memyselfandI Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 multam Teone. merge cineva din floreasca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 De acord cu tine. Dar nici sa facem grupuri nu e bine, asa ca nu merg la Ursu. Eu mai astept, vad ce se mai intampla. Nu merg nici la Otopeni. In spate la Bikers am un santier. Merg suficient de des. Nu e nici o placere plimbarea pe cel mai aglomerat drum din Romania, mai ales noaptea.Spor Ok , atunci stau si eu acasa si cand se va hotari o locatie din BUCURESTI ma voi prezenta. Pana atunci discutiile le purtam pe coclauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Ok , atunci stau si eu acasa si cand se va hotari o locatie din BUCURESTI ma voi prezenta. Pana atunci discutiile le purtam pe coclauri. Vad ca pe celalalt topic este deja batut in cuie: ,,in fiecare joi la ora 19 la bikers'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 fratilor, e 6, ne mai vedem ? hai ca am un loc " la geam", care plecati din zona floreasca-aviatorilor ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 e f clar ca nu romani au facut REVOLUTIA DIN 1989 CU SIGURANTA ERA PREA CALD AFARA CU SIGURANTA ERAU PREA PUTINI CU SIGURANTA NU AVEAU CE SA CEARA ETC ETC BAI OAMENILOR L O C A TI A CONTEAZA CEL MAI PUTIN de ce ne vedem pana la urma de ce vrem sa formam un grup ....BMW... so pot sa pun pariu ca daca maine gasesc un local in centru la unirea cu liniste cu preturi mici la bautura cu mese mari pt toata lumea etc tot VA FI CINEVA CARE VA COMENTA DAR DACA FAC CEVA SA SCOT IN ILEGALITATE ACEST CLUB BMW SA FIM URMARITI DE POLITIE SI SRI O SA NE BUCURAM CA NE VEDEM SI IN PIVNITA CEA MAI INTUNECATA SI INGHESUITA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Vad ca pe celalalt topic este deja batut in cuie: ,,in fiecare joi la ora 19 la bikers'' Asta inseamna ca avem deja un SEF care hotaraste in numele majoritatii.Cred ca are actiuni la Biker's Otopeni. :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 am plecat spre "revolutie" bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Vin si eu in Biker's. am plecat spre "revolutie" bafta Parca stiu de undeva motorul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Parca stiu de undeva motorul ala Daaa. Si eu l-am vazut la RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 BAI OAMENILOR L O C A TI A CONTEAZA CEL MAI PUTINde ce ne vedem pana la urma de ce vrem sa formam un grup ....BMW... so pot sa pun pariu ca daca maine gasesc un local in centru la unirea cu liniste cu preturi mici la bautura cu mese mari pt toata lumea etc tot VA FI CINEVA CARE VA COMENTA Din pacate ai perfecta dreptate... "c-asa-i Romanul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Ei? Cum a fost? Cati ati fost? Imi cer scuze ca nu am putut veni, dar am fost foarte prins. Sper ca nu mi-ati dus lipsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Un meeting report? Nu am reusit sa plec de la birou in timp util... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 subscriu la meeting report... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 am fost vreo 15, ambianta placuta cu papagal, atmosfera relaxata, voie buna, cate-o bericica, cate-un suculet. Sincer e mai bine decat la apashu, pacat ca e pe dn1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Vin si eu in Biker's. Parca stiu de undeva motorul ala nu-i al meu daca te gandesti la bmw-ul blond. eu sunt 'nils' pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 avand in vedere ca frigiderul lui angi e plin anunt si eu locatie de VARA DN1 bikers locatie de iarna posibilitati apasu , pui de urs si mai asteptam propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 "am fost vreo 15, ambianta placuta cu papagal, atmosfera relaxata, voie buna, cate-o bericica, cate-un suculet. Sincer e mai bine decat la apashu, pacat ca e pe dn1." Doar ca papagalu zicea "hondaaa hondaa" ) Classic_Vld, stii tu ce stii cu bmw-ul ala bafta si la cat mai multe intalniri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Revin cu o intrebare: de ce nu se pot tine intalnirile astea undeva in afara orasului in weekend? Facem un gratar, putem spune ca ne-am si plimbat...etc. Sincer, in timpul saptamanii sunt plecat de acasa in medie cam 11 ore pe zi...so dupa ce termin munca imi cam vine sa ma duc acasa. Spre exemplu ieri am inceput munca la 9 si am terminat la 18. Sa zicem ca as fi stat 2 ore la intalnire....deci plecam de acasa la 8 dimineata si ma intorceam acasa cel mai devreme la 22. Nus cum vedeti voi lucrurile dar eu le vand mult mai bine-n weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 locatie de VARA DN1 bikerslocatie de iarna posibilitati apasu , pui de urs si mai asteptam propuneri Cred ca sunt mult mai bune hotararile luate la masa, toti, la bere, prieteneste, decat cele luate aici, pe forum. Daca vremea tine cu noi, poate mai facem o intalnire, doua, probabil ultimele de vara pe anul asta, la biker's, unde putem lua o hotarare definitiva asupra barului de iarna. Hai sa ne facem temele si, joia viitoare, sa venim cu idei bune. Cred ca barul de iarna ar fi bine sa fie central si accesibil. Poate sunt printre noi care vor veni cu ratb-ul sau metroul. Tinand cont de faptul ca nu mai am loc in frigider , eu nu mai fac propuneri. Va astept pe voi. Oricum, tot e bine ca am cazut de acord asupra celui de vara. La cate discutii au fost, consider asta o realizare, mai ales ca totul putea degenera si s-ar fi putut alege praful de intalnire. Sper ca cei nemultumiti de locul ales sa vina macar o data acolo. Cred ca-si vor schimba parerea. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Cred ca sunt mult mai bune hotararile luate la masa, toti, la bere, prieteneste, decat cele luate aici, pe forum. Daca vremea tine cu noi, poate mai facem o intalnire, doua, probabil ultimele de vara pe anul asta, la biker's, unde putem lua o hotarare definitiva asupra barului de iarna. Hai sa ne facem temele si, joia viitoare, sa venim cu idei bune.Cred ca barul de iarna ar fi bine sa fie central si accesibil. Poate sunt printre noi care vor veni cu ratb-ul sau metroul. Tinand cont de faptul ca nu mai am loc in frigider , eu nu mai fac propuneri. Va astept pe voi. Oricum, tot e bine ca am cazut de acord asupra celui de vara. La cate discutii au fost, consider asta o realizare, mai ales ca totul putea degenera si s-ar fi putut alege praful de intalnire. Sper ca cei nemultumiti de locul ales sa vina macar o data acolo. Cred ca-si vor schimba parerea. bafta Ceea ce zice Angi e corect.Fara hotarari pe forum.Trebuie sa votam toti.Ok si din partea mea la locatia de vara.Pentru locatia de extrasezon am sa preiau eu initiativa ca frigiderul meu e gol si trebuie sa fac provizii de iarna. Deci JOI 23 Oct 2008 la ora 19:00 in Biker's Otopeni pe ordinea de zi vor vi propuneri si se vor vota locatiile de iarna. PANA ATUNCI toti cei care vor sa faca propuneri sunt rugati sa intre in locatia propusa,sa faca poze cu interior exterior,si sa le posteze aici ca sa putem vota in cunostinta de cauza, pentru a nu fi nevoiti sa vizitam fiecare locatie in parte. S-ar putea ca anumite carciumi sa aiba Site si sa nu mai fie nevoie sa va deplasati acolo.In cazul asta dati linkul. Bafta. P.S.-Eu propun Ursu pt iarna si nu pun poze ca il stie toata lumea...cred. Revin cu o intrebare: de ce nu se pot tine intalnirile astea undeva in afara orasului in weekend? Facem un gratar, putem spune ca ne-am si plimbat...etc. Sincer, in timpul saptamanii sunt plecat de acasa in medie cam 11 ore pe zi...so dupa ce termin munca imi cam vine sa ma duc acasa. Nu e viabila propunerea. Iarna nu putem face gratar in afara orasului iar vara de obicei in weekenduri suntem pe coclauri. Noi am stabilit intalnirea cam asa "in fiecare Joi la ora 19:00" Ar fi greu sa se respecte daca ar fi "in fiecare Sambata la ora 12:00 la Poiana Brasov" Dar promitem ca in intalnirile de Joia se vor discuta si plimbarile de weekend la care ai sa participi si tu. In concluzie declar deschisa usa frigiderului meu. Editat Octombrie 17, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 suntem de acord cu decizia ta de a deschide usa frigiderului angi, ai legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 ................................ Si acum serios O singura chestie as mai spune. Tinand cont de faptul ca iarna prea putini vor mai veni la intalnire cu mobra, cred ca pentru barul de iarna nu mai e neaparat nevoie de parcare amenajata. In cazul asta, orice crasma cat de cat centrala si draguta poate intra in calcul. Si as mai aminti ce s-a discutat ieri. Trebuie luata in calcul si posibilitatea de a face rezervare pentru mese de 10-20 persoane, c-ar fi de k.k.t sa umplem barul fiecare cu masuta lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Revin cu o intrebare: de ce nu se pot tine intalnirile astea undeva in afara orasului in weekend? Facem un gratar, putem spune ca ne-am si plimbat...etc. Sincer, in timpul saptamanii sunt plecat de acasa in medie cam 11 ore pe zi...so dupa ce termin munca imi cam vine sa ma duc acasa. Spre exemplu ieri am inceput munca la 9 si am terminat la 18. Sa zicem ca as fi stat 2 ore la intalnire....deci plecam de acasa la 8 dimineata si ma intorceam acasa cel mai devreme la 22. Nus cum vedeti voi lucrurile dar eu le vand mult mai bine-n weekend. sal man spre exemplu am plecat ieri de acasa la 07.30 si am ajuns pe la 22.15 cu aproape 150 km alergati prin si pe langa bucale pt cei care vor sa puna o motocicleta in ajutorul MOTOCICLISTILOR IMI SCHIMB TRASEUL DE MARE PT DUMINICA SI PARTICIP LA MITING IN CALARASI CEI DOI CARE AU MURIT DIN NEPASAREA UNU SOFER IDIOT DE ARO MERITA ZIUA DE DUMINICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 Enduristi mari bmw-istii astia http://www.youtube.com/watch?v=5c_YcM6Q94s...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate