silvik1313 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 (editat) Desmo Riders la un suc prin Snagov si la o chiftea suedeza la Ikea Editat Octombrie 1, 2012 de silvik1313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Desmo Riders la un suc prin Snagov si la o chiftea suedeza la Ikea Data viitoare dati si voi un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Scuze, eu am fost "deturnat" din drum, eram pe langa Oltenita cu traseul asta in cap, dar l-am abandonat si m-am intors in Bucuresti Daca mai tine vremea cu noi, poate facem o iesire in weekendul care vine. Alte idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Scuze, eu am fost "deturnat" din drum, eram pe langa Oltenita cu traseul Daca mai tine vremea cu noi, poate facem o iesire in weekendul care vine. Alte idei? In primul rand nici noi nu ne-am gandit ca vom face un traseu atat de lung si de extenuant....sa ajungi rupt de oboseala pana la Snagov...sa stai la masa(nici n-am mancat de obositi ce eram)...doar am baut o cafea sa ne revenim ....dupa care am plecat iar intr-o lunga calatorie...dar am rezistat doar pana la noul "Il Passo" de pe DN1- IKEAAAAA!!!!!...unde cu greu am urcat pana la restaurant si am mancat si noi ceva:)))) Cea mai tare iesire ducatista ever..... data viitoare.....clar postam cu o saptamana inainte o astfel de iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Sa nu uitam si de pauza de cafea din Petromul de la Miorita un fel de OMV Valenii de Munte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 ducati monster diesel nu e pe motorina! http://www.twowheelsblog.com/post/17089/nicky-hayden-and-stefano-rosso-and-the-ducati-monster-diesel o ironie mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
integrale_awd Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 @silvik1313 - pune pozele de la piatra arsa. poate la alea nu vom mai fi apostrofati ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Scuze, eu am fost "deturnat" din drum, Te-am iertat ! data viitoare.....clar postam cu o saptamana inainte o astfel de iesire Pe tine nu ! ducati monster diesel nu e pe motorina! Ce?!?! Nu pot sa cred, l-am comandat special pentru ca e pe motorina, ma tu esti sigur, nu pacali lumea ca distrugi vise ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 (editat) La cererea publicului: Este super tare traseul, din pacate nu am mai multe imagini. Editat Octombrie 1, 2012 de silvik1313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Pe tine nu ! I can live with that!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
integrale_awd Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 La cererea publicului: Este super tare traseul, din pacate nu am mai multe imagini. GRACIAS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Pe tine nu ! I can live with that!!!! Hai fie, te iert si pe tine .. da' sa nu se mai intample ! Ia uite idee de logo .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 salutare, la multi ani ducati monster http://www.moto.it/news/ducati-monster-buon-compleanno.html asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Data viitoare dati si voi un semn Scuze, eu am fost "deturnat" din drum, eram pe langa Oltenita cu traseul asta in cap, dar l-am abandonat si m-am intors in Bucuresti Daca mai tine vremea cu noi, poate facem o iesire in weekendul care vine. Alte idei? Nici nu eram la Oltenita ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Romanian Ducati DesmoRiders to World Ducati Week 2012 Day 2: Pozarevac, Serbia - Kotor, Montenegro http://www.youtube.com/watch?v=T3vm-mKNr4E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Hai fie, te iert si pe tine .. da' sa nu se mai intample ! Ia uite idee de logo .. Frumoasa grafica, multumim ... Pe asta mi l-as face tatuaj Ne vedem maine la academie corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Frumoasa grafica, multumim ... Pe asta mi l-as face tatuaj Ne vedem maine la academie corect? Nu e creatie proprie, l-am gasit pe net .. Dap, maine la academie sa traiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Nici nu eram la Oltenita ) Tu parca bagasei motoreta la iernat Ce sa mai, maine sa veniti cu pietre la Academie sa dati dupa noi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Pietre? Eu stau doar daca se arunca cu euro, fara numar fara numar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Pietre? Eu stau doar daca se arunca cu euro, fara numar fara numar... Asta poate la intalnirea manelistilor unde chiar ar trebui inlocuiti euro cu pietre .. cat mai mari La academie aruncam eventual cu pinioane, pistoane, ambreiaje, lanturi, supape, .. etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 (editat) Asta poate la intalnirea manelistilor unde chiar ar trebui inlocuiti euro cu pietre .. cat mai mari La academie aruncam eventual cu pinioane, pistoane, ambreiaje, lanturi, supape, .. etc pe principiul......"Ai manele-n casti si aur pe degete; Cand traversezi regulamentar, eu te calc pe trecere." Editat Octombrie 2, 2012 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Ce aveti fratilor ? V-ati tacanit complet ? Cum sa aruncati cu pinioane, pistoane, ambreiaje, lanturi, supape ? Chiar asa dati pe afara de atatea piese ? Besides, viata fara manele este trist si pustiu.... ce oameni rai domne, n-am vazut asa ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 (editat) La Multi Ani!!!...monsterelor pe care le detineti si voua binteles...20 de ani de monster este deja baiat mare )))...tineti o tot asa... Editat Octombrie 2, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Ce aveti fratilor ? V-ati tacanit complet ? Cum sa aruncati cu pinioane, pistoane, ambreiaje, lanturi, supape ? Chiar asa dati pe afara de atatea piese ? Uzate! Am uitat sa specific ? La Multi Ani!!!...monsterelor pe care le detineti si voua binteles...20 de ani de monster este deja baiat mare )))...tineti o tot asa... Multumim, multumim ! De curiozitate, exista in tara vreun monster de 20 de ani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Nu stiu daca chiar s-au fabricat din '92. De aici inteleg ca in '92 au inceput sa il deseneze. Tot acolo scrie ca: "Ducati introduced three Monster models in its first generation: the M600, M750, and M900 (the numbers denote engine sizes). The first M900 was shipped in 1993, the M600 shipped in 1994, and finally the M750 arrived in 1996." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate