Buggy Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 eeeh stiu stiu ca am si mers pe motoreta lui inainte sa o vanda dar nu vreau sa stric tobele ori imi cumpar altele ori merg asa stock ptr drumuri lungi chiar e ok pe silent.... @zair ...vezi ca la ploiesti te asteapta tobelel alea unu e deja desfacuta:)))))....hai sa vedem ce iese din iele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 Sinnere, vreo veste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 Sinnere, vreo veste? Nu cred ca mai doarme de cateva nopti. Ar putea sa si ninga afara ca iese la o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 salutare.. nu stiti cumva cercul acela cromat de pe farul de monster se poate desprinde de pe..am reusit sa il lovesc putin cand am tras motorul la iernat.Ma gandeam ca as putea sa rezolv cu niste chit si putina vopsea:((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 salutare.. nu stiti cumva cercul acela cromat de pe farul de monster se poate desprinde de pe..am reusit sa il lovesc putin cand am tras motorul la iernat.Ma gandeam ca as putea sa rezolv cu niste chit si putina vopsea:((( Nu-l gasesti decat la Ducati pe ala. Am avut aceeasi problema. Oala, geamul si garnitura de la geam le gasesti pe farul de la BMW K75 (parca). Dar rama cromata e unica. Ia-ti far SH sau vopseste rama lovita in alta culoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 salutare.. nu stiti cumva cercul acela cromat de pe farul de monster se poate desprinde de pe..am reusit sa il lovesc putin cand am tras motorul la iernat.Ma gandeam ca as putea sa rezolv cu niste chit si putina vopsea:((( Dormi linistit.. o vei gasi la fel si maine. @zair ...vezi ca la ploiesti te asteapta tobelel alea unu e deja desfacuta:)))))....hai sa vedem ce iese din iele... O sa mi bag mana in ele .. pana la cot !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 printre certuri, batai, smardoieli si restu.....iete aicisea http://www.youtube.c...v=eeliza43Cxg#! nu se poate merge cu suono fara db killer. eu unul nu am putut. se aud exagerat de tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 @lucas ls....da se poate scoate rama cromata de la far si poti face ce vrei cu ea:)....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 Chiar.. Cum ai reusit Gixule? Simplu, am "platit " o sticla de tarie unui mester care sa-mi taie cu aparatul capacele de la tobele stoc. Rezultatul a fost cel putin incredibil, iar in caz de nevoie maxima, se pot achizitiona inca o pereche de tobe originale, sigur se gasesc ieftine pe Ebay sau la dezmebrari. Macar asta sa fie privilegiul faptului ca St-ul n-a fost cel mai iubit Ducati. Pe scurt, se aude ca un elicopter de la ralanti pana in limitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 nu se poate merge cu suono fara db killer. eu unul nu am putut. se aud exagerat de tare. prin bucuresti se poate. la drum lung e deranjant ca stiu de la a mea cand am facut bucurestiul prima data. dar m-am obisnuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 si eu merg tot cu dopuri de urechi la drum lung ) hahaha love ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Un sfert de secol de "Ducati superbikes" in imagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 prin bucuresti se poate. la drum lung e deranjant ca stiu de la a mea cand am facut bucurestiul prima data. dar m-am obisnuit. crede-ma ca nu se poate. suono am pe motor. se aud deranjant de tare fara db killer. in filmulet se aud ok dar nu cred ca a accelerat peste 3000rpm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 crede-ma ca nu se poate. suono am pe motor. se aud deranjant de tare fara db killer. in filmulet se aud ok dar nu cred ca a accelerat peste 3000rpm te referi la tobele care le aveai la Misano? sau aveai montate DB killer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 te referi la tobele care le aveai la Misano? sau aveai montate DB killer da, la misano aveau db killer. suono, pana pe la 4-5000rpm fac scandal si cu db killer insa sunetul se atenueaza direct proportional cu turatia. la turatie maxima nu se aud cu mult mai tare ca cele stock, in schimb fara db killer la turatie e jale. le-am dat jos o singura data si dupa 2 km de mers le-am montat din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 si de ce nu mi-ai zis ma ca ai db killer. ca le dadeam jos sa aud si eu ceva frumos. huoooooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 the Duchess is here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 huooooooooo cu clantanitoarea ta. am gasi doua tobe pe okazii http://www.okazii.ro/esapamente-moto/vand-doua-tobe-ducati-a120278463 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 the Duchess is here Alooo, domnu, dv sunteti proprietarul 1098-ului din Vasile Milea ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 yes sir. lucrezi prin zona ? sau chiar ibm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Alooo, domnu, dv sunteti proprietarul 1098-ului din Vasile Milea ?? few scratches can prove it if is him or not. trust me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 am recunoscut deja, nu mai e nevoie de zgfarieli deci domnule, demasca-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 few scratches can prove it if is him or not. trust me Cum ma sa zgarii asa o frumusete ?! am recunoscut deja, nu mai e nevoie de zgfarieli deci domnule, demasca-te Deci domnule, ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 nu va faceti griji ptr la iarna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Cum ma sa zgarii asa o frumusete ?! Simplu..... Cu un cui sau cheia de la motor. Pe rezervor cică se cunoaÂşte mai bine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate