Elmann Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Salutare, Vreau sa-mi cumpar baterie nou si am gasit asta: http://www.performance-shop.ro/baterii-moto-yuasa/1525-yb12al-a2-baterie-yuasa.html E buna pret/calitate? Merci! Cu astia de mai sus m-am lamurit. Imi puteti recomanda un alt magazin ? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) eu as zice mymoto, au in general preturi rezonabile. Timpul de livrare e uneori cam (neobisnuit) de mare, dar probabil cei din bucale sunt mai aprovizionati. Editat Aprilie 25, 2013 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Cu astia de mai sus m-am lamurit. Imi puteti recomanda un alt magazin ? Depinde ce baterie vrei si pret. difera magazinele in functie de marca. De ce te-ai lamurit? Eu am comandat o casca de la ei si ma cauta curierul prin Ploiesti ))) si de atunci nu am mai auzit nimic de la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Ma...eu am luat acumulator de la o firma de pe net de pe undeva din zona clujului cred ..Mi-a trimis cu posta romana ..rapid si ieftin dar trebuie sa caut hartiile sa vad adresa lor .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Cu astia de mai sus m-am lamurit. Imi puteti recomanda un alt magazin ? Eu am luat de la http://consumabile.bepagroup.ro/ . Recomand. Pret foarte bun, promptitudine, amabilitate. Au si un mic magazin pe Vacaresti, aproape de Metrou Timpuri Noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Cu astia de mai sus m-am lamurit. Imi puteti recomanda un alt magazin ? Merci! Eu il intrebasem pe Razvan metricmotion de aceeasi baterie... mi-a dat cam acelasi pret, cu 3-4 lei mai scumpa parca, e din Bucuresti, e intelegator si flexibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Uite de aici am luat eu ..plata online..livrare rapida ..etc acum depinde si ce marca vrei . http://www.bateriimoto.ro/BATERII-STANDARD--cID9--pag4.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elmann Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Depinde ce baterie vrei si pret. difera magazinele in functie de marca. De ce te-ai lamurit? Eu am comandat o casca de la ei si ma cauta curierul prin Ploiesti ))) si de atunci nu am mai auzit nimic de la ei. Bateria ramane cea din link (nu am bani de baterie cu gel) si o caut la pret decent. Citez: -Eu : Buna zuia, Se mai poate aduce ? -Ei: Buna ziua, Se poate aduce maine. -Eu: Incerc maine pana in ora 8 sa ajung la sediul din Str. Topolovat nr.2, sector 6, Bucuresti. -Ei: Va rog sa ma sunati la 0723 597 596 pentru detalii. (sunatul am crezut ca este optional) Azi insa cand am sunat mi-au zis ca e inca la depozit, ca nu erau siguri ca ma duc dupa ea, si ca nu aveau datele mele de contact, si ca poate sa-mi aduca alta, si ca o aduc si pe asta dar ma mai costa acidul, etc etc Probabil nu au nevoie de banii mei asa ca optez pentru alt magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Eu am luat de la http://consumabile.bepagroup.ro/ . .... Bun preturi bune. Elmann vezi ca pt tine este oferta cu 150 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) Are cineva pe aici (Bucuresti) o casca nazi sau ceva open face (culoare neagra) de vanzare ,second sau noua ? Vreau sa cumpar asa ceva pt ca in integrala ma coc,dar numai cu proba . Nu am pus pe tartacuta o casca nazi si nu stiu cum arat cu ea asa ca trebuie musai probata ,,la oglinda".. Nu ma ghidati catre Rados ..ca nu mai are casti nazi (din alea frumoase,frumoase din punctul meu de vedere) .. PS-am 57 la bostan deci M. Editat Aprilie 25, 2013 de SERGHEI42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elmann Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Bun preturi bune. Elmann vezi ca pt tine este oferta cu 150 lei. Merci fain MIB! Dau o bere:) Am luat-o si cu 40 ron mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) Are cineva pe aici (Bucuresti) o casca nazi sau ceva open face (culoare neagra) de vanzare ,second sau noua ? Vreau sa cumpar asa ceva pt ca in integrala ma coc,dar numai cu proba . Nu am pus pe tartacuta o casca nazi si nu stiu cum arat cu ea asa ca trebuie musai probata ,,la oglinda".. Nu ma ghidati catre Rados ..ca nu mai are casti nazi (din alea frumoase,frumoase din punctul meu de vedere) .. PS-am 57 la bostan deci M. vezi ca are la kronaumoto pe cantemir mai multe modele si poti proba ore intregi Are la oferta o casca braincap la 50 lei haioasa, dar mie imi sta... Eu am de la ei un highway 1 modelul mai vechi cu nr. 76, de care sunt foarte multumit, la viteza mai mare nu patesc asa Editat Aprilie 25, 2013 de M.I.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Am si eu una "nazi" acasa, e fix = 0. Doar de forma e casca aia, sa nu zici ca nu ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Arata bine pe chopper astea nazi. Dar eu prefer integrala, nici macar klapp sau open face, dupa ce am vazut niste accidente/cazaturi nasoale, lasate cu dinti sparti, barbii julite etc. Tot asa unul cu casca nazi, dupa ce a facut cunostinta cu o duba si asfaltul, nu a patit nimic, dar eu nu as vrea sa imi incerc norocul, asa ca prefer sa imi 'coc' creierii un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorutrucker Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Bateria ramane cea din link (nu am bani de baterie cu gel) si o caut la pret decent. Citez: -Eu : Buna zuia, Se mai poate aduce ? -Ei: Buna ziua, Se poate aduce maine. -Eu: Incerc maine pana in ora 8 sa ajung la sediul din Str. Topolovat nr.2, sector 6, Bucuresti. -Ei: Va rog sa ma sunati la 0723 597 596 pentru detalii. (sunatul am crezut ca este optional) Azi insa cand am sunat mi-au zis ca e inca la depozit, ca nu erau siguri ca ma duc dupa ea, si ca nu aveau datele mele de contact, si ca poate sa-mi aduca alta, si ca o aduc si pe asta dar ma mai costa acidul, etc etc Probabil nu au nevoie de banii mei asa ca optez pentru alt magazin. Un dealer foarte serios si foarte bun http://www.motodiscount.ro/magazin-online/motocicleta/yamaha/535/xv-535-virago/ Cu stima, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) vezi ca are la kronaumoto pe cantemir mai multe modele si poti proba ore intregi Are la oferta o casca braincap la 50 lei haioasa, dar mie imi sta... Eu am de la ei un highway 1 modelul mai vechi cu nr. 76, de care sunt foarte multumit, la viteza mai mare nu patesc asa zz.JPG Decat sa ma duc la fetele alea sa probez ceva si ele sa se uite la mine de parca le-am deranjat din mijlocul unicului orgasm cunoscut de ele dealungul vietii mai bine ma lipsesc .Poate oi avea eu fata mai de prost si nu stiu...Am cumparat cizme..m-au tratat cu greata,am cump brau..cagule..etc ..tot cu greata .M-am hotarat de mult sa le scutesc de prezenta mea ,nu ca mi-ar simti lipsa. Am si eu una "nazi" acasa, e fix = 0. Doar de forma e casca aia, sa nu zici ca nu ai. zero ..nezero ...mie imi plac si imi asum riscul. imi dau seama ca te apara doar de soare iar eu exact pentru asta am nevoie Sa vezi ce misto este in integrala vara in Bucuresti cu un cruiser cu crash-bar-uri si scarite montate pe ele de iti trebuie juma de banda de cat de lat este ca sa nu mai vorbim ca stau la coada la semafor cu fratii mei soferii ca nu am loc printre ei .Daca aveam iepuroi sa imi iau un scuter imi luam instant pt drumuri in orash. PS- nu o vinzi? Editat Aprilie 25, 2013 de SERGHEI42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Fa poze la carburi inainte de demontare si in timpul demontarii, ma intereseaza. Apoi te ajuta si pe tine la reparatie. Cristi, pozele promise Nu foarte multe, dar... te ajuta cu ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Arata bine pe chopper astea nazi. Dar eu prefer integrala, nici macar klapp sau open face, dupa ce am vazut niste accidente/cazaturi nasoale, lasate cu dinti sparti, barbii julite etc. Tot asa unul cu casca nazi, dupa ce a facut cunostinta cu o duba si asfaltul, nu a patit nimic, dar eu nu as vrea sa imi incerc norocul, asa ca prefer sa imi 'coc' creierii un pic. Ma,eu arat superb oricum ..ca sa nu mai spun cum arata cu o casca nazi .am vazut si eu cateva fotografii de la accidente in care posesorul de casca integrala a furat-o asa bine in barba (la propriu) incat mandibula s-a mutat spre coloana cervicala iar barbia bagata in trahee.Asa ca ...cand s-o intampla o furi,adevarat ca un open-face te expune mult mai mult la lovituri relativ slabe unde o integrala te salveaza.Ia sa incercat sa impingeti de casca sa vedeti ,atingeti cu barbia in ea ?? Fac pariu ca daca insistati reusiti. PS-recunosc ,integrala este sfanta dar ..mai tine si de cat de mult s-a rahatit fiecare in scaldatoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Nu cred ca o vrei... si-a batut joc un "artist" de ea, isi luase aerograf si a vrut sa o coloreze O sa o vopsesc eu neagra. Oricum e praf, doar de design e... dar vreau sa o tin in caz ca nu o sa-mi permit sa-mi cumpar casca, macar la inceput sa am ceva pe cap, sa fiu in legalitate Plus ca e primita "mostenire" odata cu motorul p.s: Cristi, e curat-curat carburatorul pe interior, cuiul ponto e nou-nout, nici cea mai mica urma de uzura, inchide perfect... mai am sa demontez la el si sa-l clatesc putin pe interior cu niste Decarburol + o spalare serioasa cu detergent si Detartrant pe exterior. Si o intrebare, legata de carburator: burduful acela mic de la pompa de sprit e putin rupt pe lungime si nu prea imi place asa... se gaseste ca piesa separata, aveti idee? Pompa lucreaza bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) Asa ca ...cand s-o intampla o furi,adevarat ca un open-face te expune mult mai mult la lovituri relativ slabe unde o integrala te salveaza.Ia sa incercat sa impingeti de casca sa vedeti ,atingeti cu barbia in ea ?? Fac pariu ca daca insistati reusiti. Adevarat graiesti! Integrala iti poate sparge botul, aia enduro iti poate veni si ea in capul pieptului si te 'fericeste', deci nu e o solutie universala sa zici ca o aplici si stai linistit ca nu ti se poate intampla nimic. Eu unul, mor cand vad cate unul echipat ca rados in pozele de vindea castile alea, pur si simplu imi place si sunt sigur ca si mie mi-ar sta bine, ca sunt mai mare de felul meu. Dar mi-l aduc aminte pe un prieten care a luat o groapa cu un scuter si a cazut fix in barba de inca are semnul (bine...tipele cica se dau in vand, iar cum eu am avut cap, buza, nas spart... ). Sa nu mai zic de chopper, ca de cand am carnet am schimbat mai multe motoare decat anii de carnet, si nu am avut si eu un chopper si tare mult imi plac si astea. Deasta mai bantui si pe aici, sper ca nu ma fugariti Geo, de ce burduf vorbesti? De membrana? sau soc? Nu prea imi dau seama. Nu te-as sfatui sa dai si cu detartrant, poate intra pe unde nu vrei. E deajuns detergent pt. exterior. Ca tot ziceai ca vii, sa ma uit printre vopselurile ramase si sa vad poate gasesc ceva sa iti fie util, poate tragem o vopsea. Editat Aprilie 25, 2013 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Lasa bre ca te las sa-l plimbi pe-al meu la vara, daca reusesc sa fac dracu' scoala aia si sa-mi iau permisul. Dar doar in parcare ))) Si iti aduc si casca nazi vopsita flower-power de un artist care bause o sticla de vodca dupa ce a cazut in cap din cauza ca fumase iarba )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Bre, masina, motorul si femeia nu se dau. Hai, masina poate, restul nu Uite vreo 2 videouri legate de furca, ramasesem dator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Pai nu o sa vin cu piesele dupa mine ) Nu te agita cu vopseaua, acum vin sa ma relaxez, vorbim mai multe cand ne vedem, ca am niste "avioane" in cap referitor la modelul cu care o sa o vopsesc. Ceva simplu, dar de efect, sper sa-mi iasa... vopsit 2 straturi cu negru, lasat la uscat bine... dupa care un strat de rosu si, cat e crud, facut modelul Nu, nu... pompa de sprit. Membrana e intreaga, fara crapaturi, si pare moale, doar putin deformata de cum a stat. Uite aici la ce ma refer... se vede burduful ala negru. http://www.kakahc.com/motor/kad1/KAD1-PTA1-026-002.jpg p.s: merci mult pt link-uri, ma uit acum la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 SERGHEI42 vezi ca gasesti pe okazii scrii casca chopper. Eu consider ca am suficienta protectie pt. chopper, avand in vedere ca in oras nu depasesc 60 km/h. Imi plac cele cu geam pt. Ca pot merge si cu viteza mai mare cu geamul lasat si in oras cu geamul ridicat. Ps. Eu in locul tu ma duc probez tot ce se poate, stau o ora, o vreau si pe aia, o vreau si pe aia... dupa care plec fara sa cumpar: ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaimutaGalbena Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Eu am casca natzi, si va spun sincer ca nu ma prea multumeste.iti trebuie neaparat si ochelari,altfel iti bate vântul in ochi si lacrimezi groaznic, de nu mai vezi mai nimic. open face, si cand e cald, ridici viziera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate