SharaK Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Pai ce are SRAM pe ea? Schimbator fata SR suntour - cel mai ieftin care exista Schimbator spate Shimano Acera - pentru oras e ok, doar nu schimbi viteze in timp ce faci trick-uri Frana fata Tektro - nu cred ca exista ceva mai slab decat atat, pe spate v-brake Bike Positive. Restul pieselor sunt Suntour (slabe calitativ) si Bike-Positive (e o firma ungureasca din cate stiu, calitate medie in general). mersi de raspuns..m-am uitat la mai multe biciclete, iar unele aveau si sram, d-asta am ramas cu gandul acolo..o sa mai caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 @Louis Cyphre Pentru bicla de oras un cadru de 58 ar trebui sa-ti fie suficient. La MTB, in functie de geometrie te poti incadra la 21 de inchi (+/- 1 as zice... dar e dupa cum te simti tu mai bine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Cam 60-62cm pentru cursiera, 55-60cm (interval larg) pentru bicicleta de oras, 21" pentru MTB. La cursiera trebuie cadru mai mare pentru pozitia aplecata in fata, trebuie sa ai ghidonul mai in fata ; la MTB stai mai drept, ghidonul trebuie sa fie mai aproape. Marimea cadrului se masoara pe seat tube (de la axul pedalier pe tubul tijei de sea), dar geometria cadrului e relativ proportionala si iti aduce ghidonul mai aproape sau ai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Multumesc pentru informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Mai stiti ceva site-uri cu biciclete second, inafara de tocmai, mercador, okazii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 dirtbike.ro (bazar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 de pe dirtbike.ro imi cumpar piese sh cand prind vreo oferta de nerefuzat , e indicat sa va faceti cont daca vreti sa cumparati de pe dirtbike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 (editat) Pai ce are SRAM pe ea? Schimbator fata SR suntour - cel mai ieftin care exista Schimbator spate Shimano Acera - pentru oras e ok, doar nu schimbi viteze in timp ce faci trick-uri Frana fata Tektro - nu cred ca exista ceva mai slab decat atat, pe spate v-brake Bike Positive. Restul pieselor sunt Suntour (slabe calitativ) si Bike-Positive (e o firma ungureasca din cate stiu, calitate medie in general). te-ai gandit ca poate uneori raspunsurile tale sunt uneori prea gandite? adica plm, tu esti sa zicem "medium/top level" ca ziceai si de concursuri, poate omul ala vroia doar sa se plimbe cu ea nu mai stiu daca am scris sau nu, vrea cineva sa se stranga sa ne punem pe invata trickuri? Editat Martie 12, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 dirtbike.ro (bazar) Mersi mult..am gasit o bicla care imi cam face cu ochiul, se merita sa dau 1500 lei pe ea, sau sa mai caut ? http://www.dirtbike.ro/bazar/biciclete/mtb-cross-country/103204-air Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 te-ai gandit ca poate uneori raspunsurile tale sunt uneori prea gandite? adica plm, tu esti sa zicem "medium/top level" ca ziceai si de concursuri, poate omul ala vroia doar sa se plimbe cu ea Doar enumeram piesele in cautare de SRAM La concursuri se merge si cu DHS, dar majoritatea bicicletelor sunt peste 3-4000 lei. Mai stiti ceva site-uri cu biciclete second, inafara de tocmai, mercador, okazii ? Bazarul de pe www.ciclism.ro, am luat doua biciclete de acolo si ceva piese pentru inca una. Mersi mult..am gasit o bicla care imi cam face cu ochiul, se merita sa dau 1500 lei pe ea, sau sa mai caut ? http://www.dirtbike.ro/bazar/biciclete/mtb-cross-country/103204-air Nu prea. Am luat una pentru varul meu cu 1250 cu configuratie similara, dar am observat ca au mai crescut un pic preturile. Furca e slaba, restul bicicletei e ok. Daca o lasa la 1200 si e in stare buna merita, altfel nu prea. "adusa din Norvegia" de cele mai multe ori inseamna "proprietarul inca o mai cauta", dar cine stie pana la urma cum o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 eu ti-as recomanda un UMF Hardysunt destul de ieftine(anul trecut aveau oferta la dkbike la un hardy...era 18-19 milioane parca),sunt masive si rezistentesaaaau...iti poti face un bike pe piese (dar te va costa mai mult) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Am revenit la normalitate, adica mi-am luat bicla. roti 26", marime cadru 20,5", Diamond Back USA,cadru Cr-Mb, jante duble Araya, schimbator 7 pinioane, schimbator spate Shimano Alivio, placi Shimano Deore DX, pipa Tioga, Ghidon Avenir,sa Vuelta, Este bicicleta sotiei. Frane Shimano rack. Oaresce pareri? Senchiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Am revenit la normalitate, adica mi-am luat bicla. roti 26", marime cadru 20,5", Diamond Back USA,cadru Cr-Mb, jante duble Araya, schimbator 7 pinioane, schimbator spate Shimano Alivio, placi Shimano Deore DX, pipa Tioga, Ghidon Avenir,sa Vuelta, Este bicicleta sotiei. Frane Shimano rack. Oaresce pareri? Senchiu. imi pare rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Sper ca nu ai dat pe ea mai mult de 300 de lei. In rest, sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi kilometri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Nu am dat niciun leu, am facut schimb cu o alta bicicleta, de 24, care statea atarnata prin casa. Frigider, de remarcat fenomenalul spirit de observatie. E magenta Merci de urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Nu am dat niciun leu, am facut schimb cu o alta bicicleta, de 24, care statea atarnata prin casa. Frigider, de remarcat fenomenalul spirit de observatie. E magenta Merci de urari! tot pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 @Louis Cyphre - suntem barbati... noi si windowsul vedem in 16 culori... auzi.. magenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 @Louis Cyphre - suntem barbati... noi si windowsul vedem in 16 culori... auzi.. magenta... touche! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Auci! Mie imi place culoarea, ca e vizibila. Si de "magenta" stiu de la o prietena, ca si mie tot rosie mi se parea, dar am vrut sa fiu si io jmeker otzara. Acuma, sa mearga in fata si sa ia curba, asta e important. Daca mai pune si frana, e super ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Asta mi-aduce aminte de o vorba de-a aviatorilor... care zice ca o aterizare buna e aia in care toata lumea scapa cu viata, iar o aterizare excelenta e cea in care se mai poate folosi avionul... Revenind la bicla ta, e ok, ce ti-as recomanda ar fi o pereche de cauciucuri mai putin profilate.... presupun ca nu va vedea prea multa padure / prea mult off-road bicla asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 O sa iau niste slick-uri. Pentru off road nu imi trebuie bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 -Pana la urma am luat bicicleta de care scriam ultima oara..m-am inteles cu omul la 1450 lei..am cautat pe o gramada de site-uri si nu am gasit nicio bicicleta marimea 18, cu o configuratie mai buna si pret mai mic de atat.. -Trebuie sa-i reglez schimbatoarele, am fost azi pana la bikes planet, dar am observat cu stupoare ca s-au mutat de pe Iuliu Maniu..sper sa rezolv maine si treaba asta.. @Louis Cyphre - Vezi ce slikuri iti iei, anul trecut mi-am schimbat cauciucurile si camerele cu unele noi, dar ieftine si cand am ridicat-o, am fost surprins sa vad ca e mult mai grea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Merci de pont O sa iau unele ca lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 @Louis Cyphre - Vezi ce slikuri iti iei, anul trecut mi-am schimbat cauciucurile si camerele cu unele noi, dar ieftine si cand am ridicat-o, am fost surprins sa vad ca e mult mai grea.. Pentru unii greutatea pieselor la bicicleta e unul din principalele criterii de cumparare, diferenta intre o bicicleta de 15 kg uzuala, una de 11 de amator si una de 8 kg de profesionist se vede in competitii cand urci dealul. Cauciucurile uzuale pe 26" au intre 400 si 900 de grame bucata, iar camerele intre 90 si 300. Asta inseamna ca la 2 roti ai o diferenta de aproape 1.5 kg doar din camere si cauciucuri, dar si pretul e triplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Mai bine iei niste purgative inainte, te scapa de 2 kile ca popa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate