Angi Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 am stat de vb cu asiguratorul meu si pretul asigurarii pe un an a fost de 350 ron Daca e pe firma, pretul e ok. Daca e pe persoana fizica, asiguratorul tau te cam parleste. Am un amic care si-a facut cu 180 pe tot anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Ok, stiu ca e destul de ieftin RCA-ul, merci de info - dar ce legatura avea cu faptul ca ma duc pe la vitan sa ma uit dupa o garnitura? pai am pus si eu acolo ca nu prea am stiut unde.te rog scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 scuze man dar nu am vazut si firma unde ai gasit aceasta oferta formidabila nu de alta dar abia ce am stat de vb cu asiguratorul meu si pretul asigurarii pe un an a fost de 350 ron asa ca avem nevoie de mai multe detalii daca tot ai fost amabil sa ne anunti si de fabuloasa reducere iertare. omniasig este societatea .sunt si eu mai la inceput si mai fac greseli.va salut pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 scuze man dar nu am vazut si firma unde ai gasit aceasta oferta formidabila nu de alta dar abia ce am stat de vb cu asiguratorul meu si pretul asigurarii pe un an a fost de 350 ron asa ca avem nevoie de mai multe detalii daca tot ai fost amabil sa ne anunti si de fabuloasa reducere iertare. omniasig este societatea .sunt si eu mai la inceput si mai fac greseli.va salut pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kemsis Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Daca e pe firma, pretul e ok. Daca e pe persoana fizica, asiguratorul tau te cam parleste. Am un amic care si-a facut cu 180 pe tot anul. Man yo te inteleg dar tot astept sa imi zica cineva unde la ce firma de asigurari isi face rca cu 130-180-200 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Man yo te inteleg dar tot astept sa imi zica cineva unde la ce firma de asigurari isi face rca cu 130-180-200 ron Intra pe rcaieftin.ro si fa-ti o evaluare acolo. Eu tocmai ce-am intrat si mi-au evaluat asigurarea la 200 lei, Omniasig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Eu mi-am facut rca pe 1 an , ieri, la Omniasig , 197 roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Intra pe rcaieftin.ro si fa-ti o evaluare acolo. Eu tocmai ce-am intrat si mi-au evaluat asigurarea la 200 lei, Omniasig. si eu am facu to pe net si cind m am dus la agentul de asig alt pret.mai mic evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 iertare. omniasig este societatea .sunt si eu mai la inceput si mai fac greseli.va salut pe toti nu-i bai, vroiam doar sa inteleg daca era vreo legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Mi-am facut si eu azi asigurare cu 180lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Am fost azi la sediul rca-ieftin de la unirii si mi-am facut asigurarea pe un an la omniasig. 181 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 eu am gasit motorex la 90 ron 4 lt 10w40 semi sintetic si din asta o sa pun la un bmw dakar din 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Azi s-au montat crash-barurile. Se pare ca baietii inca fac treaba buna la HD In alta ordine de idei, are cineva experienta cu centrala ABS la motocicletele astea? Cum se conecteaza la instalatia electrica? Are cineva vreo schema? Multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru100 Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Am schimbat uleiul la Dakar-ul meu in vara, anul trecut. Acum, astept pana la vara sau e musai sa-l schimb cand incepe sezonul? De mers... nu am mers cu el. Sa fie prea statut uleiul? Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 (editat) In alta ordine de idei, are cineva experienta cu centrala ABS la motocicletele astea? Cum se conecteaza la instalatia electrica? Are cineva vreo schema? vezi aici poate te ajuta cu ceva. Mesaj completat sau : Mesaj completat Spor ! Diagram_VIII.pdf F650DakarFL_ABS.pdf Editat Februarie 12, 2011 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Azi s-au montat crash-barurile. citi bani si unde sunt facute?nr tel.eu am modelul asta.dar as vrea si la motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 vezi aici poate te ajuta cu ceva.Mesaj completat sau : Mesaj completat Spor ! Multumesc mult, exact ce cautam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 de tension links (oase), nu mai zice nimeni nimic? Nu intermediez si nu am legatura cu vanzatorul, dar am gasit in Germany oasele de coborat /urcat mobrele din dotare AICI, de unde le-am si comandat Omul zice ca transportul e FREE, posibilitate de returnare si imi ajung in max 7 zile, produsele fiind oricum noi din otel inoxidabil. Pt mai multe info: bikefarm-Mv@t-online.de Pretul este de 37.98 euro Mesaj completat Nu ma intrebati de ce totusi pe site ii apare ~18 euro transport si ambalare..nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 40 euro si sunt facute de baietii de la Heavy Duties (heavyduties.ro). Tel: 0721836178 (Alecu). Spor ii recomand, am facut de curand crash-bar si suport de bagaj, au iesit foarte OK!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Si eu cu +1 pentru Alex si Vlad de la HD. De nota 12 pe o scara de la 1 la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Si eu cu +1 pentru Alex si Vlad de la HD. De nota 12 pe o scara de la 1 la 10 +2 ca am si eu crashbaruri si suporti de coburi de la ei foarte multumit de rezultat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Azi s-au montat crash-barurile. nu te jeneaza la tibii? ma gandesc ca cu crashbarurile alea, ar trebui sa stau mai cracanat... plus ca nu-mi surade ideea ca in caz de cazatura sa se transmita toata greutatea mobrei, prin crashbaruri drept in genunchiul/tibia mea... spun prostii? na... nici din poze nu pot sa-mi formez o idee prea clara daca m-ar deranja, asa ca poate ne ajuti tu cu niste detalii despre ergonomicitate. multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 nu te jeneaza la tibii? ma gandesc ca cu crashbarurile alea, ar trebui sa stau mai cracanat... plus ca nu-mi surade ideea ca in caz de cazatura sa se transmita toata greutatea mobrei, prin crashbaruri drept in genunchiul/tibia mea... spun prostii? na... nici din poze nu pot sa-mi formez o idee prea clara daca m-ar deranja, asa ca poate ne ajuti tu cu niste detalii despre ergonomicitate. multam daca ai drum pe la romana/polona seara dupa 7 poti sa le vezi live la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 nu te jeneaza la tibii? ma gandesc ca cu crashbarurile alea, ar trebui sa stau mai cracanat... plus ca nu-mi surade ideea ca in caz de cazatura sa se transmita toata greutatea mobrei, prin crashbaruri drept in genunchiul/tibia mea... spun prostii? na... nici din poze nu pot sa-mi formez o idee prea clara daca m-ar deranja, asa ca poate ne ajuti tu cu niste detalii despre ergonomicitate. multam Am si eu unele, cam in aceeasi pozitie montate. Nu jeneaza in niciun fel la mers. In cazul in care te tavalesti, daca ai ghinion, se poate intr-adevar intampla sa-ti prinda piciorul. Eu am avut ocazie cu care mi-am dat seama ce investitie esentiala am facut atunci cand am cumparat cizmele de enduro!! Dar daca vrei sa bagi mobra pe coclau, nu ai alta varianta. Exista modelul de la Hepco&Becker (l-am avut si am renuntat) care-i excelent pe asfalt! Dar pentru coclau este mult prea lat si ramai agatat in toate cele pe drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gereu Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Un set de DVD despre reparatii si mentenanta pentru BMW F650 Funduro dar se potrivesc si pt modelele pe injectie: http://www.advrider.com/forums/showpost.ph...mp;postcount=43 DVD #1 1. Valve Adjustment 2. Rear Wheel Removal/Installation 3. Brake Pads 4. Tire Change 5. Chain Replacement 6. Chain Rollers Care 7. Center Stand Greasing 8. Front/Rear Sprocket Replacement 9. Swingarm Removal/Installation 10. Swingarm and Linkage Bearings DVD #2 1. Dropping, splitting, and reassembling the motor 2. Lubricating GS steering head bearings* DVD #3 1. Front wheel removal 2. Fork oil change 3. Fork boot installation 4. Wheel bearing lubrication 5. Wheel bearing replacement 6. Front wheel installation 7. Water pump rebuild 8. Head removal and replacement 9. Valve removal 10. Steering head bearing replacement Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate