Enduristul Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Deci, de acum in colo nu mai trebuie anuntat nimic. In functie de vreme si treburile personale, fiecare va hotari pentru el daca vine sau nu la aceasta intalnire. Ea se va tine in fiecare joi la biker's, ora 19.00. bafta Pai am inteles ca se va stabili locul dupa ce vizionam trei locatii. Cine a hotarat ca ramane definitiv la Biker,s???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 nu a hotarat inca nimeni nimic. care fuse-fuse, mai o glumita, mai o aluna... vedem. poate saptamana care vine facem vizionare si la alta terasa-bar daca ne trece prin minte o locatie interesanta. mie unu' mi-a placut, beemerii sunt baieti si fete fini/fine. eu voiam acolo din pricina de alune gratis, dar daca si pentru alea tre sa ma rog.... vedem. ne mai adunam. ne mai cunoastem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 ati facut si voi poza de grup? Acum dupa ce toate cele 5 echipe romanesti au iesit din competitie parca-mi pare rau ca nu am venit. M-am mai si enervat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 ati facut si voi poza de grup? Acum dupa ce toate cele 5 echipe romanesti au iesit din competitie parca-mi pare rau ca nu am venit. M-am mai si enervat. Ma gandisem la un moment dat sa pun si aparatul de fotat in geanta...da' minte scurta... Am uitat sa il iau pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Ma gandisem la un moment dat sa pun si aparatul de fotat in geanta...da' minte scurta... Am uitat sa il iau pana la urma. Ei lasa si tu nu te grabi! Poza de grup urmeaza dupa prima tura, caci club club, da BMW se numeste si, din cite stiu eu, astea sunt mobre. Iar mobrele sunt facute sa mearga..... PS Multumesc ca m-ati asteptat! Poate o mai faceti si alta data...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Ei lasa si tu nu te grabi! Poza de grup urmeaza dupa prima tura, caci club club, da BMW se numeste si, din cite stiu eu, astea sunt mobre. Iar mobrele sunt facute sa mearga..... PS Multumesc ca m-ati asteptat! Poate o mai faceti si alta data...... Lasa mai ca ne vedem am inteles in fiecare joi pe cat posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Ok, ca sa terminam balciul si toata lumea sa fie fericita, joi(9 oct), ora 19.00, o punem la Apasu'. Saptamana urmatoare il vizitam si pe Ursu'. La final luam o hotarare. Editat Octombrie 3, 2008 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Ok, ca sa terminam balciul si toata lumea sa fie fericita, joi(9 oct), ora 19.00, o punem la Apasu'. Saptamana urmatoare il vizitam si pe Ursu'. La final luam o hotarare. Gata mare sef. Asa sa ramana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 confirm deja si pentru saptamana viitoare.vremea sa fie blanda:) pana una alta fuseram vreo 10-11 motorete, cat despre calareti...oameni alesi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 daa, si mie mi-a placut intalnirea, daca merem la apashu cred ca o sa se bucure ,din cata stiu eu si el e tot bmw-ist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) De data asta n-am putut din cauza de meci + simering de furca Altfel, vin si eu cum imi fac furca. Btw, daca vin in conserva si cu talonul de la bimmer, se accepta? Editat Octombrie 3, 2008 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 De data asta n-am putut din cauza de meci + simering de furca Altfel, vin si eu cum imi fac furca. Btw, daca vin in conserva si cu talonul de la bimmer, se accepta? Da. Da' numai daca scrii cu bidineaua BMW pe capota .... Si ii pui si topcase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Btw, daca vin in conserva si cu talonul de la bimmer, se accepta? Daca vi la volan cu casca in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Daca vi la volan cu casca in cap. Am facut asta o data dupa ce am pierdut un pariu. Caterinca maxima la stopuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 e deja marti si pe nesimtite o sa mai treaca 2 zile asa ca hai sa ne punem de acord: ramane apashu la orele 19 cel putin la fel de multi si voiosi ca joia trecuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 e alune la apasu? sau tre sa aduc provizii? as putea merge pana la bikers, iau alunele de acolo si dupa ne vedem la apasu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 e alune la apasu?sau tre sa aduc provizii? as putea merge pana la bikers, iau alunele de acolo si dupa ne vedem la apasu' eu cred ca la apash gasesti numai cojile ca alunele le-a mancat el asta vara cand se uita lung in curtea goala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 lasa bre ca e Carrefour aproape.Daca n-are mergem si luam 3 Kile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) lasa bre ca e Carrefour aproape.Daca n-are mergem si luam 3 Kile. Ok pt mine, voi fi acolo. Daca trebuie, pun gentile la mobra si aduc eu alune Editat Octombrie 8, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Ok pt mine, voi fi acolo. Daca trebuie, pun gentile la mobra si aduc eu alune deci maine la 19. sper sa nu ne strangem doar 3 mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Bravo nene Zeroo...hai c-ai inebunit de tot...peanuts addicted ? Unde va-ntalniti pana la urma ? adresa pentru prietenu meu Marcel -GPS-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 deci maine la 19. sper sa nu ne strangem doar 3 mobre Deci, miine 21 voi fi acolo (a se nota ca e cu o ora mai devreme decit data trecuta ). Dar, un sfat: sa ii dea cineva lui Apasu` un telefon sa-l anunte ca venim, sa nu fie inchis, asa cum a fost in una din serile de saptamina trecuta, cind am vrut si eu sa merg in recunoastere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 si cine crezi tu ca are numarul de la apasu.... apropos, vezi ca eu nu stiu sa ajung acolo singur...poate ne vedem cumva sa o luam impreuna spre, daca nu, poate ma inhaitez iarasi cu ciumperca asta de Robina..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Luatzi bre linku si documentati-vati /index.php?showtopic=229494 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate