mish Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 ar fi amatori pt o iesire weekendu' viitor? stiu eu unul cu monstru cu doo faruri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 @paul daca e din aia tuguiata, nu prea ma ajuta, dar daca ai 2, facem o combinatie! @mish tinem legatura;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 De iesit, cu parere de rau spun ca nu pot in week-end-ul asta. Deh, muncesc pentru castigarea painii cea de toate zilele. Si a mea, si a motoretei. Week-end-ul viitor, in schimb, daca nu e ca-ca-tor de frig, spun prezent la o serpentina, ceva.. probabil o Cheia, sau pe-acolo (e fain si Targu Secuiesc-Onesti, dar e mai departe). Si la academie ajung tot saptamana viitoare. Tot din cauza [locului unde te duci sa dai cu harletzu' pentru bani] n-am ajuns nici saptamana asta. Dar miercurea care vine mi-am luat liber. Cu cap(u). PeSeu: ducatistu' cu Monster cu doi ochi e invitat sa incalece pe un s4r cand vrea.. doar sa anunte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 a fost fain la academie aseara zaire, nu? erai singurul ducatist, nici capu nu te durea. in rest, un bemveu, un hondeu si un derbedeu cu bicicleta. asta a mai ramas din monster lounge. halal sa ne fie. eu zic sa votam inchiderea topicului. Singurul cu monster de miercuri il saluta pe cel cu bicicleta respectuos. Trebuia sa mai stea un pic sa-l salute live. Miercurea viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 24, 2010 Autor Share Postat Septembrie 24, 2010 tetea, ai o bere de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 S-a dar drumu la ducatiblo.ro dupa ce romanismele si-au facut de cap.. iar. Lucrez deja la un redesign, si ma tot agit, dar voi.. slab slab.. tot la forum la dobrescu place sa stati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 sambata-duminica (2-3 oct) un drum p cheia, daca e vremea buna, daca nu, macar cv p langa buc.. amatori? Mesaj completat nu va-nghesuiti, e loc destul ! :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 28, 2010 Autor Share Postat Septembrie 28, 2010 vrea vreunu azi sa se dea cu mobra in gasca pana la ruse? mai pe la 16.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 domilor are cineva in plus un surub de amestec de pe carburator , sau are cunostinta de unde as putea face rost de unul . va multumesc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 29, 2010 Autor Share Postat Septembrie 29, 2010 am eu ma uratule, treci diseara pe la garaj si il ai. suna-ma la 0753.379.594 sa iti explic cum ajungi. atentie: intrarea in garaj se face cu doua beri timisoareana in mana. in alta ordine de idile, monster lounge teveu va prezinta ultima aratare video - plimbare biciclistica cu motociclisti: niculae (editor de imagini cu tricou rosu, in conditii motorizate calare pe bemveu geseu 650eu), fănuță (arhitect fara de constructii, dar dibaci la mesterit seveul din dotare) si eu (priceput la toate si la nimic, de fapt) ps. sa dati cu urechea si pe versurile din cantecul de pe film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 cam slabutz..ma asteptam si eu la niste giumbuslucuri noi. Nu mers pe o roata,nu genunchi jos..ce e asta?!?!? PS:mi a picat fisa, e pregatirea de toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 29, 2010 Autor Share Postat Septembrie 29, 2010 coae boss, imaginile is din primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 avand in vedere vremea, e cineva deseara la academie? sa stiu sa nu bat drumu degeaba sa stau singur langa statuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 a fost cineva? Mesaj completat a fost cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 eu nu. cum nu s-a inghesuit lumea sa zica nimic si cum afara a fost o vreme mirifica de toamna, am preferat sa nu ma ud ca sa stau langa statuie.. probabil singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 deci se baga cineva la o cheia in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 (editat) clip cu monstrul meu inainte sa devina "doppio" http://vimeo.com/15403356 Editat Septembrie 30, 2010 de mish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 deci se baga cineva la o cheia in weekend? daca e vremea buna, si mai departe .... ma bag si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 cred ca ma bag si eu cu un amic. dar din pacate, noi nu putem pleca inainte de orele 14:00 - munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 cred ca ma bag si eu cu un amic. dar din pacate, noi nu putem pleca inainte de orele 14:00 - munca e bine si atunci, ca si eu am treaba dimineatza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 nu ma deranjeaza ora 2, atata timp cat nu venim noaptea inapoi eu aveam de gand sa ajungem pana la bv ! Mesaj completat hai sa ne auzim la un telefon, merge mai repede.. 0749267808 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 DONEZ urmatoarea "pesa" : levier/maner ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 3, 2010 Autor Share Postat Octombrie 3, 2010 băh, să mă cauți Âşi pe mine când te decizi dă donezi tobele alea roads. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 VAND 2 TOBE (STAND UP) DE CARBON ROADS ITALIA 200 EURO AM NEVOIE DE BANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 3, 2010 Autor Share Postat Octombrie 3, 2010 iti dau eu 100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate