RobbieB Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Vezi un GS cu protectiile montate ok si atunci poti face comparatie ce sta aiurea la tine si de ce. +1 Good point! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 La anul cand o sa-si scoata lumea mobrele c-au intrat toti la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 garaj ? de unde garaj ? vreau si eu unul . in dristor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 garaj ? de unde garaj ? vreau si eu unul . in dristor la timpuri noi e bine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 e bine , cum sa nu da-mi niste detalii pe pm , trec sa vizitez intr-o seara saptamana asta daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 La anul cand o sa-si scoata lumea mobrele c-au intrat toti la garaj Daca vrei, treci pe la mine intr-o zi si le comparam, ca eu nu am intrat inca la garaj. Sau ne vedem pe undeva prin Buc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 cine aduce piese, accesorii de la wunderlich.vreau si eu ceva de acolo.ast un nr de tel sa putem vb mai repede.multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 salutare, stiti cumva ce firma/model e parbrizul din poza? are careva vreunu' de vanzare? nu e cel original, asa-i? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 (editat) Este cel original de F650GS Dakar 2001-2004 Editat Noiembrie 2, 2011 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 aha, multam' daca e cineva pe aici care are vreunu' de vanzare, sa dea de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Cam asa ceva caut si eu...Si inca ceva,daca are careva de vanzare oglinzi dati de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 /index.php?/topic/670419-vand-parbriz-touring-bmw-f650gs/ ar mai fi varianta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 cine aduce piese, accesorii de la wunderlich.vreau si eu ceva de acolo.ast un nr de tel sa putem vb mai repede.multumesc. le comanzi direct pe site, platesti cu un card si-ti vin intr-o saptamana . mi-am luat parbriz de la ei si n-am avut probleme. pentru ce vrei intermediari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 /index.php?/topic/670419-vand-parbriz-touring-bmw-f650gs/ ar mai fi varianta asta da, mersi. o stiam, insa am sa pun parbrizul pe un dr, iar ala original de BMW vine cel mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Se potriveste la prinderi? ca altfel iei unu direct pentru DR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 da, cu mici modificari. nu e nici unul dedicat de Dr care sa-mi placa, sau altceva. uite cum arata dr-ul cu parbriz d'asta de bmw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 ...uite cum arata dr-ul cu parbriz d'asta de bmw. Poate la DR sa fie mai eficient. La GS-uri e de cacao daca ai o inaltime peste 1,70 si-l vrei pentru touring... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 hmm, multam' de parere. habar nu am cat de eficient e, sau nu. pana acum e cap de lista strict din considerente de look. oricum nu am sa fac touring, daca o sa imi bage curentul sub casca/in casca...ramane de vazut. p.s. am 1.87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 la inaltimea aia cam poti sa iti iei gandu de la parbriz mai bine lasi aeru necomprimat in freza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 (editat) le comanzi direct pe site, platesti cu un card si-ti vin intr-o saptamana . mi-am luat parbriz de la ei si n-am avut probleme. pentru ce vrei intermediari ? nu ma prea pricep.ceva mai pe intelesul meu.ms. ceva comision? sau platesti cit este pe site? da mi un beep 0722318215. Editat Noiembrie 3, 2011 de brake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 p.s. am 1.87 Nu zic din proprie experienta pentru ca eu am modelul dupa 2004 si parbrizul difera putin, dar am o cunostinta de vreo 1,87 care e foarte multumita de acest model de parbriz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 cand am sa gasesc unul am sa va anunt daca e bun sau nu. oricum, pozitia de pe motociclete difera..nu mai vbim de inaltimea persoanelor, tipul de sa, etc. nimeni, nimic? nici un parbriz de Dakar 2001-2004 de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Climber Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Salut, am si eu o oarecare problema, as dori sa-mi schimb bateria si as dori sa-mi cumpar una fara intretinere, sealed sau cu gel. M-am tot uitat pe F650 FAQ, acolo sunt ceva baterii care s-ar potrivi modelului meu, dakar 2003. Acum, m-ar interesa daca e cineva prin Romania care mi-ar putea aduce o astfel de baterie sau exista pe stoc pe undeva printr-un magazin. Evident ma intereseaza modelul si pretul. Merci! cand am sa gasesc unul am sa va anunt daca e bun sau nu. oricum, pozitia de pe motociclete difera..nu mai vbim de inaltimea persoanelor, tipul de sa, etc. nimeni, nimic? nici un parbriz de Dakar 2001-2004 de vanzare? am eu 1.88, sa High la dakarul meu, pot sa-ti spun ca oricum ti-o iei in freza nu prea face mare lucru, numai in cazul in care bagi un pic capul dupa el, dar mie nu-mi place pozitia Editat Noiembrie 4, 2011 de Climber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 baterii la fortec.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) http://www.kappamoto.ro/top-case-moto-kappamoto-genti/599-top-case-kappa-k28.html Stie careva daca se potriveste placa?Il pot pune pe bmw f 650 gS? Editat Noiembrie 4, 2011 de enos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate