Mo Weed Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 pai..ia hai sa vdm cum facem.Eu sunt pentru o plecare pe Cheia in week ori Burn-ul de la Prisma. ....In cazul in care mai primiti sportiva la cheia ma bag si eu sambata sau duminica imi e tot una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmo Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 cine a zis ca nu vin ? later edit: monster din 2004 sau 2003, 42000km. la suc va povestesc din turul europei si cum sa va luati piese ieftin si repede. asta daca ajung ca mai si treaba. Ca tot te lauzi Unde gasesc un kit de lant eften?Vreau sa-i schimb si pinionu(sa-i pun de 14). Si ca fapt divers, o janta de 5.5 (st2 sau m900) pe unde gasesc la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 si eu sunt pentru Cheia .. prefer duminica .. sambata pot doar dupa 4 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 V-am vazut si eu ieri, exclusivistilor Foarte misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) e PERFECT, pe week scrie Cheia intreba cineva la intalnire de un 750ss, asta chiar arata bine de tot Editat Iunie 4, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 e PERFECT, pe week scrie Cheia intreba cineva la intalnire de un 750ss, asta chiar arata bine de tot eu am intrebat...il stiam merci la cheia nu se mai baga nimeni?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 eu cred ca va insotesc doar pana la ploiesti. lucrez de noapte in uichend si ies la 07.00. asa ca daca plecati de la arc pe la 7.30 merg si eu cu voi o bucata, apoi ma intorc spre casa pentru a pune cornul in perna. diseara avem sesiune de intins lanturi in drumul taberei. am stander si geanta de scule. asa ca, cine are lantul moale, sa bage un raspuns aici si sa se prezinte la 19.00 la orizont, in statie. de acolo va preiau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Frati monsteristi... ajutati-ma daca puteti cu un manual de service pentru monsteru meu (m 750 din 1996 serie zdmm100). Caut de 2 luni si nu gasesc.... Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 am pentru 620 pe injectie, dar cred ca nu te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Incearca aici la sectiunea Ducati. Editat Iunie 5, 2008 de kcuf_di Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 krup, imi spui si mie de unde pot sa-mi iau "sprei" pt lant cu teflon, parca tu stiai pe cineva. tks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 @blondu_mm /index.php?...5&hl=lipton este din dr taberei baiatu' si are preturi bune, am achizitionat si eu cate ceva aseara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 tks, ma intalnesc diseara sa iau spreiul, am tot cautat pe forum costume pt gagici, m-am uitat si pe luis dar nu prea mi-au placut. m-ar interesa o casca, manusi si geaca (eventual costum complet) daca stiti pe cineva care vinde sau dati peste vre-o oferta dati-mi si mie un buzz, asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 am pentru 620 pe injectie, dar cred ca nu te ajuta. pt 620 sau 900 am cartea service...dar nu ma ajuta . multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) bogdane, am o gecuta de moto pentru pretina ta. geaca e de piele, a fost purtata de soata-mea pana s-a facut motorista si si-a luat o nebunie de geaca la vreo 300 de euro. mie imi dai 50 de lei sa beau si eu mai multe bericici si a ta e. e neagra cu rosu. nu e julita, arata foarte bine. are protectii soft, dar e perfecta pentru ploaie si vant, ca nu cred eu sa vrei sa-ti tavalesti femeia. call me, i'm hot (hehehehhee). aaa. si gasim si niste pantaloni prin colectia mea de piele, tot pentru fumeia ta. ce dimensiuni afiseaza? Editat Iunie 5, 2008 de krupp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Incearca aici la sectiunea Ducati. E bun manualul...da e in germana!!! si eu habar nu am.... Oricum, multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 tks, ma intalnesc diseara sa iau spreiul, am tot cautat pe forum costume pt gagici, m-am uitat si pe luis dar nu prea mi-au placut. m-ar interesa o casca, manusi si geaca (eventual costum complet) daca stiti pe cineva care vinde sau dati peste vre-o oferta dati-mi si mie un buzz, asfalt uscat. hai ca vin sa il concurez pe liviu la oferte ti-as recomanda motounu (www.motorunu.ro)...acolo am vazut toale si echipamente misto in marea majoritate sunt Dainese (deci costa)...nu fa imprudenta sa o duci pe ea acolo sa isi aleaga...k dupa trebuie sa iti vinzi motoru pt echipamentu ei partea misto e ca daca ai card avantaj mi se pare ca poti sa iei in vreo 6 rate daca nu ma insel bafta la shopping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 se anunta ploaie pe wend .. are cineva relatii la sefu al mare sa lase soare si uscat pe Buc - Cheia ? se pare ca pe duminica va fi OK .. ramane de vazut .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Frati monsteristi... ajutati-ma daca puteti cu un manual de service pentru monsteru meu (m 750 din 1996 serie zdmm100). Caut de 2 luni si nu gasesc.... Asfalt uscat ! Aici ai cautat?: http://www.ducati.com/en/bikes/service/man...?family=manuals tks, ma intalnesc diseara sa iau spreiul, am tot cautat pe forum costume pt gagici, m-am uitat si pe luis dar nu prea mi-au placut. m-ar interesa o casca, manusi si geaca (eventual costum complet) daca stiti pe cineva care vinde sau dati peste vre-o oferta dati-mi si mie un buzz, asfalt uscat. Eu geaca si manusi (masuri mici) am gasit la magazinul Honda de la Gara. Clover. Pantaloni am vazut si la ... magazinul de langa Ursu (pe Matei Voievod). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) krup, merci dar stii cum sunt femeile, vor chestii noi si sa fie asortate, si .... pana mea sambata o sa ma plimb prin magazine, alexa, cand iti aduci monsterul din constanta? apropo acum doua saptamani am fost la constanta (cu motorul) am stat al hotel parc si dimineata langa monsterul meu era parcat un monster negru cu cadru galben, din pcate nu am gasit si proprietarul. (acum am vazut profilul si poza ta, era al tau monsterul?- hotel parc, 24-25 mai) sa vad cum reusesc sa ma bag si eu la o iesire, pana atunci, asfalt uscat Editat Iunie 5, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) krup, merci dar stii cum sunt femeile, vor chestii noi si sa fie asortate, si .... pana measambata o sa ma plimb prin magazine, Pai eu am gasit totul negru asa ca... =)) alexa, cand iti aduci monsterul din constanta? apropo acum doua saptamani am fost la constanta (cu motorul) am stat al hotel parc si dimineata langa monsterul meu era parcat un monster negru cu cadru galben, din pcate nu am gasit si proprietarul.(acum am vazut profilul si poza ta, era al tau monsterul?- hotel parc, 24-25 mai) Tu erai!? L-am vazut. Eu in Hotel Parc lucrez. Chiar m-a amuzat ideea de a parca un Ducati langa un alt Ducati. . Mi-am omorat colegii in ziua aia. Buburuza este in Bucuresti, am venit miercuri cu ea acasa (am facut singure autostrada, daaaaaaaaa?! ) si azi-maine plecam inapoi la Constanta. Apropo, daca mai pleaca cineva la Constanta in urmatoarele ore (dupa pranz) si are pofta de companion... sa dea de veste. Asfalt uscat! Editat Iunie 6, 2008 de alexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 asorteaz-o de aici: http://www.rideicon.com/product_group.jsp?category=1245 pot aduce echipamente de pe: www.alpinestars.com www.rideicon.com cu comision 20% fata de pretul de pe site. de asemenea pot aduce shoei, arai, joe rocket, etc la preturi foarte bune si livrarea in 10-14 zile (reale) ca sa nu continue discutia despre echipamente aici, astept un pm de la cei interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Tu erai!? L-am vazut. Eu in Hotel Parc lucrez. Chiar m-a amuzat ideea de a parca un Ducati langa un alt Ducati. . Mi-am omorat colegii in ziua aia. Daca vrei sa vezi 10 monstere parcate unul langa altul, mai lasa 'buburuza ta" in bucuresti si hai la o iesire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 mergem duminca pana la cheia sau nu?? unde ne intalnim si la cat... facem lista de prezenta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Eu merg. Pana la cernavoda, plec maine dimineata (8-9). Ti-am scris si pe messenger Apropo, daca mai pleaca cineva la Constanta in urmatoarele ore (dupa pranz) si are pofta de companion... sa dea de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate