judas Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Ei, azi mi-am vandut Nipru, si stiind ca m sa supar pe unii, pot sa spun ca ma bucur, nu am simtit acea "ruptura" cand mi-au luat-o . De ea nu m-am bucurat numai cand am luat-o. Am pierdut niste bani, mi-a deamagit asteptarile, dar asta e o poveste din trecut. Acum cu Pannonia sunt foarte multumit, si sper sa pot veni la intalnirea motocicletelor cu atas, de data aceasta . Cat priveste visul de a avea un Gear-Up, sunt si acum interesat, asa ca daca stie cineva unul de vanzare si nu foarte scump.....sa ma anunte. Foarte bine arata ! Sa ai parte cu el numai de satisfactii ! Fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 Neaparat sa vii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 daca era gear up ieftin pe aici decartam de muuuuuult timp. dar este la dealer. sau vine daca il comanzi. ia incearca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Ei, azi mi-am vandut Nipru, si stiind ca m sa supar pe unii, pot sa spun ca ma bucur, nu am simtit acea "ruptura" cand mi-au luat-o . De ea nu m-am bucurat numai cand am luat-o. Am pierdut niste bani, mi-a deamagit asteptarile, dar asta e o poveste din trecut. Acum cu Pannonia sunt foarte multumit, si sper sa pot veni la intalnirea motocicletelor cu atas, de data aceasta . Cat priveste visul de a avea un Gear-Up, sunt si acum interesat, asa ca daca stie cineva unul de vanzare si nu foarte scump.....sa ma anunte. Salutari domnilor cu atas ! Dativa va rog cu parerea la MZ-ul asta cu atas ! As avea de gand la anu sa-mi iau si eu ceva asemanator, Multumesc dinainte ! album_thumbnail.php.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 tare fain ii, sigur ai putea sa te distrezi cu ea, dar dupa cum vad motorul nu-i ala obisnuit. Oare cu ce motor e dotat? sau ce se vede acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Treaba buna cu atasul. M-a dus al dracu Aleko ieri seara prin cele mai ale dracu gropi din Pantelimon....ma, da unde gasea asta o gura de canal, o baltoaca, namol, acolo intra nene, nu o lua si el ca omu pe asfalt. Si se mira nevasta de ce am geaca cu noroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 no comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 tare fain ii, sigur ai putea sa te distrezi cu ea, dar dupa cum vad motorul nu-i ala obisnuit. Oare cu ce motor e dotat? sau ce se vede acolo ? E un ROTAX 500 . Am inceput deja sa sondez piata, sa gasesc ceva la un pret convenabil..Unul de 500 ROTAX solo se invarte pe la 1800-2300 euro ; cu atas....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 no comment Mai bine asa decat mancate de rugina sau date la fier vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Mai bine asa decat mancate de rugina sau date la fier vechi. poza aia e din rusia sau ucraina, doar ei au modul acela de inhamare a calului (cu arc deasupra). probabil ca acolo sunt asa de multe atase scoase din uz incat se folosesc la orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Dupa cat de bine arata calul ala puteam sa jur ca nu e a unei ciori borate din Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Dupa mai mult de 6 ani am pus atasul la locul lui. Urmeaza o revopsire si apoi ITP. Intrebare: unde gasesc un sezut pentru atas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) Dupa mai mult de 6 ani am pus atasul la locul lui. Urmeaza o revopsire si apoi ITP. Intrebare: unde gasesc un sezut pentru atas? Vezi ca parca avea @aleko un scaun de atas de ij dar parca era abonat cineva la el.Daca nu-l mai are,confetioneaza-ti unul ca e simplu de facut. Editat Februarie 5, 2008 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 eu l-am aruncat pe cel original ca era praf si am pus unul de ford(nush ce model),pe care l-am mai taiat ca sa se incadreze(rat jawa m-a ajutat) si este super tare si comod si nici nu ii strica aspectul,dimpotriva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 eu am gasit scaun la fier vechi in stare destul de buna...incercati si voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 din cate stiu, la nipru merge scaunul soferului de TV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 tare fain ii, sigur ai putea sa te distrezi cu ea, dar dupa cum vad motorul nu-i ala obisnuit. Oare cu ce motor e dotat? sau ce se vede acolo ? poza din dreapta cu MZ-ul.Aici se vede si atasul : , dar de asta ce ziceti? : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 O cotineață făcută dintr-un MZ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 poza din dreapta cu MZ-ul.Aici se vede si atasul : , dar de asta ce ziceti? : asa nu putea sa ruleze roata de la ataj este mult in spatele rotii din spate salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Bataie de joc a doua poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Bataie de joc a doua poza nu uitat-e bine are tractiune si pe ataj treaba faina dar nefunctionala fara diferential Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 nu uitat-e bine are tractiune si pe ataj treaba faina dar nefunctionala fara diferential ...parca a parcat-o gresit cu spatele si a bagat-o in cotețul ăla --- Mesaj completat în 14 Feb 2008 20:00 ------------- poza din dreapta cu MZ-ul.Aici se vede si atasul : , dar de asta ce ziceti? : ...sant foarte curios cum e prins atasul ala pe ETZ , ca nu prea exista cadru de ce sa-l agheți...foarte curios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Iete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 invidioshilor,macar omul a incercat....insa romanul...pana nu carcoteshte 1 pik,nu se simte bine. faceti shi voi asa ceva,sau macar...sa ganditi asta! LA TREABA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 14, 2008 Autor Share Postat Februarie 14, 2008 terminati-va ma, cautati la vanzari si o sa vedeti ce e cu MZ-ul, e un triciclu, jumate motocicleta jumate caruta facut de un om la tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate