Enduristul Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 singura pb din punctul meu de vedere la f800, este ca pleci de la un pret de cca 11.000E si dupa o " vizita" la touratech ajungi la pret de 12gsadv. da dar daca pleci sa-ti iei 1200Gs adv si faci vizita la touratech ajungi la pret de......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 Stai ca nu inteleg, acum are 36L overall sau s-a scos ala de 16 din fabrica si s-a inlocuit cu unul de 20?De unde se poate cumpara un suplimentar dasta? Da, acum au 36L impreuna. Touratech. http://www.advrider.com/forums/showpost.ph...amp;postcount=5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 da dar daca pleci sa-ti iei 1200Gs adv si faci vizita la touratech ajungi la pret de......... garsoniera zona crangasi 1/10 , 35mp, multiple imbunatatiri: gresie, faianta, termopan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigdan Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Bestial f800-le.Vad ca nu s singurul care viseaza la ultimele enduro de la BMW. Keep the dream alive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) PT CEI CARE BALOSESC LA 800 1. care a si mers cu el 2. protectiile pt al putea baga in teren o sa va usture la buzunar rau 3. este f greu pt teren 4. ceva intre 1200 si 650 nici cal nici magar 5. daca ar fi avut cardan mai era ceva de capul lui 6. sfant de teren ramane un 450 sau un 650 maxim 7. yamaha de 450 a tinut capul sus la ktm de 690 so ce va trebuie 800 sa.i bagati in namol 8. cat de copii sunteti sa va luati moto pt cateva poze in desert ce dracu asta este MARKETING 9. cautati si ceva poze cu el prin paduri si mai stam de vorba dupa ce vedem o cifra de vanzari pe modelul asta deci sincer in varianta asta iei un 990 adv de la KTM si mai raman si bani de o tura lunga Editat Martie 11, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 adevar grait-ai! ps nu inteleg de ce nu mi se sterge contul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Oi avea Lag... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) PT CEI CARE BALOSESC LA 800 1. care a si mers cu el (as vrea eu...) 2. protectiile pt al putea baga in teren o sa va usture la buzunar rau (sau ti le faci singur si te costa ca pt oricare alta) 3. este f greu pt teren (e mai usor ca F-ul meu ,deci asta cade) 4. ceva intre 1200 si 650 nici cal nici magar (dar are doi cilindri,85 cai=mai buna ca F-ul meu) 5. daca ar fi avut cardan mai era ceva de capul lui (ei..dar nici o mobra de la Paris-Dakar nu e pe cardan) 6. sfant de teren ramane un 450 sau un 650 maxim (corect dar sa aibe sub 120 kg) 7. yamaha de 450 a tinut capul sus la ktm de 690 (daca e vorba de WR ,are 115 kg si comparam capre cu vaci) so ce va trebuie 800 sa.i bagati in namol (unde merge F-ul meu merge mult mai bine 800-le,doar e UNSTOPABLE) 8. cat de copii sunteti sa va luati moto pt cateva poze in desert ce dracu asta este MARKETING(la mine ar fi o evolutie,motor mai puternic,mai echilibrat,mai usoara,mai noua) 9. cautati si ceva poze cu el prin paduri si mai stam de vorba dupa ce vedem o cifra de vanzari pe modelul asta (pun pariu ca gasesc..de ce n-ar merge pe pamant daca merge pe nisip?) deci sincer in varianta asta iei un 990 adv de la KTM si mai raman si bani de o tura lunga (asta e foarte adevarat,pretul e criminal dar daca esti fan BMW si nu te intereseaza alte marci asta e un compromis foarte bun) Un argument ca sa dai banii astia pe el si nu pe 990 adv e ca teoretic BMW e mai fiabil.Din pacate fiabilitaea modelului 800 gs va trebui sa si-o dovedeasca in timp.Poate peste 4-5 ani sa vorbim despre cat de fiabil e.Atunci poate o sa gasim SH-uri mai ieftine ca eu unul acum nu-mi permit. Editat Martie 11, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Nu stiu cat e de adevarata treaba cu saua. Citeam aseara pe advrider ce ziceau unii care si-au luat F800. Cica ar fi incomoda la inceput...dar ca se lasa dupa aia si e chiar ok. Oricum....investitia anti-hemoroizi cred ca ar fi prima la mobra asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) Poze cu F800 Gs prin paduri /index.php?...p;#entry1752983 Editat Martie 11, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Poze cu F800 Gs prin paduri /index.php?...p;#entry1752983 padure-noroi ce ai tu acolo in poze e sol f solid si nu infunda roata oricum fiecare cu gusturile lui parerea me e ca nu as lua 800 dupa ce am mers destul pe dakar 650 si gs 1200 pt solutii IEFTINE as lua noul tenere pt sol mai scumpe as lau 990 ktm supermaniac dupa BMW inseamna sa ai bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Martie 11, 2009 Autor Share Postat Martie 11, 2009 padure-noroice ai tu acolo in poze e sol f solid si nu infunda roata oricum fiecare cu gusturile lui parerea me e ca nu as lua 800 dupa ce am mers destul pe dakar 650 si gs 1200 pt solutii IEFTINE as lua noul tenere pt sol mai scumpe as lau 990 ktm supermaniac dupa BMW inseamna sa ai bani Cum bine ai zis, fiecare cu gusturile lui. Tu nu ti-ai lua in veci gs800 iar eu numai la asta visez si nu mi-as lua in veci 1200 sau 990. Fiecare cu ale lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) Tenere ala chiar ca-mi face cu ochiul.Insa avand in vedere ca 80-90% dintre drumuri le fac pe asfalt ... Murgu rulz! Mai ales acuma cu potcoave noi Editat Martie 12, 2009 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 taxi, ai avut dreptate, fularu ala de arabete e primit de la, culmea un arabete ! bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Care vine maine la evenimentul AB si pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Dupa 12 o sa ajung si eu, sa se termine ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Dupa 12 o sa ajung si eu, sa se termine ploaia Am eu asa un feeling ca nu o sa ploua. E prea rar un eveniment ca asta facut de AB ca sa-l strice ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Care vine maine la evenimentul AB si pe la ce ora? Pe la 12, zic eu. Sa prind loc la masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 evenimentu AB e si duminica ? bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 evenimentu AB e si duminica ? bafta ! Doar sambata. Undeva dupa 11.30 cred ca o sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) Eu vin pe la 11:00 si cu masina pentru ca sunt dupa o raceala la plamani si nu vreau sa risc o continuare gen "Raceala 2" sau "Raceala se intoarce" Care vreti sa mergeti cu mine si stati pe directia Dr.Taberei -Biker's va iau cu placere. Editat Martie 13, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Enduristule, Ianachimeeeee..,.ori tu prietene capucino 3in1,... mai baieti.. care ajungeti la lansarea de "carte" noua, ..luati-i va rog pe baietii de la AB la "11 metri".. Cred ca o sa fie p-acolo nea' Ciupitu..poate si nea' Dragan.. Ia pocniti-i cu intrebari despre Voineasa ? Ca tare (fac pe prostu eu) sunt curios cu ce-or veni ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Enduristule, Ianachimeeeee..,.ori tu prietene capucino 3in1,...mai baieti.. care ajungeti la lansarea de "carte" noua, ..luati-i va rog pe baietii de la AB la "11 metri".. Cred ca o sa fie p-acolo nea' Ciupitu..poate si nea' Dragan.. Ia pocniti-i cu intrebari despre Voineasa ? Ca tare (fac pe prostu eu) sunt curios cu ce-or veni ...... Tu nu vrei sa servesti un carnat bavarez la Bikers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Ia pocniti-i cu intrebari despre Voineasa ?Ca tare (fac pe prostu eu) sunt curios cu ce-or veni ...... ma io cand am fost la service acu o luna erau acolo 3 buc G 450 X , si ziceau ceva de un drive test cu ele la Ciolpani.Amu daca e vorba de tot alea nush ce sa spun dar intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Tu nu vrei sa servesti un carnat bavarez la Bikers? Multumesc..oi fi eu badaran ,necioplit,taran de Ploiesti..da' m-a invatat mama sa nu merg la vreo intalnire neinvitat ! (pune si tu in punga niste carnat pentru mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate