Sari la conținut

BMW X5 vs Suzuki Intruder 1400


Hellryder
 Share

Postări Recomandate

1 - ii trebuie autorizatie de reparatie, care s poate lua de ala o singura sectie de politie in fiecare sector. poate masina e acolo pt cercetari.

2 - volan pe dreapta - a venit pe roti si pleaca pe roti in anglia. drumul prin munti e lung, traiasca bolovanu' coltzuros de la 50m deasupra :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 122
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Ca persoana fizica sa te duci sa faci o cerere de protest, ti se da cu tifla. Trebuie o persoana juridica sa se implice, de preferabil o persoana juridica cu implicatii moto, nu una de... alpinism, spre exemplu.

 

Asa ca rog si eu, un CLUB, din cele care sunt legale in BUC, sa ia fraiele de data asta in maini.

 

 

P.S. CIne se poate interesa de numele complet al numitului Bratu si alte info, dati PM.

 

 

Frate... la ce s-a ajuns .... :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare tare rau sa aud ce s-a intamplat. Sanatate multa lui Razvan si sa speram ca va reusi sa se recupereze. Psihic cred ca e mult mai greu si starea in care era dovedeste ca socul e destul de mare. Cine merge la spital azi poate da un semn si poate mergem mai multi. IN alta ordine de idei dupa o saptamana care a inceput atat de negru, nimeni nu cred ca poate avea idei de bine la adresa celor care ne calca pe strada. Nu va spun ce idei imi trec prin cap acum ptr ca sunt firesti si sunt convinsa ca va trec si voua. Eu am vorbit cu doi prieteni avocati si sunt dispusi sa reprezinte pro bono orice actiune vreti sa intreprindeti si sa va si consilieze. Este valabil si pentru cazul lui Razvan. Nr meu e 0722 737 771. Iar in cazul lui Razvan daca vreti sa il ajutati trebuie sa va miscati repede. Ptr ca foarte usor cu bani si pile dispar probe si alte alea. Ca asa e la noi Dar imi aduc aminte de un personaj din istorie care spunea, prosti prosti dar multi. Asa ca avem de luptat daca vrem sa schimbam ceva si e timpul sa fim mai uniti. Si in loc de forjat motoarele poate e cazul sa ne mai abtinem si sa incercam sa construim o imagine prin care sa ne castigam respectul celorlalti participanti la trafic. Pentru ca nu vine de la sine. Si orice actiune a fiecarui individ in parte afecteaza intreaga comunitate. E bine ca am inceput sa ne strangem imediat la accidente si asta ar trebui sa si facem. Nu ca sa linsam soferii oricat chef am avea si cat ar merita, ci ca sa observam orice scapare a politiei, orice incercare de a musamaliza accidente, sa ne protejam si sa ne ajutam unii pe ceilalti. In primul rand pentru asta. Ideal ar fi ca toti sa participe si sa retina detalii pe care puse cap la cap sa le putem folosi in apararea noastra. E foarte important sa fim atenti. Stiu ca unii ar merita calcati in picioare la fel cum fac si cu noi dar astea nu sunt discutii de forum. Nu ne folosesc la nimic, ba chiar pot dauna, plus ca sunt totusi discutii sterile si mai productive ar fi face to face if you get my point. Sper ca nu am deranjat pe nimeni si haideti sa ne adunam un pic. Merita. Si eu zic ca ne putem face auziti, cu ajutorul organizatiilor de profil si chiar si cu ajutorul celor din afara. Sponsorizari se pot gasi, poate e mult de munca dar decat sa ne plangem mortii in fiecare saptamana si sa o tinem numai in inmormantari, mai bine punem umarul toti.

Sa aveti o zi buna, ce a mai ramas de ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:laugh: :( :baldy: M-am cutremurat astazi cand am intrat la rubrica Accidente! O sa ajung la un moment dat sa nu mai intru aici ! Sunt pur si simplu stupefiat cat de multi dobitoci sunt pe sosele! Fratilor de ce dracu nu se fac 8 clase elementare pt. dobandirea permisului auto??? Toti dobitocii au asa ceva! Infricoasator!! :drink:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce putem face ca sa nu mai fim tavaliti si omorati? sa luam atitudine:

- organizam un mars de protest impotriva atitudinii politiei care ii tine in brate pe toti nenorocitii cu bani sau relatii (si aici il includ si pe geoana)

- talk show cu politia si accidentatii frustrati (eu sunt unul) in emisiunea 2 roti care asa ar deveni cu adevarat utila

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O sa incercam sa ajungem spre seara sa vedem ce e cu el.

Cine stie mai multe, il rog sa posteze aici si sa vedem cum ne putem vedea.

Radu se duce pe la 15:00.

Daca tu mergi seara da-mi un PM poate vin shi eu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Radu se duce pe la 15:00.

Daca tu mergi seara da-mi un PM poate vin shi eu.

Nu pot ajunge la 15. O sa merg si eu cu voi dupa ora 18. Probabil ca vin cu masina ca am treaba prin oras.

 

 

Ry.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:drink:

Ieri am venit ca ceilalti de la inmormantarea lui Radu ca sa vad pe Dorobanti ce-ati vazut si voi, orice ne hotaram sunt pentru, fie ca e vorba de campanie pe cale legala, protest, violenta fizica...m-am saturat!

 

Aseara a fost frica, panica acum deja am un sentiment puternic de ura si scarba, as vrea sa le decupez pleoapele sa tina ochii deschis larg!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sanatate baiatului cu Intruderul, dati si voi un nume intreg ca sa-l gasim, sau la ce etaj e! V-as sfatui sa nu mergeti toti gramada pt ca culoarele unt inguste si oricum nu lasa multi in salon, deranjezi ceilalti pacienti.

Nu-i nevoie sa mergem in haitta cat timp mergem!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...