cata_30 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) salut nu e topic deschis aiurea, asteptam baietii din Radauti cu mai multe detalii motorul o Busa(abtzinetiva inca de la comentarii aiurea), i a taiat fata o masina.... RIP :lol: din ce am inteles in drumul spre Sucevita-Palma-Moldovita.....a avut loc azi Editat Mai 11, 2008 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) Doamne Fereste! e clar! a inceput macelul! suntem ca si cainii striviti de masini! r i p Editat Mai 11, 2008 de MotoPlus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 culoare?nr de inmatriculare? :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 am zis ca poate vin baietii din radauti cu detalii http://forum.bulletsquadron.ro/index.php/topic,194.0.html "CU PARERE DE RAU va anunt ca inca un frate de al nostru a plecat dintre noi........Juni , mandru posesor de Hayabusa (ieri a fost pe la magazin si mi-a spus: ''traiasca gixerele!'') tanar de 26 de ani,angajat al politiei de frontiera, cu toata viata inainte ,s-a trantit intr-un audi a6 sau a8 (nu am fost atent la acest detaliu), in urma impactului violent murind pe loc. Detalii despre accident vom afla maine de la prietenul nostru motociclist din politie si vom posta pe forum......ce se stie pana acuma fiind faptul ca in localitatea Marginea autoturismul marca audi a intrat pe contrasens in fata lui juni cu intentia de a vira la stanga iar drumul secundar pe care acesta vroia sa vireze , fiind la un nivel mai jos de nivelul drumului principal, l-a impulsionat pe soferul autovehiculului sa franeze pentru a reduce viteza , franand exact in fata lui......masina era lovita pe partea dreapta spate! Frana lui Juni masura cam 30 de metri( a strans si fata si a calcat si spatele). Va anunt ca in semn de protest, am vorbit si am hotarat, noi, toti prietenii lui JUNI sa mergem la inmormantare cu motocicletele impinse si sa purtam banderole pe care inca nu ne-am hotarat ce o sa scrie...(oricum ceva de genu:''sigur ma vezi daca imping motocicleta?!''). La inmormantare ar trebui sa fim cat mai multi pentru ca vom aranja sa fie acest eveniment nedorit foarte mediatizat si poate asa o sa ni se dea mai multa atentie in trafic si daca nu o sa stopam poate macar o sa diminuam numarul accidentelor cauzate din neatentie. Condoleante familiei si prietenei lui !" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Dumnezeu sa il odihneasca!!! pacat, mare pacat!!! am zis ca poate vin baietii din radauti cu detalii http://forum.bulletsquadron.ro/index.php/topic,194.0.html "CU PARERE DE RAU va anunt ca inca un frate de al nostru a plecat dintre noi........Juni , mandru posesor de Hayabusa (ieri a fost pe la magazin si mi-a spus: ''traiasca gixerele!'') tanar de 26 de ani,angajat al politiei de frontiera, cu toata viata inainte ,s-a trantit intr-un audi a6 sau a8 (nu am fost atent la acest detaliu), in urma impactului violent murind pe loc. Detalii despre accident vom afla maine de la prietenul nostru motociclist din politie si vom posta pe forum......ce se stie pana acuma fiind faptul ca in localitatea Marginea autoturismul marca audi a intrat pe contrasens in fata lui juni cu intentia de a vira la stanga iar drumul secundar pe care acesta vroia sa vireze , fiind la un nivel mai jos de nivelul drumului principal, l-a impulsionat pe soferul autovehiculului sa franeze pentru a reduce viteza , franand exact in fata lui......masina era lovita pe partea dreapta spate! Frana lui Juni masura cam 30 de metri( a strans si fata si a calcat si spatele). Va anunt ca in semn de protest, am vorbit si am hotarat, noi, toti prietenii lui JUNI sa mergem la inmormantare cu motocicletele impinse si sa purtam banderole pe care inca nu ne-am hotarat ce o sa scrie...(oricum ceva de genu:''sigur ma vezi daca imping motocicleta?!''). La inmormantare ar trebui sa fim cat mai multi pentru ca vom aranja sa fie acest eveniment nedorit foarte mediatizat si poate asa o sa ni se dea mai multa atentie in trafic si daca nu o sa stopam poate macar o sa diminuam numarul accidentelor cauzate din neatentie. Condoleante familiei si prietenei lui !" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Condoleante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 rip interesanta ideea promovata cu motocicletele impinse. pacat ca s-a mai prapadit unul pentru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 RIP juni...... sper ca vei avea grija de noi de acolo de sus, totul sa intamplat asa de repede.... ieri am vb ultima data cu tine si astazi ne-ai parasit! RIP my frend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) Condoleante R.I.P my brother :lol: Editat Mai 11, 2008 de one_crazy_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Sa-i fie tarina usoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 frana masura 30 de metri. no cauti si o gasesti, dar cand o cauti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 RIP. :lol: Ce s-a'ntimplat cu consergvaru' .... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_apple Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ramai socat ...e al 3 motociclist care a murit daca nu ma insel ...Sa ii fie tarana usoara ! Condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 cati ani avea? unde a fost accidentul? cat avea la ora si in ce circumstante a intrat in masina? D-zeu sa aiba grija de noi R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clovniiveseli Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 RIP :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Trist! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiCodrut Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Dumnezeu sa-l ierte............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 RIP ...Dumnezeu sa'l ierte... Cati or mai trebuii sa se "sacrifice"...sa plateasca asa scump...pana cand noi o sa fim vazuti? Ce mai trebuie sa facem...io nu mai inteleg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 RIP ...Dumnezeu sa'l ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 foarte trist ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 rip. prea tanar, mult prea tanar pentru a muri. condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AbyssWalker Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 eu mi-am dat motorul, frate-miu la fel. e pacat sa pierzi tot ce ai din cauza unui hobby care nu-si are sensul in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 RIP ...Dumnezeu sa'l ierte...Cati or mai trebuii sa se "sacrifice"...sa plateasca asa scump...pana cand noi o sa fim vazuti? Ce mai trebuie sa facem...io nu mai inteleg... cred ca ar treb sa fie scris altcumva, ceva de genul "Cati or mai trebuii sa se "sacrifice"...sa plateasca asa scump...pana cand noi o sa mergem incet sa fim vazuti? asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 "Cati or mai trebuii sa se "sacrifice"...sa plateasca asa scump...pana cand noi o sa mergem incet sa fim vazuti? O intrebare inteleapta....din pacate nu va fi luata in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Cati or mai trebuii sa se "sacrifice"...sa plateasca asa scump...pana cand noi o sa fim vazuti? Ce mai trebuie sa facem...io nu mai inteleg... E suficient să mergem încet Âşi cu ochii în patru. Cât de încet? Cât să rămânem în viață, asta contează până la urmă. Nu văd nici un sacrificiu aici, doar un accident de circulație între o maÂşină care nu s-a asigurat suficient (o fi crezut că are timp să facă manevra?) Âşi o motocicletă care sigur mergea prea repede. Cât de repede? Atât de repede că pilotul e mort - asta e dovada vitezei prea mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate