Angi Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 In principiu, in toamna asta sper sa mai avem timp(vreme fara ploaie) de cateva intalniri in care sa alegem intre Bikers Otopeni, Ursu sau ce-o mai fi, urmand ca intalnirile serioase sa inceapa din primavara. Ar fi fost frumos sa inceapa de acum dar, dupa cum se vede, vremea nu prea tine cu noi. Dupa ce se va stabili clar locul, veti putea veni fara sa mai intrebati ce si cum. Se va sti ca joi la ora 19.00 este intalnire BMW in locul pe care in curand il vom alege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 In principiu, in toamna asta sper sa mai avem timp(vreme fara ploaie) de cateva intalniri in care sa alegem intre Bikers Otopeni, Ursu sau ce-o mai fi, urmand ca intalnirile serioase sa inceapa din primavara. Ar fi fost frumos sa inceapa de acum dar, dupa cum se vede, vremea nu prea tine cu noi.Dupa ce se va stabili clar locul, veti putea veni fara sa mai intrebati ce si cum. Se va sti ca joi la ora 19.00 este intalnire BMW in locul pe care in curand il vom alege. eu zic ca data viitoare cand stabilim ceva cat de cat din timp sa ne tinem , de treaba. Vremea e cum e, ploaie sa nu fie . Si sa nu fim pesimisti!!! anul asta inca nu le bagam la hibernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) In principiu ramane sa ne vedem saptamana viitoare, joi la ora 19.00 in barul moto de pe DN.................daca nu ploua Cei care termina mai tarziu de 6 munca (aviz phantom) pot fi linistiti. Ii vom astepta. Cu putina vointa pot ajunge acolo pe la 7.30-7.45. Cred ca putem sta la taclale pana pe la 8.30-9.00 fara sa ne plictisim. Dupa care urmeaza sa testam si barul din oras, Ursu. Hotararea nu se va lua dupa nr. de oameni care vin colo sau colo. Hotararea va fi luata de cei care au testat ambele locuri. Se va alege cel mai bun, frumos, convenabil loc. Ok, eu pe Biker's Otopeni l-am testat de vreo trei ori si mi-a iesit negativ Ramane sa testez si Ursu mai ales ca joia e KARAOKEEEEE. Sa va vad care cum stiti sa cantati. Dovada /index.php?showtopic=270281 Editat Septembrie 25, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 (editat) Maine si poimaine propun pentru cine doreste sa ma urmeze pe urmatorul traseu: Bucuresti - Buzau - inainte de Rm Sarat facem stanga pe Grebanu - dreapta spre Bisoca - Nereju - Valea sarii - Covasna. dormim undeva, gasim o pensiune si ne intoarcem pe intorsura buzaului - Sacele - Valea doftanei (cred) Valeni de munte - Ploiesti - Bucuresti. Vremea va fi buna, benzina bagam iar de mancat mancam ce o fi Plecam in jur de ora 8. Cine doreste si pofteste sa ma sune la orice ora pe 0754.929.529 Daca nu vine nimeni cred ca iar ma duc singur Editat Septembrie 28, 2008 de bogdan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 28, 2008 Autor Share Postat Septembrie 28, 2008 Ok, eu pe Biker's Otopeni l-am testat de vreo trei ori....... Ramane sa mai facem si noi asta. Dupa ce testam ambele, putem lua o hotarare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Ramane sa mai facem si noi asta. Dupa ce testam ambele, putem lua o hotarare. pai hai sa le testam odata, ca mai mult stabilim decat facem ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 E greu, nu cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Stabiliti si hotarati ....sa vin la sigur daca tot bat drumul de la Brasov!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Mey, nu stiu de ce situl asta se incapatineaza sa nu ma anunte cind se scrie ceva pe topicul asta..... Anyway: asi veni si eu la o intilnire, daca ajungeti sa va hotariti vreodata la ceva, dar......joi eu lucrez pina la una din orele alea incredibile. Credeti ca daca va intilniti mai stati la locatie pina la 21-22? Ca sa nu ma stresez degeaba....Si, in alta ordine de idei, am auzit ceva ca s-ar fi deschis in Regie un bar similar cu Ursu- a auzit cineva de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 pai hai sa le testam odata, ca mai mult stabilim decat facem ceva Trebuia sa ne vedem joia trecuta dar a plouat. Daca joia asta nu ploua, ramane sa ne vedem la Biker's Otopeni, ora 19.00. Multumit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 intalnirile monomarca/ mono model au un aspect foarte, foarte gay Pai atunci te invitam joi in barul Biker's Otopeni la ora 19.00. Garantam c-o sa-ti placa .................... acu vine si rugamintea. aveti un loc de intalnire? Cum am mai spus, joi, ora 19.00, Biker's Otopeni. pentru schimbari de program, vezi aici /index.php?...0&start=250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 bre, la ursu, e deja monopolizat de matrimoniaci, seara de joi se bataie si sa lalaiesc ei acolo, deci bikers mi se pare super ok, dat fiind ca noi suntem oameni seriosi si baieti fini. in regie, da , mai e un barulet cu terasa, nu mai stiu exact cum ii zice, e ceva cu "imigranti".... dar din cate stiu, acolo interiorul e cam micutz, iar noi suntem multi. zo, eu votez bikers, e fain, mancarea e buna, si iesim si noi naibii din orasul asta imputit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Pai atunci te invitam joi in barul Biker's Otopeni la ora 19.00. Garantam c-o sa-ti placa .................... Cum am mai spus, joi, ora 19.00, Biker's Otopeni. pentru schimbari de program, vezi aici barul ala suxx big time prefer sa ajung acolo cat mai rar posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Mey, nu stiu de ce situl asta se incapatineaza sa nu ma anunte cind se scrie ceva pe topicul asta.....Anyway: asi veni si eu la o intilnire, daca ajungeti sa va hotariti vreodata la ceva, dar......joi eu lucrez pina la una din orele alea incredibile. Credeti ca daca va intilniti mai stati la locatie pina la 21-22? Ca sa nu ma stresez degeaba....Si, in alta ordine de idei, am auzit ceva ca s-ar fi deschis in Regie un bar similar cu Ursu- a auzit cineva de el? pai atunci hai sa ne strangem pe DN-ul ala joi, eu pot sa ajung la 19 , dar vad ca majoritatea ajung la 21. dar e ok . si vedem atunci daca stam acolo sau nu, sau daca mergem la Apashu"( asa se chiama in regie) sau daca mergem oriunde. Putem face si focul pe camp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) barul ala suxx big time prefer sa ajung acolo cat mai rar posibil Prietene, au fost atatea discutii contradictorii vizavi de locul intalnirii ca m-a apucat si plictiseala. Nu exista un loc care sa multumeasca pe toata lumea. Cate capete, atatea mofturi si idei. La un moment dat nu era buna nici ora 7, ca ala termina prea tarziu munca sau celalalt prea devreme. Nu pot fi multumiti toti. Gandeste-te asa: Daca vei alege sa vii la aceasta intalnire, o vei face ca sa te intalnesti cu alti BMW-isti si sa vezi o "mare" de BMW-uri. Si nu vei face asta deoarece locul de intalnire e visul tau implinit. bafta si te asteptam ps- scuze pentru off topic. continuati dincolo Editat Septembrie 29, 2008 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 mergem oriunde. Putem face si focul pe camp ar fi interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 semnez si eu pentru joi, orele 19 cu un f 650 gs. cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 Poate reusim joi sa facem turul celor 3 baruri. DN, Ursu si Apasu. Vedem ce si cum si ne hotaram joi, definitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stafy Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Cum am mai spus, joi, ora 19.00, Biker's Otopeni. pentru schimbari de program, vezi aici /index.php?...0&start=250 multam mult de invitatie si de pont. saptamana asta sigur nu ajung pentru ca nu am numere. dar vin sigur pe acolo. de cate ori trec pe dn1 ma uit cu jind spre curtea aia plina de motoare (cand e cazul). nici nu mai conteaza ca e jeg sau nu. na, cum iau numere ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) Poate reusim joi sa facem turul celor 3 baruri. DN, Ursu si Apasu. Vedem ce si cum si ne hotaram joi, definitiv. iata o idee buna,bravo! si atunci: 19:00-20:00 DN 20:00-20:30 on za roud 20:30-21:30 Karaoke 21:30-21:45 on za roud 2 21:45-23:30 Apasu(vizionare meci) 23:30-pupaturi ,imbratisari(ca doar e o intalnire gay,monomarca),home sweet home. Editat Septembrie 29, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 iata o idee buna,bravo!si atunci: 19:00-20:00 DN 20:00-20:30 on za roud 20:30-21:30 Karaoke 21:30-21:45 on za roud 2 21:45-23:30 Apasu(vizionare meci) 23:30-pupaturi ,imbratisari(ca doar e o intalnire gay,monomarca),home sweet home. Deci inteleg ca eu nu mai pot sa vin, ca va stric ciorbele Pai bine mey, nici n-ati inceput si deja ma luati cu de astea separatiste? Si ce daca eu nu sunt gay? Heterosexualii n-au voie? Las ca va sun eu pe vreunul sa aflu unde va facetzi giugiulelile cind oi scapa de el de job! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Deci inteleg ca eu nu mai pot sa vin, ca va stric ciorbele Pai bine mey, nici n-ati inceput si deja ma luati cu de astea separatiste? Si ce daca eu nu sunt gay? Heterosexualii n-au voie? Las ca va sun eu pe vreunul sa aflu unde va facetzi giugiulelile cind oi scapa de el de job! nu stiu ce sa zic, unii or fi misogini sau nu se gandesc ca si fetele mai au motorete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 nu stiu ce sa zic, unii or fi misogini sau nu se gandesc ca si fetele mai au motorete Era o gluma, sper ca nu se supara nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Era o gluma, sper ca nu se supara nimeni! Atunci e bine , inseamna ca intalnirea monomarca nu o sa fie monosex si monotona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Deci inteleg ca eu nu mai pot sa vin, ca va stric ciorbele Pai bine mey, nici n-ati inceput si deja ma luati cu de astea separatiste? Si ce daca eu nu sunt gay? Heterosexualii n-au voie? Las ca va sun eu pe vreunul sa aflu unde va facetzi giugiulelile cind oi scapa de el de job! cum TU pentru noi esti ca un barbat nu cred ca va face cineva diferenta deci poti veni linistita la intrunirea gay/"momomarca" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate