Apocalypse2007 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 am ramas fara cuvinte...d-zeu s-o odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante.......Ne rugam pentru odihna ei linistita si pentru sufletul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dumnezeu sa o ierte si sa o aiba-n paza! Sincere condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 E lung pământul, ba e lat, Dar ca Săgeată de bogat Nici astăzi domn pe lume nu-i, ÂŞi-avea o fată, - fata lui - Icoană-ntr-un altar s-o pui La închinat. Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 10, 2008 Admin Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) ... sunt Âşi eu tată de fată ... nu am cuvinte ... condoleanțe Editat Iunie 10, 2008 de Smokey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dumnezeu s-o odihneasca in imparatia Lui :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoko Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 cuvintele sunt sarace pt a exprima anumite lucruri. Dumnezeu s o odihneasca. your not alone... she is not alone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ninja_kat Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 dumnezeu sa o aiba in paza si condoleate familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorceror Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Cuvintele sunt de prisos si in van ca sa acopere durerea din sufletul unui parinte cand isi pierde lumina ochilor. Sincere condoleante si o calda inbratisare. Asfalt uscat sufletel mic acolo unde te aflii! :rose::rose::rose::rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante. Si eu sunt parinte si ma ingheata doar gandul ca s-ar putea intampla ceva cu alex... Cuvintele sunt de prisos. Suntem toti alaturi de voi. Dzeu a luat inca un inger langa el. Sa o odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scooterr Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante, Dane... nu-mi vine sa cred cu cat calm ai povestit ce s-a intamplat, incredibil... http://www.youtube.com/watch?v=lUIxfADqZ0s...feature=related imi pare rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante...nu am cuvinte....nustiu ce as mai putea spune ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alygator Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante si Dumnezeu sa o odihneasca ... Viata este de multe ori nedreapta cand ni-i ia pe cei dragi de langa noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) desi sunt un mare "animal" imi vine sa plang ptr voi... condoleante !!! Dumnezeu sa o ierte... Editat Iunie 10, 2008 de magg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 pacat de ea,avea viata inainte...dumnezeu s-o ierte ... trebuia invatata sa traverseze pe zebra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Off... cat este de trist!!! Sincere condoleante familiei. Dumnezeu o va avea in grija, a ajuns alaturi de EL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v_xtr Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spike Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Nu pot sa cred!!! Sincere condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 durerea de a pierde pe cineva din familie nu se compara cu nimic... imi pare atat de rau...sa se odihneasca in pace,acolo printre ingeri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate