iti zice la telefon dar sunt destul de seriosi. De la motomus as mai cumpara dar doar daca vad eu cu ochii mei utilajul. Ca prim motor este ideal monsterul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 silvik - ms mult de reply. O vulcanizare unde stiu aia ce fac stiti ? am fost sfatuit sa merg la una din militari (am uitat cum se numeste) undeva la iesirea pe autostrada, dar ultima oara cand am fost acolo nu prea mi au placut baietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Recomand cu caldura: http://www.autoagusta.ro/ Eu acolo mi-am schimbat ultimele doua randuri de cauciucuri si inclusiv rezolvat doua pene. Patronul e dedicat meseriei si are toate sculele potrivite (inclusiv stander pentru bascula mono-brat; si adaptor mare de desfacut rotile astea de ducati). Din nou, recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 perfect, multumesc mult de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simona Agheorgheoaie Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Buna! Pot sa ma laud si eu cu Monsterul meu aici? Nu de alta, dar mi-am zapacit prietenii deja. ) Noua mandra posesoare a unui Ducati Monster 620 2003. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Buna! Pot sa ma laud si eu cu Monsterul meu aici? Nu de alta, dar mi-am zapacit prietenii deja. ) Noua mandra posesoare a unui Ducati Monster 620 2003. Felicitări pentru alegere și achiziție Personal am și o anumită afecțiune pentru schema asta de culori (Senna). Ceva deosebit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simona Agheorgheoaie Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Felicitări pentru alegere și achiziție Personal am și o anumită afecțiune pentru schema asta de culori (Senna). Ceva deosebit. Multumeeesc! A fost dragoste la prima vedere, asa ca pentru mine e foarte deosebita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Felicitari pentru achizitie! Sa te poarte cu bine pe toate drumurile alese.Schema Senna, la fel, parere personala e za best Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simona Agheorgheoaie Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Felicitari pentru achizitie! Sa te poarte cu bine pe toate drumurile alese. Schema Senna, la fel, parere personala e za best Multumesc frumos! Da, din cate combinatii de culori am vazut, asta mi-a placut cel mai mult. Dar ma gandeam ca poate din cauza ca e a mea si o vad eu cea mai frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Missed one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simona Agheorgheoaie Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Imi place sa fie mai indrazneata, mai naked.) Tot a mea e baza. Eh, ce ziceam?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 bun venit pe canapeaua monsterista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simona Agheorgheoaie Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 bun venit pe canapeaua monsterista. Bine v-am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 You kinky bastard! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simona Agheorgheoaie Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 )) Aici vorbim de motoare. Am inteles ca trebuie sa fiu cat mai protejata. Sa am echipament bun. Nu prea se pupa siguranta cu naked-ul in cazul meu. Indrazneala merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Missed one Îmi cer scuze Nu a fost omisie voluntară, chiar nu știam că s-a făcut și SS Senna. Dar arată la fel de bine ca celelalte. Te bagi la o revopsire totală? Dacă ai de gând să ții motocicleta câțiva ani, cred că merită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Te bagi la o revopsire totală? Dacă ai de gând să ții motocicleta câțiva ani, cred că merită. Revopsire totala......?! Hmm, chiar nu am cugetat spre asemenea decizii pana in momentul asta probabil si pentru ca moto are vopseaua si carenele originale in stare chiar buna pentru varsta ei. De tinut, cred ca o sa o mai tin cel putin anul asta si urmatorul, dar dupa asta, nu garantez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate