GIV 32 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 http://advrider.com/forums/showthread.php?t=384345 ...uaiii, ce adevarati sunt aia!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 ce ziceti de cum SUNA trotineta asta ? si ce furca are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Deci, suna la fel cu a lu Ianachim! Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) Pai suna ca a lui Ian da el a dat o caruta de bani pe ea... deci nu discutam cu el... frumos finisat F800-le si mai ieftina ca a lui Ian Deci, suna la fel cu a lu Ianachim!Parerea mea! Editat Februarie 17, 2009 de Stefan GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 cum sa sune rasnita aia de 800 cu 1200 meu si mai ales cu leo vince Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Leo Vince!?! Poate doar cutia de ambalaj!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Februarie 18, 2009 Autor Share Postat Februarie 18, 2009 Vand toba esapament "goala" pentru GS 650. Detalii vezi la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Galbeneala aia de pe toba poti sa o scoti cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Februarie 19, 2009 Autor Share Postat Februarie 19, 2009 Vand toba esapament "goala" pentru GS 650. Detalii vezi la semnatura. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Februarie 20, 2009 Autor Share Postat Februarie 20, 2009 Uite abia acum observ. Invictus, multumesc era pentru tine si nu pentru mine Apropo, dracie d-aia de curatat gasesc pe la d-astea gen MegaImage sau pe unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 (editat) Am luat-o dintr-un supermarket, de la articole de curatenie, dar nu mai tin minte din care. Probabil ca exista si de la alti producatori, eu d-asta am gasit, a costat vreo 15 lei parca. Daca vrei ti-o dau pe asta a mea, ca sa vezi daca merge. Am incercat-o pe toba mea si si-a facut treaba destul de bine, dar avea numai o tenta galbuie. Editat Februarie 20, 2009 de invictus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beje Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 astazi in jurul sebesului si a orastiei o gramada de enduro touristi.... grupuri compacte cu BMW-uri si cu Transalpuri.... fara sa le pese de vremea de afara io cu conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 astazi in jurul sebesului si a orastiei o gramada de enduro touristi.... grupuri compacte cu BMW-uri si cu Transalpuri.... fara sa le pese de vremea de afaraio cu conserva Bravii cetateni care ne fac onoare la prima intalnire moto a anului. Bikes on Ice, de data asta pe bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 DA, ASTIA SUNT ADEVARATII! NU CA NOI, NE INTALNIM DOAR SA VORBIM ,,BARFIM''! ASTIA NICI NU NE BAGA INSEAMA! BRAVO LOR!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 (editat) bmw isti fiind merita sa aruncam un ochi la un exercitiu tehnic... cat carbon poate sa intre pe si intr-un motor ? mult, foarte mult... vedeti si detaliile tehnice in afar de cele vizuale... 43kg minus http://www.jameslist.com/advert/21317#{&am...ot;tab1"}} pe cand si la bmw o bijuterie din asta ? sport sau de ce nu un enduro... pt. "cei bogati" cu duhul... vorba lui bill... hai cu soarele ala odata ! Editat Februarie 24, 2009 de Stefan GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Nu stiu la tine, dar toate carenele mele inseamna doua bucatele de fibra de sticla de ~30cm2 fiecare, o chestie de plastic de marimea antebratului, ciocul si aparatoarele de noroi. Carbonizate ar inseamna maxim 2kg in minus. Dar trebuie crash-bar-uri, trebuie protectii de cilindri, trebuie genti, trebuie trusa de scule, trebuie roti cu spite, trebuie scut... Prefer sa cad cu 20kg in plus care costa 500E decat cu 2kg in minus care costa 10.000E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Februarie 25, 2009 Autor Share Postat Februarie 25, 2009 In linkul pus de Stefan vad ca mobra aia are si rezervorul din carbon. Si aici se castiga mult, mai ales la mobrele care au rezervor din tabla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 In linkul pus de Stefan vad ca mobra aia are si rezervorul din carbon. Si aici se castiga mult, mai ales la mobrele care au rezervor din tabla. sincer cred ca este doar o folie de protectie de carbon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Nu stiu la tine, dar toate carenele mele inseamna doua bucatele de fibra de sticla de ~30cm2 fiecare, o chestie de plastic de marimea antebratului, ciocul si aparatoarele de noroi. Carbonizate ar inseamna maxim 2kg in minus. Dar trebuie crash-bar-uri, trebuie protectii de cilindri, trebuie genti, trebuie trusa de scule, trebuie roti cu spite, trebuie scut... Prefer sa cad cu 20kg in plus care costa 500E decat cu 2kg in minus care costa 10.000E Eeeee, normal ca e absurd de scumpa pt. muritorii de rand... eu ziceam asa de exercitiu tehnic ca e interesant. Am si specificat ca e pt. "cei un pic bogati"... iar faza e ca acolo sunt mai multe piese de carbon, uita-te in pozele mari, nu numai carenele, ca alea se fac din carbon de 5 ani... e interesant cate piese se pot face din carbon care totusi e strong rau la plesneli usoare (atat ca se zgarie si el)... si cred ca la 120.000 s-ar putea chiar sa le fi facut din carbon... normal ca de banii aia iti iei acuma in perioada asta casa, masina si motor si mai mergi si pana in Seychelles, Galapagos si Insula Pastelui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Pai aia e Xerox, replica de la Moto GP(cand aveau motoarele de 1000 cmc). Pretul de start este cam la vreo 55.000 EUR. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 bre' ne vedem deseara ? pentru ca am mobra defecta AB mi-a oferit o alta mobra la schimb, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 bre' ne vedem deseara ? pentru ca am mobra defecta AB mi-a oferit o alta mobra la schimb, Bre! Ce are mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 you can't fucking be serious!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) Bre! Ce are mobra? salutare vlad, tot mergea rau, i-am spalat curatat carburile, filtru de aer, inclusiv airboxu, bujii, samd ! si ea, incapatanata nu vroia si basta sa mearga constatnt si frumos. drept pt care m-am dus la service si din una in alta mi-a facut compresia, aveam ceva de genu 3 :8 in loc de 9. a dat motoru jos si concluzia a fost: supapele nu mai inchid, ( nu mai aveam joc absolut de loc la admisie, astfel incat o auzeam cu freca axa cu came in mers), practic nu mai inchidea nici o supapa bine si segmentii erau sparti/rupti/largiti. am comandat toate piesele la AB si luni ar trebui sa vina, na' ce sa zic, o iubesc da'mi vine s-o homor ! teone: exemplaru ala e al institutiei la care lucrez merg cu ea din cind in cind, mare trasnaie de "motocicleta"! am vrut sa vin aseara la intalnie, dar am ramas "agatzat" de o sticla de ketchup in studio.. greu al dreacu de pozat ketchup bafta tuturor, Editat Februarie 27, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 cel mai bun sfat 1.nu mai pune lucruri noi pe motor vechi 2. nu schimba ceva ce nu e stricat 3. nu mai duce BMW la service de KTM.............. te bate angii bafta CORECT ! bogdan! 1200GS NOU e solutia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate