PzKpfW Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Buna! Mai primiti in comunitate un monsterel? Dacă schimbi poza de la avatar, oricând. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Dacă schimbi poza de la avatar, oricând. miai furat postul adica ai fost mai rapid )) urez bien venue noului venit ))) sa aveti plimbare placuta in weekend baieti...si eu ma duc in plimbare in weekend destinatia amsterdam...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Dacă schimbi poza de la avatar, oricând. Mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 senzational asa ceva nu am mai vazuut.....misto dorule lai depasit pe bayliss asta da intamplare nu, doru era cu un tur in urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 sa aveti plimbare placuta in weekend baieti...si eu ma duc in plimbare in weekend destinatia amsterdam...bafta Multam fain Buggy si tie asfalt uscat si ai grija sa nu te afumi prea tare nu, doru era cu un tur in urma. Invidia .. roade cauciucurile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Multam fain Buggy si tie asfalt uscat si ai grija sa nu te afumi prea tare Invidia .. roade cauciucurile ) sa afum tobele sau ce...))...tu sa te plimbi frumos cum am mai zis ca ai frumusete de motoreta ...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Invidia .. roade cauciucurile ) daaaaa, ie ofticosi uamini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 (editat) Buna! Mai primiti in comunitate un monsterel? Ai luat bacu' ? Editat August 3, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobalt Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 (editat) Salutare, Tocmai am luat permisul si sunt in cautare de un motor pentru incepatori. 25 ani , 1.84 , 84 kg. Ma atrage monsterul foarte mult ca aspect iar puterea mi se pare exact cat e nevoie, nici prea mult nici prea putin. Am o intrebare in schimb pentru posesorii de monster. Pozitia pasagerului pare destul de incomoda (va rog sa confirmati), se pot face modificari ? adaugare de manere sau orice altceva care ar putea ajuta pasagerul sa se tina mai bine ? Editat August 3, 2012 de cobalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Sfatul meu e sa lasi pasagerul la inceput eu tocmai ce m-am imprastiat aseara cu pasager cu tot cu monsterica . E posibil sa ti se para micuta la inaltime, eu am 1.80 si 75 kg imi vine ca o manusa, dar deja cand esti mai maricel arati caraghios si nu te poti tine cu genunchi de rezervor, vorba aia probeaza si vei vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobalt Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Nu am de gand sa iau pasager la inceput, dar trebuie sa ma gandesc si pentru viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Pozitia pasagerului pe monsterica poate fi putin incomoda, mai ales la drumuri lungi. Din cate am invatat, pasagerul trebuie sa se tina de tine sau sa se sprijine de rezervor. Nu cred sa se poata monta manere suplimentare, poate doar un dispozitiv deasupra rezervorului in care sa-si propteasca pasagerul palmele, insa nu sunt sigur. Iti voi spune eu dupa weekend cum s-a simtit pasagera la intoarcere de pe Transalpina Transfagarasean etc, aprox 900 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Monster-ul nu e mobră de plimbat pasager. E motocicletă de egoist. Dai scărițele de pasager jos, pui capac monopost și ai scăpat de o grijă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 (editat) Pozitia pasagerului pare destul de incomoda (va rog sa confirmati), se pot face modificari ? adaugare de manere sau orice altceva care ar putea ajuta pasagerul sa se tina mai bine ? R: Honda Goldwin. Nu am de gand sa iau pasager la inceput, dar trebuie sa ma gandesc si pentru viitor. Mai bine te-ai gandi la benzina.. nu la pasager. Pozitia pasagerului pe monsterica poate fi putin incomoda, mai ales la drumuri lungi. Din cate am invatat, pasagerul trebuie sa se tina de tine sau sa se sprijine de rezervor. Nu cred sa se poata monta manere suplimentare, poate doar un dispozitiv deasupra rezervorului in care sa-si propteasca pasagerul palmele, insa nu sunt sigur. Iti voi spune eu dupa weekend cum s-a simtit pasagera la intoarcere de pe Transalpina Transfagarasean etc, aprox 900 km Pe genu : Daca n-ai greutati.. iti cumperi Editat August 3, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobalt Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 (editat) Monster-ul nu e mobră de plimbat pasager. E motocicletă de egoist. Dai scărițele de pasager jos, pui capac monopost și ai scăpat de o grijă. Nu am intrebat asta dar mersi pentru raspuns, este de un real ajutor R: Honda Goldwin. Mai bine te-ai gandi la benzina.. nu la pasager. Pe genu : Daca n-ai greutati.. iti cumperi Nu am inteles nimic... ce treaba are benzina ? goldwin ? in fine .... Pozitia pasagerului pe monsterica poate fi putin incomoda, mai ales la drumuri lungi. Din cate am invatat, pasagerul trebuie sa se tina de tine sau sa se sprijine de rezervor. Nu cred sa se poata monta manere suplimentare, poate doar un dispozitiv deasupra rezervorului in care sa-si propteasca pasagerul palmele, insa nu sunt sigur. Iti voi spune eu dupa weekend cum s-a simtit pasagera la intoarcere de pe Transalpina Transfagarasean etc, aprox 900 km Ms pentru raspuns, drum bun si astept pareri la intoarcere Editat August 3, 2012 de cobalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Salutare, Tocmai am luat permisul si sunt in cautare de un motor pentru incepatori. 25 ani , 1.84 , 84 kg. Ma atrage monsterul foarte mult ca aspect iar puterea mi se pare exact cat e nevoie, nici prea mult nici prea putin. Am o intrebare in schimb pentru posesorii de monster. Pozitia pasagerului pare destul de incomoda (va rog sa confirmati), se pot face modificari ? adaugare de manere sau orice altceva care ar putea ajuta pasagerul sa se tina mai bine ? Astea ar fi o varianta link Don't feed the trolls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 @ cobalt - Zair probabil se referea la Goldwin, in sensu ca daca vrei ceva confortabil etc sa treci la un Goldwin, nu la Monster. In ce priveste egoismul monsterului, ii dau dreptate lu PzKpfW Dar pt o plimbare scurta de genu Bucuresti - Cheia si inapoi e ok . @ Zair - in ceea ce priveste greutatile, sunt obisnuit cu ele, si alea fizice de ridicat si impins, si alea ale vietii Iar daca vine vorba de asemanarea greutate = femeie, pe alea nu voi da bani in viata vietilor, amin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Se potriveste numai pe modelele noi de monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Nu am intrebat asta dar mersi pentru raspuns, este de un real ajutor (...) Gigele, ce nu înțelegi? Nu e mobră de cărat pasageri. Dacă vrei să plimbi 3.14zde ai greșit: pune mâna și ia-ți un touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 3, 2012 Autor Share Postat August 3, 2012 angele eÂşti bhou dacă eÂşti de părere că pizhdele preferă touringuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 angele eÂşti bhou dacă eÂşti de părere că pizhdele preferă touringuri Bă da' i-o phizdă să mă gândesc ce le place lor și ce nu? Eu am vorbit din perspectiva rider-ului. Sau tu mergi în spate de obicei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Cata iubire....dar cata tandrete...dar vai Faceti dragoste baieti, nu razboi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 ba las-o dreacu, e GoldwinG, cu g de la grijanie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Salutare, Tocmai am luat permisul si sunt in cautare de un motor pentru incepatori. 25 ani , 1.84 , 84 kg. Ma atrage monsterul foarte mult ca aspect iar puterea mi se pare exact cat e nevoie, nici prea mult nici prea putin. Am o intrebare in schimb pentru posesorii de monster. Pozitia pasagerului pare destul de incomoda (va rog sa confirmati), se pot face modificari ? adaugare de manere sau orice altceva care ar putea ajuta pasagerul sa se tina mai bine ? Uite ce-ti trebuie tie /index.php?/topic/681484-vand-ducati-monster-620-ie-negru-mat-din-2002/page__gopid__3192523#entry3192523 Am mers si cu pasager pe distante relativ medii (300 - 400 km) si nu s-a plans f tare, nu e cea mai comoda pozitie dar nici cea mai incomoda, e relativ OK. Oricum, dupa cum s-a mai zis, ca incepator, e ultima ta problema. Chiar daca pare reclama, 620-ul este motoreta ideala pentru incepatori (iarta multe greseli) si faza faina e ca odata ce ai prins ceva experienta, nu trebuie sa o schimbi imediat, are potential si pentru un mers mai agresiv .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Paulica, sa-mi bag pewla...tot timpul postezi aceleasi remarci cu 2 sec inaintea mea :)de-aia te iubesc mah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate