adidas Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Am patit o chestie asemanatoare. S-a creat vacuum in rezervor din cauza unui furtun gatuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drag Star Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 /index.php?/topic/730155-vand-manusi-noi-ducati/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cuculete Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Salut, nu pot sa gasesc numarul lui Andu si Cristi. Nu imi lasati un mesaj va rog cu numarul lor. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Nu imi lasati un mesaj va rog cu numarul lor. Bine, nu-ți lăsăm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Bine, nu-ți lăsăm. )) ce hater esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 20, 2015 Share Postat August 20, 2015 mi se pare mie sau Diavel-ul asta de e foto spion are transmisia pe curea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 20, 2015 Share Postat August 20, 2015 Da. E un căcat.- Vând Ducati Monster S4R- Vând Ducati 1098 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 urmeaza Ducati cu transmisie pe cardan..poate Multistrada 2016 sa vezi atunci concurenta la GS » Post actualizat in 21 Aug 2015 05:58Da. E un căcat.- Vând Ducati Monster S4R- Vând Ducati 1098 vinzi dar ce iti cumperi? te gusta Diavelu' ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Da, tocmai ce-am zis mai sus că e de căcat.Ce-mi iau? Ceva să nu fie Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Da, tocmai ce-am zis mai sus că e de căcat. Ce-mi iau? Ceva să nu fie Ducati. ktm sau oonda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Mai sunt și alte mărci, mulțumesc lui dumnezeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 - Vând Ducati Monster S4R - Vând Ducati 1098 Updateaza semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Sunt sigur că 1098-ul îl dau mai ușor. Nu aș vrea să rămân doar cu Monster-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew4u2007 Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 salut prieteni! am o problema la instalatia electrica la un monster dark 600M din 1999 carburatie! as dori sa schimb toata instalatia! ma poate ajuta cineva sa achizitionez una? doar cablajul cu tabloul de sigurante si mufele, fara bobine, relee si alte alea! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Vezi la Dafway. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew4u2007 Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 am sunat si nu au! ms oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Balta Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Salutari tuturor ! Sunt proaspatul posesor al unei bijuteri pe nume Monster, Ducati Monster, 620 din 2003. Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta. Fostul propietar a taiat din cadru si vreau sa-l reconstruiesc. Aici intervine ajutorul dumneavoastra, caut sa cumpar bucata lipsa din cadru al motocicletei. Caut bucata imediat de dupa manerele pasagerului. Atasez un link cu o poza pentru a va face o idee. http://www.galaxieman.com/wp-content/uploads/2010/01/9-Jan-Monster-Tail-Chop-003.jpg Multumiri si numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addrianii Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Salut, Bine ai venit! E cam greu sa gasesti bucata aia din codita dar totusi poti incerca la cei ce dezmembreaza, dar daca nici asta nu e o solutie, poti incerca sa faci asta cu un Nea care se pricepe cat de cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Salutari tuturor ! Sunt proaspatul posesor al unei bijuteri pe nume Monster, Ducati Monster, 620 din 2003. Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta. Fostul propietar a taiat din cadru si vreau sa-l reconstruiesc. Aici intervine ajutorul dumneavoastra, caut sa cumpar bucata lipsa din cadru al motocicletei. Caut bucata imediat de dupa manerele pasagerului. Atasez un link cu o poza pentru a va face o idee. http://www.galaxieman.com/wp-content/uploads/2010/01/9-Jan-Monster-Tail-Chop-003.jpg Multumiri si numai bine ! Andu a tăiat destule codiţe, sigur mai are prin atelier. Du-te la el: cred că poate să ţi-o şi sudeze. Îmi cam scapă însă motivul pentru care vrei s-o pui la loc. Da, te mai apără de noroi, dar e mult, mult mai urâtă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 poate intereseaza pe careva o finala s2r/s4r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 poate intereseaza pe careva o finala s2r/s4r Haha. Asta e tigaia aia de pe S4R-ul lui Titi. Sună OK, dar dumnezeule în ce hal arată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Balta Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Ma poate ajuta cineva cu numarul de telefon a domnului Andu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Nu,nu, nu e...eu aveam LeoVince... ce vremuri...m-a cuprins nostalgia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 (editat) cred ca nu am intrat de un an pacilea... activitate nu gluma ma angel nu dezinforma oamenii..; Leovincele de la titi e prin garaj la mine, si nu are nici o legatura cu tigania aia /index.php?/topic/687431-vand-toba-leovince-galerii-evacure-ducati-monster-s2r/ le-am luat cu 150e de la tit si am zis ca le vand si eu cu 190e dupa ce am impachetat s2r-ul, fac si eu un profit, viata e scump. Editat Octombrie 24, 2015 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate